Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SZÉPJÓNAPOTKÍVÀNOKMINDENKINEK!

Én döntöttem. Még egy feltétellel bövült a motorvasàrlàsom. Akkor megyek ha Erik ráér.
1 óra a szalonban, ès a végén ök fizetnek nekem, csak hasznàljam a vasat 5évig úgy, hogy elhelyezik a 2x2 cm-es logójukat az elsö féktàrcsàn.

Nem is tudom Erik, belemenjünk?

Mojgen 500 as ok
De jó neked! Itt se mocizás, se permetülés, se fűvágás nem játszik esik az eső
Nem kell véletlenül valakinek egy rotációs kapa (ment vagy 8 üzemórát, viszont 10 éve áll)
Ja nézem a Gézá képeit valószinű túl tesz mindkettőn Tetszik az a két utaskézmelegitő
No, Ideseim!

Megyek a hobbykertbe gombát ölni a gyümölcsfákon, és birkózom egy jót a rotációs kapával!

Te, esSO!
Hova lettél te mán?
Nos, igazad van Piet! Ez tényleg nem olyan... hiszen az enyém "tizenháromésféldeka" műanyag... a tegnapi, meg egy promóciós fotó!
Halihó!

Bár ott tartanánk, hogy cserélhetnék! Nem most lesz az, amikor egy hasonlatos "dögöt" be tudok majd szerezni. A nyálcsorgatás viszont nem rossz időtöltés. Ha a GS cserélődik (talán jövőre), akkor SV 650 a következő lépés (még az is lehet, hogy a te exed , ez a készségeken múlik, hogy meglegyen minden, mire Ratesz cserél ), aztán meg ki tudja... egyre inkább vonzódom az olyan túrák gondolatához, hogy:
Beütöd a GPS-be az útvonalat, és hajts! Mindezt mindenféle szilárd burkolatú út kiiktatásával... ehhez pedig túraenduró dukál.

Az elkövetkező 10 év terveit vázoltam nagy vonalakban...
Jó reggelt!

Teddy a Te fajtád 1050-es, vigyázz vele.A GS után nagyon vad lesz .
Már bocs, de a tegnapi képhez talán a szinben hasonlit egy kicsit, másban nemigen. Valahogy nem adja vissza azt a dinamizmust, modern vonalvezetést. De biztos ilyen piciben nem is lehet.
Jó reggelt Népek!

Géza szép mocit vásárolt. Nekem is van egy ilyen tavaly óta... nyertem egyet az első Stopmotoros napon. Igaz, ez 1:12 méretarányú, de sokat nézegetem. Majdnem ismerem minden csavarját. Majd azért az élő tesztre is kíváncsi vagyok, mert baromi keveset cikkeznek erről a márkáról, a típusról meg még kevesebbet...
Igazán tetszetős motorbicikli ez!

No, íme az én Speed Triple-m ( )
Akkor vasàrnap Pestől senki sehova?
Azt soha nem tudod meg mit alkudhattál volna még bele
Nagyon helyes,ki kell sajtolni belőlük az utolsó ingyen csavart is!
Látom Erik nagyon körbejártad a dolgot.
Nekem kb. 10 másodperc alkudozás után elengedtek 160000ft-ot.
De ezt csak azért mert vettem egy ilyen motort.
Van belőle egy 1050 köbcentis 130 lovas is, az 2,9m.
csak?

Én kicsit többre gondoltam......
2.190.000,-Ft
mennyit kónstál egy ilyen szépség?
nos igen......

Egy ilyen gépnél nem igazán szoktak szerintem alkudozni hiszen nem tömegtermék.......
Azért pl egy Banditnál már lehet alkudozni, hiszen ha nem tetsik z eladó pofazacskója akkor megyek más kereskedőhöz....

Tessék.....
Én megvettem és annyi akciót kaptam hogy 99.000ft-ból elhoztam

Darázs?
No ott már befigyelt a konzol, doboz(?), variátoros plexi.......

Erik?
Na ott meg aztán végkép...... ABS, plexi....konzol........

Szóval egy tömegmotornál már a kereskedőknek se mindegy, hiszen pénze van belőle..... de egy daytona-t, "Triumfot", buellt....stb ugye nem minden sarkon kapsz
Nekem ilyen pont nincs rajta.
De sztem a kereskedő jóindulatán múlik minden.Ha nem akar semmit adni,akkor se tudok mit csinálni.
Nyugalom!

Az adásvételi - legalábbis az enyém - tartalmazott egy kis részt!

Ime:
7. Eladó az esetleges gyári késedelemért felelőséget nem vállal, ezesetben sem az eladó sem a vevőt nem felelős, foglaló visszajár a vevőnek

Erre pedig MINDEN ráfogahtó
Köszi.
Elvileg a Frontosa-ban ki lehet próbálni.Van 1 tesztmotorjuk.
Hát ennyire nem voltam türelmes, már kikerestem a netről és megnéztem az összes képet róla!
A színe is überfrankó!
ok,mondjuk nekem nem gs-em van
nézdd meg képeim, videoim.. megvétele óta ez van rajta. nekem mondjuk a még épp jó kategória, de ha nálam így bírja, akkor egy gs-en isten.