Én vettem az RMC-ben kormánymagasitót 3700Ft volt +kellett hosszabb csavarokat vennem(persze máshol) Szerintem nem sokat jelent az a 2 cm. Én is használom a városban és ott nekem fontos hogy ne legyen széles a kormány.
Egyébként (nem városban) a csutkakormányos motorom is ugyanolyan kényelmes és nem hasalos mit a GS.(igaz nincs nagy pocakim )
Amit megfigyeltem hogy mindkettőnél volt már hogy begörcsölt a kezem, de szerintem az inkább a feszültségtől van(ez persze a nagymotoron jellemzőbb). Valahogy azon is urrá lehet lenni. Máskor meg órák után se fárad el a kezem egyiken sem.
Általában városban fogom használni a vasat, és úgy érzem a próbakörök alapján, hogy túl sok súly jut a csuklómra. Ezért írtam, hogy néhány nap után akarok csak dönteni a kormány leváltásával kapcsolatban Magától úgysem fog lemondani!
Szépen elemetekben voltatok tegnap este! Lehet, ogy itt mindenki elmebeteg?
Dawntez! Én megyek, és ahogy a hozászólásokból kivettem, nem csak én, de esSO-apu is jön az Őrségbe, csak beelegelt Bááár nem beszéltem vele kb szombat reggel óta, csak gondolom ezeket
Méretet ne kérdezz nem tudok.
Kétféle átmérőben létezik standard kormány az GS-re a vékonyabbik kell ( azt hiszem 16-os)
Hogy nilyen kormányt tudsz felrakni az a bovden hosszúságától függ, ha kicseréled öket gyakorlatilag határ a csillagos ég ( lásd: Dawntez )
És persze, hogy ráülhetsz a mocimra. Budakalászon lakom, de itt csak esténként lehet megtalálni!
Látom te a XI. -ben laksz. Szigetszentmiklóson dolgozom, ha gondolod gyere ide. Csak ne ma.
Most akkor 2 napig csak olvasok. Ma jöttem először és látom, hogy termeltetek rendesen. Miért nem motoroztok inkább.
Teddy! Előljáróban csak annyit, hogy köszi a közbenjárást. Odafele is csapkodtak a villámok, meg visszafele is de megúsztuk szárazon. szinte hihetetlen.
Na akkor felfújom a pofám és elkezdem bepótolni a lemaradást.
Nektek ilyen jó szemetek van, vagy személyes találkozáskor látták a kormányodat? Néztem az RMC-katalógust. Tudsz mondani méretet,ami jó lett és ami nem? Pénteken veszem meg már végre a GS-t, de alacsonynak tűnik a kormánya. Esetleg rá tudok ülni a Te mocidra? Merre is laksz?
Mikor összetörtem, bementem az RMC-be, hogy kéne kormány. Kaptam 1et, elvittem a szerelőhöz, montam-
-ne itt a kormány
- OK. fölrakom, holnap kész a moci!
- :)
Reggel telefon
-Nem jó a kormány, túl magas, nem érnek el a bovdenek.Kéne másik
-áááááááááááááá :( Nem lesz ma mocim? Olyan nincs. Megoldom.
Tűz RMC-be Kell másik kormány az előző túl magas. -Milyen kell? -Mindegy, csak jó legyen.MOST:!
-Levittem, odaattam felrakta.
Elösször fölültem, :( NEMSZERETEEEM! - Jóvannna van mocim keresek majd kormányt.
1-2-3-5-10- Km kanyar jobbra, kanyar balra :)))) SZERETEM Sose cserélem le! ! ! !
Hát ez a kormányom kis története!
Fogalmam sincs milyen márka.
Ez egy márkanév.
Azt hittem talán ilyen kormányod van.
Hasonlít az enyimére, ami szintén egy endúró kormány.
Milyen megfontolásból nem került rá ismét túra kormány?
Sziasztok! Remèlem nem van mèg a bonyodalmaimmal tele senki cipője, de akadt egy kis gixer. Èn a melòhelyről egy kis tenyèrkütyüvel netezek ès vannak dolgok amiket mèg nemtok vele csinàlni.
A lènyeg: Voltam a Blue àltal megadott oldalon, de nem tudtam bejelentkezni, hogy jelezzem a rèszvèteli szàndèkom az Őrsègi kiruccanàsra. Ezt legkèsőbb pènteken tudom pòtolni, de azèrt ìrnèk ide, hogy nehogy lemaradjak valamiről... Èn mennèk mindenkèpp ès ha lehet, pàrommal a hàtam megett. Tehàt + 2 fő mèg csatlakozna... Köszi ès bocs, hogy megint ide ìrkàltam ezùgyben!
Egyébként (nem városban) a csutkakormányos motorom is ugyanolyan kényelmes és nem hasalos mit a GS.(igaz nincs nagy pocakim
Amit megfigyeltem hogy mindkettőnél volt már hogy begörcsölt a kezem, de szerintem az inkább a feszültségtől van(ez persze a nagymotoron jellemzőbb). Valahogy azon is urrá lehet lenni. Máskor meg órák után se fárad el a kezem egyiken sem.