Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok, akkor nem Barcsnál mentél át, Karlovac után csak főút van...az előtti útra gondoltam, oks, köszi
Na dicsekszem 1 kicsit, megvolt az 1000Km-eszerviz. .
És már 1szer 2szer mentem110-115-120Km/h-val. .
De nem sokáig, hisz 1600Km-ig finoman. . .
mociccah(Évi):Őszinte részvétem. .
Plitvice?

Én Karlovacig pályáztam, majd a főút..........(ha jól emlékszem 4-es)...................
Ha bekapsz egy lúzer autóst, kamionost aki 50el döccög, és csoportosan mentek akkor szopika, mert alig lehet megelőzni, annyira kanyargós az út...........Ha egyedül vagy akkor megoldható.
Mosom kezeimet........1000000 más dolgom volt ma..........1000000000000000000000más dolog dühített, szóval nem értem rá táncolni sem
ÁLL....1 db csatim már van
Blue, vagy aki volt ott már, Plitvicébe autópálya vagy Kutina után Sisak felé , melyiket érdemes? kb 60km -el hosszabb a pálya, de nem tudom a főútvonalas játék mennyire macerás a városokon keresztül pl....Bp. szindrómát kihagynám, ha nem egyértelmű a merre fordulj irány..:-)
Szóval, Blue merre mentél, mintha lettél volna ott....
Toltam fel két képet a fényképalbumba...
Nem látogattad meg őket?
Igy van ,egész nap esett itt az esö.Minden elismerésem az "iparitanuloknak"
Tudósítás a pécsi iparitanuló szekcióról( )

Blue! Jól csináltál valamit, egész nap áztak! Nem csuklottál? Elég sokat emlegettek!
Gratulálok! A nehezén már túl vagy! Mivel elég nagy a választék, szerintem ez lesz a könnyebb. Mármint felhajtani egyet.
Sziasztok!

Jelentem, Gizi elkelt!
Jövő hétre kaptam egy jó ajánlatot -remélem- GS500-ra. Addig csak sóvárgok.
Csomagtartó témában találtam valamit: http://www.motoin.de/Koffer-Ge...
Helló!

A pótféklámpához!
Nekünk kerékpár üzletünk van és én is filóztam a pótféklámpát a givi dobozomba. van 1 lámpa ami beférne a kialakított helyre de sajnos csak villogó. Ezzel csak ötletet szerettem volna nektek adni hogy van olyan csíklámpa ami pont jó a dobozba de olyat kell keresni ami nem villogó vagy ki kell kerülni azt ami miatt villog (kérdés hogy hogyan?). Még azóta nem volt Fater nagykerbe de ha megy megkérem hogy nézzen ilyen fazonú hátsólámpát.
Itt fenn a messzi északon gyönyörű idő lenne, ha nem fújna a szél, mint állat!

Blue!
Hogy áll az index-hátrarakós projekted? Van már csati?
Új terven dolgozom én is, pótféklámpa dobozba installálása címmel. Már 4 piros ledet beszereztem, jelenleg itt tartok. Meg a szándék. Az is nagyon fontos! Ez ügyben kérdezem: a féklámpa csatijához hozzá lehet férni az idomzat lebontása nélkül? Tudom, hogy a Tiéd nem DL, de azé Suzu.
Ja, és mekkora előtétellenállás kell pontosan? 50k rémlik. Jól emlékszem?
Tévedés:-))))

AZ ördög most ébredt
Jóreggelt!

Szombathelyen is lóg az eső lába.....

Srácok, raktam fel pár képet a motorom kipufogó-járól, ha valakit érdekel GS500 Nyíított Sportkipuff. és szép hangú, nem hangos az ővé, de nagyobbat szeretne akkor áltarnativaként én szivesen cserélek.

Itt: http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
SZÉPJÓNAPOTMINDENKINEK!

Üdv,innen a Balcsi partjàról. Blue most feküdt le aludni. (kisütött a nap.)
remélem sikerül feltölteni,mert a telefonról írok.
Üdv néktek!
Üdv.Itt pécsen jelenleg elég szar az idő .Esett is.
Akkor ahogy Blue szokta, ömlesztve. Hámozza ki mindenki a sajátját.

Nekem a GS fogyasztása 3,8 körül volt olyan 5ezer körüli átlagos használatban. Viszont majdnem mindig 2 személlyel.

Erikkel beszéltem, ő mondta, hogy vagy 50 km-en át szarrá áztak, rendesen esett! De az esőruhák bírták. Így van ez, ha AKMT-sek túráznak Megmondta Tompi is, mióta megismerte a csapatot, azóta már egyedül is elázik.
Huuu, akkor megnyugodtam...
Igy már tényleg világos:-) Csak ugye össze-vissza olvasok.............
Szóval megvolt...........

Érdekes.......... a környékemre vihart mondtak, féltem is mocival menni dolgozni, de muszály volt, mert kellett egy papir a gyerekorvostól........
Közben meg egy csepp eső nem volt erre
Most esett le:-))))

Ezek szerint eláztak:-))))

hihihihihihiihihihihiiihihhiihiihiihihihi
hi
Hiszen miért akarnának már most megkéselni?

hahahhahhahahahahhahahahahhahaha
iihihihii
hihihihihihihihiihiihihihii
Fognak mocizni! Hiszen ez a múltbéli cselekvés holnap lesz
Nem lehetne szexuálisan úgy kifárasztani hogy belehalok?
Ha már halál, akkor EZ az utolsó ivánságom, amit kötelező teljesíteni:-))))

Amugy?
Csunya volt a felhő estére, de MOST Adonyba tiszta...........szél se fúj..............
Sajnos hazafelé ismét GYILKOLT AZ ÖRDÖG

Szegény Süninek kampec............későn vettem észre a kis labdát az úton (remélem a gumimnak nem lett baja a tüskéktől, mert az lenne a Sün utlsó bosszúja )

Szóval a listám bővült
1 macska
1 sün