"Egy férfi áll a kasszánál, a kígyózó sor végén. A mellette lévő sorból rá-rá pislant és mosolyog egy szőke bombázó . A fickó nem bírja tovább és kedvesen hozzászól:
- Nem ismerjük mi egymást valahonnan?
- Nem vagyok benne biztos, de szerintem az egyik gyerekem apja lehet.
A fickónak eszébe jut az egyetlen eset, amikor hűtlen volt:
- Úr Isten! Ön az a sztriptíztáncosnő, akit a legénybúcsún a csocsó-asztalon dugtam meg a heverjaim szeme láttára, miközben a barátnőid nedves zellerlevéllel vertek és egy uborkát dugtak a seggembe?
- Nem. Én a fia angoltanárnője vagyok."
Béke.. szeretet.... nem paráználkodok.... a házasság szentségében élek.
Új szent életem identitásának teljes szabad megélésében csak egy dolog akadályoz meg: nincs bukócsövem....
Neked Géza?
Pár hónapja akkora tuskó voltál itt, hogy mindenki kiakadt rajtad. Lapozz vissza pár oldalt és nézd meg, hogy mit műveltél, ha nem emlékeznél rá.
Gondolod, hogy ezek után majd ugrunk segíteni neked?
Tisztelt típustársak!
Kellene egy fekete bukócső, esetleg csomcsikonzol (azt lehet inkább csinálok).
Van e valakinek, illetve a gigászi kollektív tapasztalat mit mutat hol érdemes utánanézni. Illtve bontottat is veszek, ha van avalakinek..
Köszi.
Űdv! Jelentem, 12000 km Bp-i belvàros utàn tegnap először hasznàltam dràga Gèesem arra amire valò. Csak 300 km ment bele, de igazi èlmènyszàmba ment a dolog. Kezd leesni, mi is az a tùramotor. Röviden: iyen jòl mèg nem èreztem magam motorozàs közben. Kistarcsa-Tiszaigar-Kistarcsa :D Jövő szombaton valaki valahova? Jò dolog òvasgatni a fòrumot, de szeretnèk eccer màr talàlkozni-gurulni veletek. Űdv!
Tibi
háló!
kaptam kölcsön(bejáratásra!) egy gs 500 e t! a legjobb, legbarátságosabb moci amivel mentem!
legnagyobb hibája: NEM az enyém és ha benne lesz az 1000km vissza kell adnom
szóval a lényeg: eladnám vagy elcserélném(gs re ) a 97es RF 600 asomat! irányár 650e ft jo gumik jo állapot. 1év műszaki..20/3451955(lécci 19ó után!)
csodálatos hétfő reggel van... ilyenkor mindenki ráveti magát a munkára hiszen annyira vágytak rá egész hétvégén.
Teddy: voltunk mi is Baján egy Szekszárd-M9-Sükösd-Soltvadkert-Sükösd-Baja-Bátaszék-B
onyhád-Komló-Sikonda-Pécs-Bonyhád-Szekszárd kanyar keretein belül mondjuk ZX9-R, FZ6-S, FZ6-N felállásban. király volt... nagyon jó volt kanyarogni
"Egy férfi áll a kasszánál, a kígyózó sor végén. A mellette lévő sorból rá-rá pislant és mosolyog egy szőke bombázó . A fickó nem bírja tovább és kedvesen hozzászól:
- Nem ismerjük mi egymást valahonnan?
- Nem vagyok benne biztos, de szerintem az egyik gyerekem apja lehet.
A fickónak eszébe jut az egyetlen eset, amikor hűtlen volt:
- Úr Isten! Ön az a sztriptíztáncosnő, akit a legénybúcsún a csocsó-asztalon dugtam meg a heverjaim szeme láttára, miközben a barátnőid nedves zellerlevéllel vertek és egy uborkát dugtak a seggembe?
- Nem. Én a fia angoltanárnője vagyok."
De ha Dzsoki bácsi haragos annak oka van!
Pedig ez nem olyan brigád!
Te nagyon-nagyon rossz fát tettél a tűzre!?
Dzsoki kivesézte a miértet, nem is tennék hozzá többet.
Üdvözlettel!
Új szent életem identitásának teljes szabad megélésében csak egy dolog akadályoz meg: nincs bukócsövem....
Pár hónapja akkora tuskó voltál itt, hogy mindenki kiakadt rajtad. Lapozz vissza pár oldalt és nézd meg, hogy mit műveltél, ha nem emlékeznél rá.
Gondolod, hogy ezek után majd ugrunk segíteni neked?
Üdv.
dzsoki
Kellene egy fekete bukócső, esetleg csomcsikonzol (azt lehet inkább csinálok).
Van e valakinek, illetve a gigászi kollektív tapasztalat mit mutat hol érdemes utánanézni. Illtve bontottat is veszek, ha van avalakinek..
Köszi.
http://forum.sg.hu/listazas.ph...
Tibi
Abból csak a földet tudtam megvenni:-) A fő nyereség ebből van:-))))
Egy 600as RF után a GS maga lenne neked a szenvedés!
A gsből az ember felfelé szokott váltani.....
Legalább az adatlapja ki van töltve.....
Tibkin....akkor ha él még az ajánlatod (vagy bárki jár a prekikerben) akkor csörenj/etek rám ha láttok dobozt.....kellene 2db
Sajnos a csókának elfogyott (miért nem tudta ezt már pénteken?).......igy a pénzt visszautalta
kaptam kölcsön(bejáratásra!) egy gs 500 e t! a legjobb, legbarátságosabb moci amivel mentem!
legnagyobb hibája: NEM az enyém és ha benne lesz az 1000km vissza kell adnom
szóval a lényeg: eladnám vagy elcserélném(gs re
Teddy: voltunk mi is Baján egy Szekszárd-M9-Sükösd-Soltvadkert-Sükösd-Baja-Bátaszék-B
onyhád-Komló-Sikonda-Pécs-Bonyhád-Szekszárd kanyar keretein belül mondjuk ZX9-R, FZ6-S, FZ6-N felállásban. király volt... nagyon jó volt kanyarogni