Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép mocc!
Mondjuk szemből a Rövidzárlat c. film robotja jutott eszembe.
A vége felé a rutin meglétével már fel sem vettem az ilyen vizsgákat.
Sőt, tényleg vicces volt ülni ott az esélytelenek nyugalmával és nézni a többieket.
Asszem életem leggyorsabb ZHján vagyok túl Tudom, ez nem vicces, de igazából nem volt nagy tétje a dolognak. Kihúztam azt az egy tételt, ami meg sem volt A köcsög Murphy...
Szóval május 15-én jöhetek szóban vizsgázni, amit jobban szeretek, mert ki tudom magam magyarázni. De köszi mindenkinek a drukkot. Tartalékoljatok belőle a vizsgaidőszakra!

hát előbb meg kell gyógyulnia, utána lehet erősíteni és terhelni...
többet kéne szezonon kívül edzeni...
biztos túl görcsösen kapaszkodtam a kormányba...

(az egyik pilisi túra alatt kattant egyet, aztán úgy elkezdett fájni, hogy tudtam a kuplungot behúzni. biutos megerőltettem, aztán rádolgoztam egy 500 kmes úttal, és egynapi rutinozással, ahol megint sokat kuplungoltam. ez betett neki, és a szezonra sem jött rendbe. )
most tulképp mitől ment szét a kezed? verekedtél?
nagyon helyes!

DRUKK-DRUKK-DRUKK!
Szép jó reggelt!

Géza: nagyon szép a moci, gyönyörű a színe! Természetesen sok balesetmentes km-t vele.

Tegnap voltam csuklókontrollon, megint kiírtak fizikot, meg most már gyógytornát is. (nem értem miért nem lehetett ezzel kezdeni.)
Este kitisztítottuk a bowden-t, pontosabban a szándék megvolt, de egyáltalán nem volt koszos. Sajna könnyebb sem lett ezáltal, úgyhogy hétfőn 10-re viszem a mocit a Darázs által javasolt szerelőhöz, hogy átcserélje az erőkart.

Gondol, gondol, gondol....
Nekem basszus! Össze is van törve a lelkem rendesen, mióta szembesítettek vele!
Üdv!

Drukkhadjárat indul 12-től! Hallani akarom a csilingelést, hogy ennyire gondoltok rám!

Keresztapuuuu! Ha megvagy, jelentkezz!
HELLLLÓÓÓÓ DR.-ÚR (neked van középszerű éreccccségid-he)
Te faluvégi csávó!

Itten köszöngetek Neked külön, meg kedveskedek, oszt az se mondod "Dícsértessék"?
Attól még értesültem a dolgokról, bár mennyire is nem érdekelt! Telekutykuruttyoltátok a fórumot vele egy héten keresztül! Segges!
Te ne dumáljálmááár! Ottan sem voltál! ( sajnos )
Hát ha eccer ez volt a fő-fő profilod?
ZH írás van.
Akkor drukkoljunk együtt Erikért és Dorináért! Dorináért miért is?
Nyussz és Teddy!
Úgy néz ki, hogy nekünk is jó az Ősrég!
Este a listába beírom magunkat! Csak szólok, hogy számoljatok velünk is.
Van olyan, csak nem döntöttél akkorát, hogy látszódna!

Szavasz Hápi és Mindenki!

Az összes fotósnak aki Pécsen ottvolt.

Nincsen hápikáról döntögetős kép.
Csak innikés.