Dzsoki, a főnököm is senyvedett ezzel egy darabig tavaly, de nagyon tetszett neki a gyógymód: "Igyon sokat" . Nyusz 5lete sem utolsó mondjuk...
Nyusz, nekem már majdnem teljesen okés a mancsom... Sosenem fáj motorozás közben, bár nem is mentem 300 km-t azóta... Másik doki lehet tényleg jó lenne, mert hova pihentessed már ...?
Aki meg nem beszél velem, hááát... Az ne legyen már olyan, h nem beszél velem. Naaa...
Menj el mocizni, hogy összezúzza a maradék kavicsaidat is a jó minőségű magyar út. Amíg még jó idő van... (Zs jobbulást üzent, csak elfelejtettem átadni... )
temittecsinálsz a szervnél? most kellett "nektek" valami hülle bevallást csinálni (környezetvédelmi termékdíj bevallás) és tele a zoknim. ahogy nő a cég, úgy van egyre több ilyen-olyan bevallani való, amikhez kb szakirányú végzettség kéne. de neeeem. mindet nekem sózzák...
Köszi! Alakulok. Néha még elő-elő vesz a kavics maradéka.
Ma is bementem fél nyolcra, öt percre..... most értem haza.
Remélem, már Neked is megjavul végre....! Jó ötlet más szakival is megnézetni. Hátha megtalálja a fájdalom igazi okát és sikerül gyógyírt is alkalmazni!
Jó "reggelt"... Most jutottam fórumközelbe, eddig főni a nyakamon ücsörgött, és bitorolták a gépemet is.
Jelentem tegnap karikáztam egy kis kört a csepel-szigeten. nem volt sok, úgy sacc 50-60 km. alapvetően nem fájt a csuklóm, de éreztem, hogy "nem lesz jó ez így". még mindig recseg-kattog sajna, megyek új dokihoz.
Az öreg székely elmegy az orvoshoz, azzal, hogy rosszul lát
Az orvos ad neki egy szemüveget, az öreg megkérdezi miaz
Aszondja az orvos: ez pápaszem
Az öreg felrekja lát mint a sas, mire megkérdezi:
Doktot úr pápafasz nincs véletlenül?
A gyóntatófülkében egy öregember azt mondja a papnak:
- 92 éves vagyok. Csodás feleségem van, aki 70 éves. Gyerekeim, unokáim, dédunokáim vannak. Tegnap három stoppos tinédzserlányt vittem az autómmal, megálltunk egy motelnél és mind a hárommal közösültem.
- És megbántad ezt a bűnt, fiam?
- Miféle bűnt?
- Hát milyen katolikus vagy te?
- Én!? Zsidó vagyok.
- Akkor miért mondod ezt el nekem?
- MINDENKINEK elmondom!
Az öreg székely fekszik a fiával 1ágyban
A kölök elkezdi verni a cerót. Melózik már vagy 15-perce!
Az öreg odafordul hozzá!
-Mit csinálsz édesfiam?
-Hát maszturbálok édesapám!
-Oszt jutottál-e már valamire?
-Hát nem édesapám...
-Akkor nem lenne egyszerübb, ha a sajátoddal próbálkoznál......?
Van még egy... ma kaptam, vagy tizet. Csak azért, mert el tudod képzelni a jelenetet:
"Két jóbarát találkozik. Az egyiknek rettenetesen össze van törve a képe.
- Hát veled mi történt?
- Képzeld, kijöttem este a kocsmából, felugrottam a biciklire...
- Atyaég! És elestél?
- Dehogy! A falnak volt támasztva."
Dzsoki, a főnököm is senyvedett ezzel egy darabig tavaly, de nagyon tetszett neki a gyógymód: "Igyon sokat"
Nyusz, nekem már majdnem teljesen okés a mancsom... Sosenem fáj motorozás közben, bár nem is mentem 300 km-t azóta...
Aki meg nem beszél velem, hááát... Az ne legyen már olyan, h nem beszél velem. Naaa...
Papa? tudsz valamit?
temittecsinálsz a szervnél? most kellett "nektek" valami hülle bevallást csinálni (környezetvédelmi termékdíj bevallás) és tele a zoknim. ahogy nő a cég, úgy van egyre több ilyen-olyan bevallani való, amikhez kb szakirányú végzettség kéne. de neeeem. mindet nekem sózzák...
Szavasz Papa!
Köszi! Alakulok.
Ma is bementem fél nyolcra, öt percre..... most értem haza.
Remélem, már Neked is megjavul végre....! Jó ötlet más szakival is megnézetni. Hátha megtalálja a fájdalom igazi okát és sikerül gyógyírt is alkalmazni!
Bukód az nincs, és nem kap el a rendőr?
Hogy vagy?
esSO: jobbulást! remélem azé megmaradsz már!
Jó "reggelt"... Most jutottam fórumközelbe, eddig főni a nyakamon ücsörgött, és bitorolták a gépemet is.
Jelentem tegnap karikáztam egy kis kört a csepel-szigeten. nem volt sok, úgy sacc 50-60 km. alapvetően nem fájt a csuklóm, de éreztem, hogy "nem lesz jó ez így". még mindig recseg-kattog sajna, megyek új dokihoz.
pusszantás csajok-pasik!
http://www.metnet.hu/gfs/?hour...
este 6 mire a széle elér kb. 9 mire fullra áll a bál...
Itten valami hatalmas viharokat jeleznek előre
Okés, az is nagyon jól megy
Mikor motorozunk? MegBESZÉLÉS kérdése
Az orvos ad neki egy szemüveget, az öreg megkérdezi miaz
Aszondja az orvos: ez pápaszem
Az öreg felrekja lát mint a sas, mire megkérdezi:
Doktot úr pápafasz nincs véletlenül?
- 92 éves vagyok. Csodás feleségem van, aki 70 éves. Gyerekeim, unokáim, dédunokáim vannak. Tegnap három stoppos tinédzserlányt vittem az autómmal, megálltunk egy motelnél és mind a hárommal közösültem.
- És megbántad ezt a bűnt, fiam?
- Miféle bűnt?
- Hát milyen katolikus vagy te?
- Én!? Zsidó vagyok.
- Akkor miért mondod ezt el nekem?
- MINDENKINEK elmondom!
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
A kölök elkezdi verni a cerót. Melózik már vagy 15-perce!
Az öreg odafordul hozzá!
-Mit csinálsz édesfiam?
-Hát maszturbálok édesapám!
-Oszt jutottál-e már valamire?
-Hát nem édesapám...
-Akkor nem lenne egyszerübb, ha a sajátoddal próbálkoznál......?
"Két jóbarát találkozik. Az egyiknek rettenetesen össze van törve a képe.
- Hát veled mi történt?
- Képzeld, kijöttem este a kocsmából, felugrottam a biciklire...
- Atyaég! És elestél?
- Dehogy! A falnak volt támasztva."