Ez 3 kerület egyetlen Baleseti sebészete, állandóan futószalagon műtenek!
Már az is nagy szó, hogy nem kellett hónapokig egyeztetni, mert a fődoki kuncsaftja vagyok.
Egyébként meg ez a hivatalos eljárás, hogy befekszel kivizsgálnak, másnap műtenek, következő nap megfigyelnek. Ez az én kérésem volt, hogy ne kelljen bennt maradnom, de az ágyam és a karszalagom már megvan. Holnap pedig miután észheztértem, jövök haza!
kösszi !
Hát akkor a Májusi program szervízelés lessz...
Az előzö tulaj a lánc cserét elintézte úgy tudom. A szelephézagot is említette hogy volt valamikor.
Egy jó kis szervízt kéne még találnom. Pesti vagyok és pl a Black Motors igen közel lenne nekem.Van valakinek tapasztalata velük kapcsolatban?
Vagy egy tuti jó szervíz ami már bevált?
Háááááááááááát, lehet hogy sehogy, mert ezzel nem számoltam!
Ha rájön valami a lábamra és nem dörzsöli a friss varrást akkor menek!
Pénteken elválik.
Ha tudok menni motorral dolgozni, akkor szombaton is tudok!
Ha nem, akkor papucsos autózás és meló lesz!
Asszem megnyerted a: "Legcsopperesebb GS kormány tulaj" címet is.
Vazze, ez nem túl magas?
A többieknek:
Folyt itt szó napközben a kormányokról. Az enyém tényleg nem "csutka", de hozzá tartozik h ezzel lassan gurulós, lavírozós (1-15km/h) tempóban nagyon nehéz a kocsik között cikázni. Nagyobb sebességnél valszeg kényelmesebb, de a városi "furakodáshoz" ez nem jó!
Tudom h nem életmentő a műtét, és esetleg egy életmentés miatt csúszhatsz "néhány" órát. De aki ezt: "aztán mikor van hely, akkor betolnak a műtőbe" mondta...
Üdv!
Lécci írd meg a korát is!
Az ár nagyon csábító! A képeken látszik h 2001 előtti, de az ár alapján a tiéd a legöregebb a klubban! Cáfold meg! Akkor tényleg jó üzlet volt!
Sajna nem, maj csak holnap szorítsatok!
Nem volt műtőkapacitás!
A mai nap ebben merült ki:
Kontroll,röntgen,labor,konzultáció, oszt góóóóó haza!
Reggel 1/2 9 re kell menni befeküdni, aztán mikor van hely, akkor betolnak a műtőbe!
520 volt tokkal vonóval és egy két + alkatrésszel. Igazi szerelem volt első látásra. Vicces mert pont ilyenen tanultam csak azon még csutka kormány volt és azt nem szerettem de ez iszonyat kényelmes. És hát iszonyat jó vele gurulni, úgy érzem jól megleszünk hosszútávon is.
Kössz az infókat , frankó dolgok vannak El Diablo oldalon.
Ígérem az offolás elkerülése végett, válaszodra nem reagálok.
Azért tisztázzunk valamit. Az országot elvezetni nem 1szerű dolog. Nem hátrány ha van az ismerettségi körödben, néhány közgazdász, orvos, katona, rendőr, jogász stb. Ha nyer vki, furán nézne ki ha pályázatot írna ki a bársonyszékekért. Nagyon nem tűnik hátránynak néhány támogató az EU-ban, a környező országokban, esetleg a gazdaság nagyrészét kitevő ágazatokban. stb. Szóval kell hozz 1smás
Szerencsére a szavazási rendszerünk bizonyos SZŰRŐT képez.
Már az is nagy szó, hogy nem kellett hónapokig egyeztetni, mert a fődoki kuncsaftja vagyok.
Egyébként meg ez a hivatalos eljárás, hogy befekszel kivizsgálnak, másnap műtenek, következő nap megfigyelnek. Ez az én kérésem volt, hogy ne kelljen bennt maradnom, de az ágyam és a karszalagom már megvan. Holnap pedig miután észheztértem, jövök haza!
Annnnnnyira jó lenne, ha lejönnétek...
97-es.
Szerintem a magas széles túrás nem a legjobb a városban!
Szerintem félreolvastad
Tessék gyarapítani a NÉPGAZDASÁGOT!
Hát akkor a Májusi program szervízelés lessz...
Az előzö tulaj a lánc cserét elintézte úgy tudom. A szelephézagot is említette hogy volt valamikor.
Egy jó kis szervízt kéne még találnom. Pesti vagyok és pl a Black Motors igen közel lenne nekem.Van valakinek tapasztalata velük kapcsolatban?
Vagy egy tuti jó szervíz ami már bevált?
Ha rájön valami a lábamra és nem dörzsöli a friss varrást akkor menek!
Pénteken elválik.
Ha tudok menni motorral dolgozni, akkor szombaton is tudok!
Ha nem, akkor papucsos autózás és meló lesz!
Vazze, ez nem túl magas?
A többieknek:
Folyt itt szó napközben a kormányokról. Az enyém tényleg nem "csutka", de hozzá tartozik h ezzel lassan gurulós, lavírozós (1-15km/h) tempóban nagyon nehéz a kocsik között cikázni. Nagyobb sebességnél valszeg kényelmesebb, de a városi "furakodáshoz" ez nem jó!
Holnap nagyon drukkolok, de Te is nekem 10től...
Lécci írd meg a korát is!
Az ár nagyon csábító! A képeken látszik h 2001 előtti, de az ár alapján a tiéd a legöregebb a klubban! Cáfold meg! Akkor tényleg jó üzlet volt!
Nem volt műtőkapacitás!
A mai nap ebben merült ki:
Kontroll,röntgen,labor,konzultáció, oszt góóóóó haza!
Reggel 1/2 9 re kell menni befeküdni, aztán mikor van hely, akkor betolnak a műtőbe!
Kössz az infókat , frankó dolgok vannak El Diablo oldalon.
Azért tisztázzunk valamit. Az országot elvezetni nem 1szerű dolog. Nem hátrány ha van az ismerettségi körödben, néhány közgazdász, orvos, katona, rendőr, jogász stb. Ha nyer vki, furán nézne ki ha pályázatot írna ki a bársonyszékekért. Nagyon nem tűnik hátránynak néhány támogató az EU-ban, a környező országokban, esetleg a gazdaság nagyrészét kitevő ágazatokban. stb. Szóval kell hozz 1smás
Szerencsére a szavazási rendszerünk bizonyos SZŰRŐT képez.
Az adatlapjukon meg is nézheted!