Én döntöttem. Még egy feltétellel bövült a motorvasàrlàsom. Akkor megyek ha Erik ráér.
1 óra a szalonban, ès a végén ök fizetnek nekem, csak hasznàljam a vasat 5évig úgy, hogy elhelyezik a 2x2 cm-es logójukat az elsö féktàrcsàn.
De jó neked! Itt se mocizás, se permetülés, se fűvágás nem játszik esik az eső
Nem kell véletlenül valakinek egy rotációs kapa (ment vagy 8 üzemórát, viszont 10 éve áll)
Bár ott tartanánk, hogy cserélhetnék! Nem most lesz az, amikor egy hasonlatos "dögöt" be tudok majd szerezni. A nyálcsorgatás viszont nem rossz időtöltés. Ha a GS cserélődik (talán jövőre), akkor SV 650 a következő lépés (még az is lehet, hogy a te exed , ez a készségeken múlik, hogy meglegyen minden, mire Ratesz cserél ), aztán meg ki tudja... egyre inkább vonzódom az olyan túrák gondolatához, hogy:
Beütöd a GPS-be az útvonalat, és hajts! Mindezt mindenféle szilárd burkolatú út kiiktatásával... ehhez pedig túraenduró dukál.
Az elkövetkező 10 év terveit vázoltam nagy vonalakban...
Már bocs, de a tegnapi képhez talán a szinben hasonlit egy kicsit, másban nemigen. Valahogy nem adja vissza azt a dinamizmust, modern vonalvezetést. De biztos ilyen piciben nem is lehet.
Géza szép mocit vásárolt. Nekem is van egy ilyen tavaly óta... nyertem egyet az első Stopmotoros napon. Igaz, ez 1:12 méretarányú, de sokat nézegetem. Majdnem ismerem minden csavarját. Majd azért az élő tesztre is kíváncsi vagyok, mert baromi keveset cikkeznek erről a márkáról, a típusról meg még kevesebbet...
Igazán tetszetős motorbicikli ez!
Egy ilyen gépnél nem igazán szoktak szerintem alkudozni hiszen nem tömegtermék.......
Azért pl egy Banditnál már lehet alkudozni, hiszen ha nem tetsik z eladó pofazacskója akkor megyek más kereskedőhöz....
Tessék.....
Én megvettem és annyi akciót kaptam hogy 99.000ft-ból elhoztam
Darázs?
No ott már befigyelt a konzol, doboz(?), variátoros plexi.......
Erik?
Na ott meg aztán végkép...... ABS, plexi....konzol........
Szóval egy tömegmotornál már a kereskedőknek se mindegy, hiszen pénze van belőle..... de egy daytona-t, "Triumfot", buellt....stb ugye nem minden sarkon kapsz
Én döntöttem. Még egy feltétellel bövült a motorvasàrlàsom. Akkor megyek ha Erik ráér.
1 óra a szalonban, ès a végén ök fizetnek nekem, csak hasznàljam a vasat 5évig úgy, hogy elhelyezik a 2x2 cm-es logójukat az elsö féktàrcsàn.
Nem is tudom Erik, belemenjünk?