Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebben teljesen igazad van.Amit tudok ki is fogok szedni belőlük.
Hááááát... A főzelék nélkül fejedelmi kaja lenne, de így... Nem szeressem a kelkáposztát, nem szép!
Jó étvágyat hozzá!
Viszont Te Qrva jó helyzetben vagy, mert azt mondod, hogy az adásvételiben vállalták (ÍRÁSBAN) a határidőt!

Ezt muszáj meglovagolni! Nem kis dolgokat lehetne szakítanod ott a boltban! Szerintem próbáld ki! Legalább talán legközelebb, odafigyelnek! te meg megspórolsz egy keveset.

Én nekem nem vállaltak írásban semmit. Nem sok mindent tehetek sajna.
Mi lenne! dawntezétek!
részletesebben: kelkáposzta főzelék, egyben sült csirkecomb, és bacon-be gönygyölt csirkemáj. nyam-nyam.
Jó étvágyat
Hali!

Ez agyarország.
Február közepén rendeltem egy Triumph motorkerékpárt.
Mondták és írták az afdásvételin hogy márc.29-én átvehetem a motort.
A motor tegnapelőtt érkezett meg,és talán jövő hét végén megkapom.
Egyszer nem hívtak föl,hogy paraszt nem jön meg időben a motor.Ha én nem érdeklődtem ők leszarták.
Ja, és több mint 2milló forintról beszélünk.
Ez egy ilyen ország.

sziasztok
Csak nem gyarapodtok?
Na akkor, tapasztalat share:

Louis, Szentendrei út 4.

Elmentem 2008.04.04-én megrendelni 3 db túradobozt. A rendelést felvették, kifizetettek velem 20000HUF előleget, majd az mondták, hogy mivel tegnap (2008.04.03-án) csütörtökön ment el a rendelés, így ez már csak a következőbe fér bele.

Vagyis:

2008.04.10-én: A louis felé elmegy a rendelés. Azt mondják, hogy a rákövetkező héten pénteken (2008.04.18 - ma!), vagy azt követő hét hétfőjén (2008.04.21) érkezik meg az áru.

Mondom rendben, ez így nem is olyan rossz. Istenem, hát nem rendelhetnek minden nap. ÍgyJártam.

Gondoltam, mivel ma van az első lehetséges nap, felhívom, hogy mire számíthatok.

Hebegés, habogás egy nőtől , majd ad egy pasit. Itt is hebegés habogás , még 1 1/2, 2 hét.

Mivan?

Össze vissza magyarázott, nem ment el a rendelés, meg mittom én. Meg ők nem is azt mondták, hogy mostanra jön. A FÜLEMBE HAZUDIK BAZD*EG! Ez borít ki a legjobban.
Mondja azt, hogy elb*szták. Nemérdekelne, előfordul. De ne akarjon meggyőzni a ..., hogy én vagyok a f*sz!
Állítólag Ők azt mondták, hogy a Louis felé kimenő rendeléstől számított 1 1/2, 2 hét.
DE NEM EZT MONDTA B*ZDMEG!
Lehiggadok.
Mondom: Jó, akkor egészen pontosan legkésöbb jövő hét csütörtök (2008.04.24). IGAZ?

Hebegés, Habogás. Majd felhívnak.
Mondom:Ennek örülök, de akkor legkésöbb az állításod szerint jövő hét csütörtökig meglesz.
Hát ezt nem tudja. De Ő felírta, és fel fognak hívni.

B*ZZEG! NEM HALL? VAGY MIFAX?

Feladtam.

TÉNYÁLLÁS:
- Ma kereken 2 hete használják, kamatmentesen a pénzemet. 20000HUF-t. És még fogják is 2 hétig.
- Én még mindig nem tudom, hogy mikorra tervezhetek akármit is.
- Az állapotom, az se normális
Miez? Itt ülünk felette, és csak a szalonnát ismerjük fel.
Senki sem éhes már?

Előkészületek:
Jó estét!
Ide holnap reggel senki? Pedig jó lenne ha lefényképeznétek "szerény" egómat a királyon
Komáromba mások is mennek
Hihi, köszi!
-Hálo.
-Jónapot kívánok. Most láttam egy malacot az M0-on.
-Melyik szakaszon?
-A Ráckevei dunaágnál, a kisdunahídon.
-És mekkora volt a malac?
-Kb 300 méter.
Sziasztok! Èn ha lehet, tàrsulnèk a vasàrnapi gurigàba. Egy maceràm lenne csak : Mikor lenne a tervezett indulàs? Szombaton mèg gàlyàzok ès nem valòszinű, hogy egy òra előtt el tudom tenni magam... Egyèbkènt, ha valakit èrdekel, a közèp euròpa-rallye jàrgànyait most csomagoljàk ki èpp a "Nèpstadion" körül. nem semmi làtvàny. Most gurultam körbe öket. Bàr a motorok 90%-a KTM...
"Hát gyeremán ide Te. Hát gyere máán.Há Ismertem az apáádat! Magasabb vóót anyádná......."

Nem hiszed el, de egy éve, egy nagy hízott MALAC volt az MO kisdunahídján. Leesett egy kamionról. szegénynek véres volt a pofája. még szerense, h nem volt nagy forgalom, így észrevehető volt, hogy valami "nem stimmel" az úton.
Épp tűzoltó volt az enyémjáték, és szóltam neki, hogy mi a helyzet. Kiküldtek egy kocsit, de akkor már nem volt ott a dög. És engam akartak megrángatni, hogy FELESLEGESEN szóltam. Hát nem lett volna szép hír: "tömegbalaeset egy elszabadult 3 tonnás malac miatt az MO autóúton".......
Kacsától, nem halt volna meg a ló. Az jóval kissebb nála, és tud repülni...

Persze nem a MI kacsánkról van szó...
A ló neve: SANYI
"Drága sanyikááám, legalább a bicskám itt lenne................"
Szépjóreggelt Nyuszi!

Én is majdnem így jártam a múlt vasárnap, csak kutyával. Az M0-on mentem, olyan 100-120-al, amikor kiszaladt elém egy kutya. Tudom kisseb de nem úsztam volna meg olcsóbban. Majdnem megvolt. Éppenhogy mellette mentem csak el. Utánna egyből az ugrott be, hogy vazzeg itt vagyok a belső sávban kb. 40-el. Úgyhogy gyorsan megtéptem a bajszát a kicsinek... Már csak valami barom kellett volna mögém 200-al. Tiszta para volt.

Persze mindenek elött szegény Motoros. De azért én sajnálom a pacit is. Ilyennekből, lesz a ló párizsi?

tegnap előtt egy lányzót és a lovát ütött el egy autós. sajna ott nem voltak ilyen szerencsések...
NANA! ! !
A kacsával csak csínnyán!
Remélem ez csak kacsa! Ilyen szerencsétlen nem lehet egy motoros,ugye?!
Ennek lesz mit mesélni!
- Hogy történt a baleset?
- Elszabadultak a lovak!

Tudom, hogy gonosz, de gondoljatok bele.
De azért végülis jól sült el, hogy eljöttél, egy éve és 17 napja már!
Jó reggelt másodszorra is, így a délutáni szundi után. el id felejtettem milyen jó egy nagyot aludni!

Szia Macsi. Neked nem Conti Avenued van, másmilyen a mintája. A tied sokkal szebb.