Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most mi baj a hozállásommal?
Egyszerűen kérdeztem valamit, hátha valakinek van a garázsba, vagy le akarja cserélni oszt megbótoljuk, mindenki jól jár.
Macc :
meg arra, hogy NORMÁLISAN beszélj a többiekkel....

"Amilyen az Adjon Isten, olyan a Fogadj Isten. " Te adtad magad, mi meg nem foglalkozunk veled (már). Kár erőlködni. Keress más helyet, ahol bukócsőügyben segítenek.
Szerintem is erre valók, ám egyre kevésbé a "Te forma" hozzáálásúaknak...
Vekengés= az a nyűglődés, amit levágsz egy vasdarabért (egy pár vasdarabért)
Was ist vekengés?
Éppen azon vagyok, hogy felkutassam a bukócsövem forrását... szerintem erre valók az ilyen fórumok.
Ja a heti két holokausztdzsemböríííít ne felejtsük ki, azt is én fizetem...
Ahogyan itt mindenki teszi...
Van más választásod? Nincs...
Az elején lett volna, és most egy kérdés után lenne bukócsöved. Az esélyt eljátszottad, oldd meg. Menni fog... ha más nem a gazdag hülyegyerektől hozzájusz. Csak fel kell kutatni.

gezahu! Ez az az utca, amibe a múltkor még nem sejtetted, hogy belesétálsz. Ennek hangot is adtál. Nos, akkor nincs más választás, most is nagyfiúsan meg kell oldani a problémát...

Ennyit kívántam hozzátenni a vekengéshez!
Ja a nyuggereket a gyerekeimet és az állataimat szívesen eltartom.....
Jó nekem valami gazdag hülyegyerek levedlett, megunt stb. példánya is.. munkába járok nem örömmotoros vagyok, én csak a nagyobb bajta akaromn megelőzni... mindenelett sajnos heteroszexuális, kaukázusi gój vagyok, fizikálisan és mentálisan is munkaképes, adófizető állampógár s Magyarországon a fenti kisebbséghez tartozás erőteljesen behatárolja az anyagi lehetőségeket: 1.7 nógrádi cigánycsaládot 1.1 nyuggert és 0.56 rokkantbyugdíjjast kell eltartanom a három gyerekem a két kutyám egy macskám melett.

Háááát hogyan merészelted ?

(Amúgymellesleg fel lettél már világosítva esetlegesen valaki által bizonyos történések szempontjából, avagy tegyek lépéseket ezügyben meg a telefon irányába eccercsak ?)
Bukócsövimövi?

Figy, szerintem a gugli (google) megmondja, kulcsszó: géesoccázbukócsövimövi .

Nekem idomos van, arra meg töxarul néz ki az ilyen, szóval én ennyit bírtam lendíteni a kereséseden .
Basszus! elfelejtettem puszit küldeni, meg köszönni is!
az a helyzet, h már 3 hetet pihentettem, kíméltem. nem tudok nyúlmancs nélkül létezni, így már használom!

Cuppamupppa, csövicsumi muncafunci
Egy bukócsövimövi kéneménevéneféne...
előreis köszcsömiminifunicuppamuppa
Ahhhogy azt kend megállapította!

Pusz Cicek!
Sziaaa Macc !
Nincs ellenszere....
De van aki egyszerűen csak ökör.....
Na elvtársok....
Van valaki aki tud egy (pár) bukócsövet?
Nem akarom a karvalytőkét tovább gyarapítani....
Az elmerák nem válogat... szedi sorban az áldozatait!
Köszi Leányok a javasolt gyógymódokat! Próbálgatom mindegyiket...
Most éppen a fűnyírásban bízom...!

Micsoda egy hadirokkant banda lettünk az utóbbi időben!
Csakazértis kijavítom: Így.
Nem tudok semmit, ne vigyorogjatok!
Blue annak idején így szólította: "Kedves Papa" Ez úgy bennem maradt....
Na azé' a kedveset levettem, pedig bírom a búráját. Nehogymá' jóérezze magát!
Kicsit módosítok, azóta nyilván jóval többet mentem 300 km-nél, de egyben nem nyomtam le, max 100-at . Ígí fedi a téma a valóságot .