Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lol, nekem is ugyanilyen van hátul (elöl meg a párja)
aztmondod lehet dönteni lábtartóig? én még nem mertem mert csak 3hete van meg a moci, de majd megpróbálom
Köszönöm!
17? kemény. (ahhoz képest) nekem ingyen tették fel a redbaronban, mikor mondtam, hogy sztem kopott a hátsó, és új gumával vinném csak ek.
kiülve is, na.
3 henger
675 ccm
108le
69nm
12000 fordulat
165kg száraz súly
és már nagyon várom
Sziasztok!

Ziza: a gumi 17000 volt, és nagyon jó (mintha annyira tudnám. Lábtartóig lehet dönteni )

Blue: ne elégedetlenkedj, örülj, hogy megnézheted! Ezt is titokban kellett feltolni

Goliat

Goliat
akkor keress rá az mv bestiale-ra..
ugyanaz ablokk mint az enyémben, valszeg kicsit nyomatékosabbra hangolva.. nekem kéne.
nekem is ilyne van hátul.. neke mvele lábtartóig lemegy simán, kiüle is.. szal nincs kifogás majd!
Tényleg gyönyörű!
Köbcenti,lóerő,nyomaték,fordulat?
Eddig ment vele 300km-t .Már lassan lenézi a motorosokat.

Így fog kinézni.
Akkor most állnak a km-ek a mocijában? Vagy legalább azzal jár dolgozni?
Úristendemegabrtuálgyönyörű ez a moci!
Én mennék hidd el.Ha meglesz a vas úgyse ússzátok meg.Ratesz nevében nem nyilatkozhatok, mert annyira fontos ember lett, hogy magával is ritkán találkozik.
Mostmáténylegmennyé!
Úgyse fizetik a túlórád!

Nagyon szép az a moci, de a Te újad se kutya! Szívesen látnám élőben, remélem jöttök majd Ratesszel egyszer velünk gurulni!
Az biztos. De azis, hogy lesz tépve a bajsza...

De ápolva is lesz az tuti.

A bajsza meg azért van, hogy húzzák nekije!

Mostmár tényleg megyek.
De, én voltam.Így legalább tudom, hogy jó kezekben van .
Kedves egészségedre!
Belaktam!...

Jó éjt!
Úgygondolod, hogy a TESÓ parkoló jobb?

Na mostaztán má megyek.
Ténleg!

Gyanus az a kép...

No akkor, ideseim (boccs Teddy):

SZÉPJÓHÉTVÉGÉTKÍVÁNOKMINDENKINEK!

Meg hétfőt meg keddet.

JIPIJÁÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! LazÍTÁS!
Szerintem ezt a félrehúzást próbáld ki egy tescoparkolóban!
Aapesetben ugyanis jobbra húz a jó magyar utakon, mert gömbölyűek és erősen lejtenek a padka felé. Az autó is leszalad az útról, ha elengeded a kormányt!
Ezenkívül pedig ellenőrizd a hátsó kerék beállítását! Az is csinálhat ilyet, ha féloldalasan van meghúzva.
Tedd középsztenderre, és tekerd hátrafelé a kereket. Ha ilyenkor a láncnak más hangja van mint előre, pl, kicsit kattog, akkor biztos rosszul van beállítva. Így aztán a láncfeszességet is be tudod állítani.
Csak nem te adtad el a moccod Ratesz cimbinek?