hi:)
amai vadásszunk a gyorshajtokra világban sok az RF... meg kényelmetlen nekem mert volt 1 könyökműtétem és ez a picit támaszkodós stilust nem birom..
jah és a párom is kényelmesebben ül a GS en mint az RF en..
hát ennnyi.. ezért ülnék át GS re
Az a bizonyos "gyalázat" mellé néha nem ártana némi "alázat"... neki... könnyebben boldogulna a lelkem ebben a kegyetlen világban!
"EMO"-ilag rendben van a srác... és van kifejezett világnézete... ám, tegnap óta tudjuk, hogy a nézőpontok relatívak. Ideológiát gyártani pedig a legkönnyebb. Nem kell tenni semmit, hogy megmagyarázzuk, "anyúúúúúú bántottak az isiben, mert összeférhetetlen voltam". "Miért kisfiam?" "Nem tudom, de olyan jól esett a levesbe pisilni!" (A hülye barom...)
Van ott baj elég Hápi! Bizonyos fokú intelligenciáról árulkodik a szóhasználat, ám a tuskó az tuskó marad!
"A krisztusi gyalázat" legyen vele, mert boldogok a lelki szegények!
Ez jut eszembe a történtekről:
"Nagy csata után rettenetes állapotban tér haza a lovag: horpadt a páncélja, lerepült a sisakja, száz sebből vérzik, szinte kizuhan a nyeregből. Csak sánta lova viszi nehézkesen a király elé.
- Hát veled mi történt, vitéz lovagom?
- Felség, hűséges maradtam hozzád, becsülettel harcoltam érted, és az ellenséget visszaűztem nyugatra.
- Nyugatra? - kérdi emelt hangon a király - Hiszen nyugaton nem is voltak ellensegeim!
- Nem? - réved el a lovag - ...hát most már vannak!"
Testvérem az antiszemitistasovinistademagógiában vígasztaljon azurunk szava, hogy széles az az út, amely a veszedelemre visz és sokan (mindíg többen) járnak azon, és keskeny az igazak ösvénye és felettébb göröngyös. Bizony csúfolódás és üldöztetés az igazságot szólók jussa, midőn az birka TelaViv2 csatornán az agyukat kilúgozott populusz vulgarisszt szembesíted önnön üreségükkel, midőn mondanivaló híjján sekélyes érzelmeiket helyettesítendő mosolygós karakterekkel nyomják tele a szövegdobozt...
Én legalább mély és igazi szívből jövő megvetéssel szemlélem szellemtelen igyekezetüket, hogy az igazi belsőleg fakadó árja nemességet külső jegyekkel utánozzák, tudván az igazat, hogy gonosz korunkban a testi diadal a hitványt illeti meg, a nemeslelkű jussa a krisztusi gyalázat. De ahogy az igazak mondják: "inkább hős egy pillanatra, mint szolga egy életen át".
Na, hali!
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy zenekar
(igen híres a maga korában!) a neve ILLÉS melynek
dala (igen híres a maga korában!) tartalmazza az alábbi mondatot
"az ész a fontos, nem a haj..." majd idővel megtudod...
Teljessen igazad van! Nagyon nagy Gratula!
Egy kicsit benne voltam a jégkorongaban énis. A Magyar Jégkoronk utánpotlás kb. annyi támogatást kap, mint a sárkányeregető szövetség.
Tavaly rommá alázták a skandinávokat.
Sztem nem feltétlenül a motorosok miatt vannak itt!
Bár nem ártana egykettőt azonnal lecsukni 200 évre!
Tegnap Ürömről mentem B.kalász felé át a hegyen, vékonyka, kanyargós utacska, belenézek a tükörbe- Ha a kormányt nem rántom félre két halott motorossal több lenne!
Hülyegyerek barátnővel kb.: 160-nal előzött meg, úgy, hogy jöttek szembe.
1-1 bukóba a kölkök azt semmi más!
ja 250-es NSR !
talán nem kéne összehasonlítani magunkat velük...szerintem egy ekkor(k)a országhoz képest ilyen "múlttal" és "támogatással" ez is nagy teljesítmény.elég baj lenne ha egy oroszországot legyőznénk...mint a viccben is az oroszok gratulácioja:
Gratulálunk.STOP!
Sok sikert a jövőben is! STOP!
Kőolaj!STOP!
FŐLDGÁZ!STOP!
amai vadásszunk a gyorshajtokra világban sok az RF... meg kényelmetlen nekem mert volt 1 könyökműtétem és ez a picit támaszkodós stilust nem birom..
jah és a párom is kényelmesebben ül a GS en mint az RF en..
hát ennnyi.. ezért ülnék át GS re