meg arra, hogy NORMÁLISAN beszélj a többiekkel....
"Amilyen az Adjon Isten, olyan a Fogadj Isten. " Te adtad magad, mi meg nem foglalkozunk veled (már). Kár erőlködni. Keress más helyet, ahol bukócsőügyben segítenek.
Ahogyan itt mindenki teszi...
Van más választásod? Nincs...
Az elején lett volna, és most egy kérdés után lenne bukócsöved. Az esélyt eljátszottad, oldd meg. Menni fog... ha más nem a gazdag hülyegyerektől hozzájusz. Csak fel kell kutatni.
gezahu! Ez az az utca, amibe a múltkor még nem sejtetted, hogy belesétálsz. Ennek hangot is adtál. Nos, akkor nincs más választás, most is nagyfiúsan meg kell oldani a problémát...
Jó nekem valami gazdag hülyegyerek levedlett, megunt stb. példánya is.. munkába járok nem örömmotoros vagyok, én csak a nagyobb bajta akaromn megelőzni... mindenelett sajnos heteroszexuális, kaukázusi gój vagyok, fizikálisan és mentálisan is munkaképes, adófizető állampógár s Magyarországon a fenti kisebbséghez tartozás erőteljesen behatárolja az anyagi lehetőségeket: 1.7 nógrádi cigánycsaládot 1.1 nyuggert és 0.56 rokkantbyugdíjjast kell eltartanom a három gyerekem a két kutyám egy macskám melett.
(Amúgymellesleg fel lettél már világosítva esetlegesen valaki által bizonyos történések szempontjából, avagy tegyek lépéseket ezügyben meg a telefon irányába eccercsak ?)
Nem tudok semmit, ne vigyorogjatok!
Blue annak idején így szólította: "Kedves Papa" Ez úgy bennem maradt....
Na azé' a kedveset levettem, pedig bírom a búráját. Nehogymá' jóérezze magát!
Egyszerűen kérdeztem valamit, hátha valakinek van a garázsba, vagy le akarja cserélni oszt megbótoljuk, mindenki jól jár.