A vége felé a rutin meglétével már fel sem vettem az ilyen vizsgákat.
Sőt, tényleg vicces volt ülni ott az esélytelenek nyugalmával és nézni a többieket.
Asszem életem leggyorsabb ZHján vagyok túl Tudom, ez nem vicces, de igazából nem volt nagy tétje a dolognak. Kihúztam azt az egy tételt, ami meg sem volt A köcsög Murphy...
Szóval május 15-én jöhetek szóban vizsgázni, amit jobban szeretek, mert ki tudom magam magyarázni. De köszi mindenkinek a drukkot. Tartalékoljatok belőle a vizsgaidőszakra!
(az egyik pilisi túra alatt kattant egyet, aztán úgy elkezdett fájni, hogy tudtam a kuplungot behúzni. biutos megerőltettem, aztán rádolgoztam egy 500 kmes úttal, és egynapi rutinozással, ahol megint sokat kuplungoltam. ez betett neki, és a szezonra sem jött rendbe. )
Géza: nagyon szép a moci, gyönyörű a színe! Természetesen sok balesetmentes km-t vele.
Tegnap voltam csuklókontrollon, megint kiírtak fizikot, meg most már gyógytornát is. (nem értem miért nem lehetett ezzel kezdeni.)
Este kitisztítottuk a bowden-t, pontosabban a szándék megvolt, de egyáltalán nem volt koszos. Sajna könnyebb sem lett ezáltal, úgyhogy hétfőn 10-re viszem a mocit a Darázs által javasolt szerelőhöz, hogy átcserélje az erőkart.
Mondjuk szemből a Rövidzárlat c. film robotja jutott eszembe.