A térdemmég fájogat, folyamatosan szerencsétlenül lépegetek és kiforog... Majd eljutok eccercsak orvoshoz vele és jöhettek nyáron Dooorcsilátogatóba a kórházba
Gézu!
"Szarazélet!" És rettentő igazságtalan... relatíve.
Magyarul, és tudományosan: Izzítsd a hegesztőt, és ne légy "tudományosan amőba". Vizuális vagyok és egy bazi nagy taknyot látok a klaviatúra előtt a drót másik végén!
Ha kedveled az építő jellegű kritikát, akkor tükör, és kezdd némi önkritikával! És öltöztetheted köntösbe, tüllszoknyába, bármibe...
Valóban senki nem normális. Helyes gondolatod volt ez. A faragatlanság viszont kevés helyen díjazott vonás. No, ott kereskedj a nagy szavakkal...
Nem ismerheti. Az ember magát sem ismeri. A világ dialektikája arra enged következtetni, hogy ahogy kifele végtelen úgy befele is végtelen. Lehetelen megismerni: az "én" tudatos tartalma véges, annyi amennyit az adott egyén fel képes "fogni" magából, míg a tudattalan tartalom végtelen és a saját dinamikája szerint változik, pont mint világ éppen nem érzékelt része.
Cicc! Ki által kellett volna nyuszeknak felhomályosodnia? Én nem pletykálok(ha rám céloztál volna )
nyuszkány! Sétálj el egy másik dokihoz tényleg! Egy vélemény nem vélemény, én azt mondom. Nekem is így volt a térdemmel annak idején. Az egyik szerint csak nőttem és ennyi, a másik már MR-re küldött, és megmondta a tutit Szóval irány egy másik orvos.
Arra nem gondolsz, hogy esetleg ismeri a többieket annyira, hogy tisztában legyen a véleményükkel ...?
Többek között az enyémmel is. Most, hogy teleírkáltad ezt az oldalt, tisztán látszik, hogy ez a stílus nem igazán passzol ide . Aki olvassa a fórumot, az - ha tud és akar - segít neked úgyis, de ha még leírod negyvenszer, hogy bukócsövimövi stb, azzal nem jutsz előbbre .
Szóval ülj le fiam, ez így 1-es - ha már az általános iskolánál tartunk...
Mondjuk én igen paraszt rasszista kirekesztő vagyok azt má tudjuk.
De "mindenki" nevében nem szoktam beszélni, egy "egész fórum" kollektív meggyőződését sem szoktam képviselni, és senki "nevében" nem mondok meg senkinek semmit...
Ne haragudj, de miből gondolod, hogy "kicsit érzékenyek" vagyunk? Pár hónapja volt egy elég durva incidens gezahu versenyzővel, amikor mindenkit maga ellen fordított. Akkor megmondtuk neki, hogy oldja meg magának a dolgait, mert ez a FÓRUM nem kíváncsi rá. Köszi, de nem kell minket mentegetni!
(persze Veled semmi problémánk... kacsintósszmájli )
Köszi.
Ezt néztem. Látod ilyen infók érdekelnek, mert ha ez extrémolcsó, akkor tényleg beizzítom a hegesztőgépemet, oszt valami lágyabb anyagból, ami bírja a rezgést összedobok valami bukócsövet, ami egyben lábtartó is lesz....
Mi a normális?
Az emberi "én" relatív, azaz mindíg valamihez képest definiálja saját magát: a relatív én létezéséhez mindíg szükséges egy referenciapont, ennek a pontnak az egyénen belül is dinamizmusa van. Egyik nap a "gyerekem apja" vagyok másik nap "férj" vagyok harmadnap "motoros" vagyok ésatöbbi ésatöbbi. Ebből két dolog következik, az egyik hogy a "normális" is egy relatív kifelyezés, mindíg változik. A másik, hogy a relatív "én" nem létezik, csak egy képzet.
Én valóban nem tettem magamévá ennek a csoportnak a csoportdinamikáját, ugyanakkor a maró kritikámmal valószínűleg egyéni és kollektív értelemben is neuralgikus pontokat érintettem, és ez váltotta ki a közútálatot, ami természetes. Mentségemre legyen szólva én kimondottan értékelem az irányomban érkező kritikát, főleg ha szellemes és tartalmas köntösbe van öltöztetve.
Baján is szolgálatba helyezték az összes traffipaxot. Még a jó öreg radaros fényképező is csühög... országos eksön, az országos eksön. Pláne, ha Brüsszelben is kitalálják!
Vagyis reméljük!