Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaz ez minden területre...
Nincs időnk a kis népi magfigyeléseket észben tartani, pedig mennyivel könnyebb volna minden, ha megfogadnánk a régi, örök érvényű dolgokat.

Én specc sajnálom, hogy rohanok mindig és nincs erre kapacitásom... ha lenne, akkor nem rohannék annyit, és mégis mindent elvégeznék... Azt hiszem eljött az idő, hogy behúzzam a kéziféket kicsit. És "bölcs" Teddyvé váljak! (a kettő majdnem kizárja egymást, de igyekvő vagyok)

No, ezzel kezdem a bölcsülést:

"Lassan járj, tovább érsz (és élsz)!"

Mentem HANGOLNI!
Halihó!

Az IRC-t ismerem. Ha minden igaz, akkor török a motyó. Az ETZ-men kiváló szolgálatot tett, de nem nagyon akart kopni... valószínű, hogy valami jó kormos kis kemény keverék volt.
Szóval, ahova én ezt a gumit pozicionálom az agyamban, az a MITAS és a KENDA környéke. Tehát, GS 500-ra már nagyon nem tenném fel. Az a bajom, hogy nem ismerem, és még csak hallani sem hallottam nagymotoros tapasztalásról. Robogókon viszont mindhárom márkából van jócskán.

Amik ki vannak próbálva:
-gyári Bridgestone (nekem esőben nagyon tetszik)
-Continental (Road Attac, Avenue) ( ) (Nyuszi, Zimacs, és most már Góliát is ezt nyúzza)
-Pirelli Sport Demon (Ratesznak volt a GS-en, elégedett volt)
-Pirelli MT-75 (még nem volt GS-en tapasztalat, más márkákon nagyon jól vizsgázott)
-Metzeler Lasertec (Hápi szereti, mert kiválóan tapad)
-Heidenau (olcsó, jó, de kicsi a futásteljesítmény... nagyjából a végén egálban jön ki a drágábbal)

Amint látod van választék bőven! Olcsótól a drágábbig minden...
Hol készült a fényképed? Olyan,mintha valami versenypálya lenne!
Jobbulást EsSo-nak!
Köszi, oké, enyém is kb. annyi volt.
Már max egy hét lehet hátra, de vasárnap bemegyünk a kórházba,ott dől el, hogy megindítják-e a szülést!
Jelentem megvagyok Én is.....

egy 6m3-.es konténer tökig rakva...........és csak 1 zsák fogott ki rajtam (az utolsó:-)))))) Amit biza ha nem ugrik be Kucsi mester, még mindig nézegetnék:-))))
A jobb vállam padló.........olyan lettem mint Quasimodo....a jobb oldalam kicsit nagyobb, és feljebb van:-)

Holnap ki jön Tokaj könyékére?
Nyugi csak vicc volt

Itt délután volt egy 5 perces zuhéééééé köröm nagyságú jéggel....... oszt egy óra múlva jött az igazi......most is esik...........éPP befejeztem kint mindent......
Jöhet a habercs.....és indul a vakolás...............

Inkább mentem volna el egy hétvégére motorozni:-(((((((
Hali!

A nagy eső örömére Biomosást hajtottam végre a masinán .
Hápigs! Írj majd tapasztalatokat a gumidról légyszi mert nyár végén én is cserélném a köpenyeket!
Remélem mindenkinek jól telt ez a nap motorozás nélkül is!
Blue-t meg ne engedjétek Tokaj közelébe! GSX1400 2 napos találkozó! Tesómék esőbe indultak és nem tudták lehagyni az esőfelhőket .
Legalább holnap legyen jó napjuk ha ma eláztak!

Üdv: szobbal

Széles utat!
A Metzeller Lasertec-et 17.000.- ért fel is szereltettem!
"A gépkönyv a gyári Battlax mellett megemlíti az IRC márkát is."

Ezekről sosenem hallottam!
Halihóó!

Nekem a gyári Bridgestone nem igazán jött be! Nagyon kemény volt!
Én csak Metzellert használok, szerintem nagyon tuti.
Sziasztok !

K5-ös Suzuki GS500-ra keresek gumikat.
A gépkönyv a gyári Battlax mellett megemlíti az IRC márkát is.

Ismeri vki. ezt a márkát? Mik a tapasztalatok tapadás, tartósság stb tekintetében a többi ezekben a méretekben kapható márkákhoz képest.

Méret: IRC RX-01F B1 (110/70-17 M/C 54H)
IRC RX-01R B1 (130/70-17 M/C 62H)

Válaszotok előre is köszönöm
Mán tán memmaradok! Vazze! Régen - sztem sose - voltam még ennyire oda. Egész héten 39,6 környéki láz, de a csúcs a 40,3 volt! És nem akart lemenni semmitől se! Azé a hétfő-keddet még lenyomtam így melóban, nehogymá puha legyek!

Az öreg parasztról meg csak annyit, hogy egy belőle lehet, különbül elvezetné ezt az országot! Bár ilyen bölcs öregek sincsenek már, ma már mezőgazdasági vállalkozó van.
Oszt, jóccakát neked!
Én meg kipucóóókodok és "hangolok" egyet...
Vagy egy Iron Maiden-es...
OSSIAN-os póló legyen "alul" azért...
Na megyek őtöszködni rokkerba!
No, látom kezdesz éledzeni!

Húúúúú, de lennék olyan paraszt, akit emlegetsz (reggel kémlelgetnék, nézelődnék, dógoznék) ... most volt rá idő Teddynél, így tennem kellett egy kísérletet, a végére sikerült is!
Azt hiszem másodikra minden klappol... permet felszívódott, napocska süt, és úgy fúj a szél mióta végeztem, hogy nagyon.

Bali!
Beszélek az "öreggel", de nem ígérek semmit... eső, és hideg ügyben még mindig Blue az illetékes. Nélküle nem tudok én sem napot csinálni... csak, ha akarja egy kicsit!
Egyébként a gyümölcsök sorban: alma, kajszi, őszibarack, körte, szilva, meggy. Nagyon rossz sorrendben lesznek feldolgozva sajnos. Először lesz belőlük frissen felzabálás, aztán a maradékból "süti", a még maradékból befőtt, és a legvégén Teddynek cefre... amiből még pálinka is lehet! Jó kis vegyigyümi...
Kicsi guriga mindenképp lesz benne, mert már hiányolom a gurulást én is, hát még a nagybeteg otthon! Sok dolgot meg tudunk arrafelé nézni, majd kitaláljátok, én nem szólok bele
Oké, a részleteket hétközben letelcsizzük!
Addig ötöljétek ki a programot, nekünk bármi jó, ha veletek vagyunk!
Kicsi guriga legyen benne!
Közben megvilágosodott, ide hallottam, ahogy leesett a tantusz! De jólesett neki lehülyézni engem!

Szóval a lényeg: jöhettek és remélem tényleg jöttök!
Drága esSO barátom!
A jövő hét szombat 26.-a!
3.-án Én sem megyek oda!
Én ültem gsxr-en és számomra kényelmes meg kényelmetlen
Akkor ki a felsőfokú?

Végre egyszer én vagyok az okosabb
nem, akkor meg én néztem el. akkor semmi gond, itthon vunk