Jóvagymá?
Mit szólnál, ha Erikék meghúznák magukat nálunk szombaton? Én beleegyeztem már, de Téged mindenképp meg kell kérdezzelek, mert ha nem, nem is jönnek!
Na, a másik felsőfokú! Gyermekem! Nem most reggel besztük, mi lesz 3.-án? Na, mi is?
Szóval!
A dolog úgy néz ki, hogy az pont az én 7végém. Szombat-vasárnap. DE! Szombaton muszály mennünk ballagásra. Tehát elvileg el kell cserélnem, ergo én mennék dógoz csütörtök-péntek. Szombat reggel végzek, irány a ballagás, meg egy kis eszem-iszom party.
Na, ha mindennek vége, utána ráérünk.
Látod, így van ez, amikor a városi kiokosodott gyerek azt hiszi, hogy mindent tud a mezőgazdaságról, mert felsőfokú papírja is van!
A parasztnak ehhez nem kellett semmi: kinézett, látta, hogy felhős az ég, párás az idő, esők jönnek. Ezt konstatálva vissza is fordult, mert tudta, hogy esőben felesleges (meg szélben is) permetezni! Csinált mást.
Apám majd lereagálja magának, ha meglátja, hidd el!
Oksa, sajnálom, hogy nem leszel, de azért lehet, hogy mi megyünk, majd meglátjuk milyen lesz a kedv. Neked meg jó koncertet!
Sok sikert hozzá!
Én 3/4 5-kor indulok Kaposvárra koncertezni!
Ossian, Invader!
Ha érdekel valakit és a közelben lesz, akkor Szivárvány zeneház, este 7-től!
Nagy buli lesz!
Nekem ez nagyon tetszik, mint 5let!
Mit szólnátok, ha ma délután megbeszélnénk ezt személyesen? Ha otthon vagytok, meglátogatnánk Titeket! Időpontot nem tudok pontosat mondani, mert nem én vagyok a főnök De mindenképp csakis 5 után...
Teddy! Hamàr ilyen jóban vagy az öreggel ott fenn, akkor beszélgessél màr vele arról is,hogy mennék én most az asszonnyal velencefürdöre, a telekre. Namàrmost neki még nem van cordura. Ha cidri van, nem megyünk. Akkor meg szomorú leszek. Az meg neki sem jó ha szomorúak a bàrànykàk.
Azt a hagymàs mèzes boros granulàtumot kipróbálom legközelebb.
:D
esSO!
Ha már nagyon nem bírod magad:
Egy gerezd fokhagyma egy jókora kanál mézzel... be a búrába, aztán forraltbor (legalább 4 deci)... be a búrába, kis alvás után meg egy nyelet kisüsti... be a búrába! Így leszel megint fürge...
Azzzzzztamindenit az esős szombatjának már megint!
Agronómus kétszer permetez...
Leérek a hobbyba, kipakolom a masinákat (birkózógép, permetező, motoros(f)kasza...), bekeverem a koktélt, megpermetezek, bekeverem a másodikat, megpermetezek, bekeverem a harmadikat... és elkezd esni a lé az égből...
No, mondom nem fogsz ki rajatam "öreg isten", elkezdek rotálni... neki is estem, de egy fél óra alatt átázott a széldzsekim, és el is kezdett ragadni az anyaföld.
Széldzseki csere, uccu neki kaszálni, hiszen vizes füvet az igazi. Lekaszáltam mindent a szakadó eső ellenére... másodjára is átáztam.
Gondoltam magamban, hogy akkor most befejeztem, nem dagonyázom tovább... felpakolok a kocsira mindent (már kitaláltam, hogy a harmadik bekevert gépet hova szórom otthon), erre egy szemvillanás alatt kisüt a nap! Whááááááááááá! Szét kapartam magam!
Mondom az "öregnek", mert igen jóban vagyunk, most akkó' mi legyen?!
Rágyújtottam egy cigire, aztán még egyre... az isteni fuvallat erázta a fákról a vizet és elállt a szél!
Akkor aztán uccu neki, Teddy megpermetezett mindent újabb 3 tartállyal. Kész!
Tanulság:
Rögös az út a győzelemhez!
(győztem, és sz.ptam jókorát... most számvetek, hogy megérte-e)
Dorcsi!
Apunak jobbulást!
Jövő hétvégén mit csináltok?
Szombaton ott koncertezünk nálatok a moziban az Ossian-nal!
Ha ráérnétek, arra gondoltam esetleg szombatra csinálhatnánk valami egész napos progit magunknak.
Este elmennénk a koncertre, mert nekem úgyis fotóznom kell, esetleg ottaludnánk a Sárkánnyal.
?
Teddy, Hápi!
Most fújtam ki az orromon az ebéd egy részét a röhögéstől!
Ment egy hungária szám a rádióban.
Fenyő éppen azt énekelte:
"- a hangolástól fél nyolcrkor már visszhangzott a ház"
Értitek?
Láthatjátok, gondolatban mindíg velem vagytok!
Apus dögrováson van egy hete lassan, alig él, 40fokos lázzal fetreng. Képzelheted, milyen beteg, ha még fórumozni senemvan ereje De megmarad!
Jó bírkózást! De nem érvényes, hogy nálatok olyan idő van! Itt Pest felé egész úton szakad az eső! Mire nem jó a mobilnet! Így még utazás közben is fórumozhatunk!
Jóvagymá?
Mit szólnál, ha Erikék meghúznák magukat nálunk szombaton? Én beleegyeztem már, de Téged mindenképp meg kell kérdezzelek, mert ha nem, nem is jönnek!
Szóval!
A dolog úgy néz ki, hogy az pont az én 7végém. Szombat-vasárnap. DE! Szombaton muszály mennünk ballagásra. Tehát elvileg el kell cserélnem, ergo én mennék dógoz csütörtök-péntek. Szombat reggel végzek, irány a ballagás, meg egy kis eszem-iszom party.
Na, ha mindennek vége, utána ráérünk.
Köszi a jókívánságokat mindenkinek!
A parasztnak ehhez nem kellett semmi: kinézett, látta, hogy felhős az ég, párás az idő, esők jönnek. Ezt konstatálva vissza is fordult, mert tudta, hogy esőben felesleges (meg szélben is) permetezni! Csinált mást.
Most hunyok egyet, ha tudok ,mert hosszú lesz azéjszaka!
Oksa, sajnálom, hogy nem leszel, de azért lehet, hogy mi megyünk, majd meglátjuk milyen lesz a kedv.
Én nem leszek, mint látod az előző hozzászólásomból, de Anival is tudtok beszélni!
Én 3/4 5-kor indulok Kaposvárra koncertezni!
Ossian, Invader!
Ha érdekel valakit és a közelben lesz, akkor Szivárvány zeneház, este 7-től!
Nagy buli lesz!
Mit szólnátok, ha ma délután megbeszélnénk ezt személyesen? Ha otthon vagytok, meglátogatnánk Titeket!
Oszt a kitartàsodnak, milyen gyümölcse leszen?
Teddy! Hamàr ilyen jóban vagy az öreggel ott fenn, akkor beszélgessél màr vele arról is,hogy mennék én most az asszonnyal velencefürdöre, a telekre. Namàrmost neki még nem van cordura. Ha cidri van, nem megyünk. Akkor meg szomorú leszek. Az meg neki sem jó ha szomorúak a bàrànykàk.
Azt a hagymàs mèzes boros granulàtumot kipróbálom legközelebb.
:D
esSO!
Ha már nagyon nem bírod magad:
Egy gerezd fokhagyma egy jókora kanál mézzel... be a búrába, aztán forraltbor (legalább 4 deci)... be a búrába, kis alvás után meg egy nyelet kisüsti... be a búrába!
Gyógyúúúúúújááááá "megfele"!
Agronómus kétszer permetez...
Leérek a hobbyba, kipakolom a masinákat (birkózógép, permetező, motoros(f)kasza...), bekeverem a koktélt, megpermetezek, bekeverem a másodikat, megpermetezek, bekeverem a harmadikat... és elkezd esni a lé az égből...
No, mondom nem fogsz ki rajatam "öreg isten", elkezdek rotálni... neki is estem, de egy fél óra alatt átázott a széldzsekim, és el is kezdett ragadni az anyaföld.
Széldzseki csere, uccu neki kaszálni, hiszen vizes füvet az igazi. Lekaszáltam mindent a szakadó eső ellenére... másodjára is átáztam.
Gondoltam magamban, hogy akkor most befejeztem, nem dagonyázom tovább... felpakolok a kocsira mindent (már kitaláltam, hogy a harmadik bekevert gépet hova szórom otthon), erre egy szemvillanás alatt kisüt a nap! Whááááááááááá! Szét kapartam magam!
Mondom az "öregnek", mert igen jóban vagyunk, most akkó' mi legyen?!
Rágyújtottam egy cigire, aztán még egyre... az isteni fuvallat erázta a fákról a vizet és elállt a szél!
Akkor aztán uccu neki, Teddy megpermetezett mindent újabb 3 tartállyal.
Tanulság:
Rögös az út a győzelemhez!
(győztem, és sz.ptam jókorát... most számvetek, hogy megérte-e)
Így délután mocizás lesz!
Dorcsi!
Tedd be az EDDA-tól a Szàguldàs cìmű szàmot. Tekerd fek maxra
Dugj valamit Mattka tankjàba és nyomd az öreg orra alá!
A szàm vègère màr rajta lesz a Cordura. Hidd el az orvos is csak ezt irnà fel. A menetszèl meg lenyomja a làzat.
Apunak jobbulást!
Jövő hétvégén mit csináltok?
Szombaton ott koncertezünk nálatok a moziban az Ossian-nal!
Ha ráérnétek, arra gondoltam esetleg szombatra csinálhatnánk valami egész napos progit magunknak.
Este elmennénk a koncertre, mert nekem úgyis fotóznom kell, esetleg ottaludnánk a Sárkánnyal.
?
Most fújtam ki az orromon az ebéd egy részét a röhögéstől!
Ment egy hungária szám a rádióban.
Fenyő éppen azt énekelte:
"- a hangolástól fél nyolcrkor már visszhangzott a ház"
Értitek?
Láthatjátok, gondolatban mindíg velem vagytok!
Apudnak jobbulást, mézes forralt bort!
Apus dögrováson van egy hete lassan, alig él, 40fokos lázzal fetreng. Képzelheted, milyen beteg, ha még fórumozni senemvan ereje
Jó bírkózást! De nem érvényes, hogy nálatok olyan idő van! Itt Pest felé egész úton szakad az eső! Mire nem jó a mobilnet!