Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem hátul volt!
SZÉPJÓÉJSZAKÁTMINDENKINEK!

Mentem haza karnist szerelni. Holnap jövök.
bagybátyám az 1100-assal játszotta el arcoskodásból a körúton. gizda nagygáz, indulás, és HOPP. megesik.
Hát én elindultam vele, elfordított kormánnyal. Kerék blokk. Motor jobbra el. Megúszta pár karccal.

A mai napig nem értem, hogy lehettem ilyen hülye. Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy fel voltam kergetve agyilag az asszonynépnek hála.
Nekem kilométer spirált kellett utánna cserélnem.
B*SSZUS!

Most nézem a használtautó.hu-t. Azt már hallottam, hogy csökkent az ára a GS-nek mert megszüntetik a gyártását. De b*sszus Ez nem semmi. Kb 150-200 ropival zuhant lejjebb! Remélem azért még vissza megy jövőre!
elvileg a rendőrség honlapján lehetett letölteni a dolgot, tegnap mintha kinn lett volna üzifalon..

http://www.police.hu/nyitoolda...
én hagytam. no para.
Hol lehet olyat?
Azért köszönöm szépen!
Én is úgy gondolm, a tárcsa sem sérült-görbült, szerencsére!
Csak toltam, nem volt nagy a lendület, de a kínai lakatra nem lehet ráismerni.
A fék körül semmi sem változott el!
Szerintem nem kell ezért szervízbe vinni. Teljesen felesleges lenne.
Hát ha csak toltad, és nem nyélgázon indultál el, akkor szerintem nem sok kárt okozhatott!
Haligali!
Volt már olyan béna valaki, hogy rajthagyta a tárcsazárat a mocin?
Nekem sikerült!
Kínai lakat VOLT valamikor.
(Hülye)Kérdés: Szerencsére csak toltam, és nem észlelek semmi rendelleneset, mikor használom(nem
nyikorog-mozog meg ilyenek)
Vigyem szervízbe vagy nem fontos?
innen senki nem nevezett a motoros ügyességi versenyre szombatra a zsarukhoz?
Szijjasztok!
Juuuj, na ez naggyon szupiiii !
Cicc m1 motort próbálni . Aput is viszem .
Kösziiiii!
Bemásolok egy infót, hátha valakit érdekel. Cicc, itt a GSXF-ed, kipróbálhatod!

Üdvözlet mindenkinek! Április 12.-én az AMARGO KFT ( 1038.Bp. Szentendrei.út.268.) Telephelyén Nyílt napot tartunk. Teszt motorozás: BKing, GSX-R 1000, SV 650 SA, UH125,GSX650F, Ruházati kedvezmény: 40% Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. 06-1-430-66-66
Hi!
Szééép jó napot!
Nem is szabad, hogy zavarjon, elvégre azért motor, mert fúj rajta a szél!
Akit zavar, az autózzon.
Ez így van!

De nekem nincs is szükségem rá. Álltalában 100-130 km/h-val megyek itt meg még nem zavaró a szél. De tavaly lementem Aligába vele. Hideg este volt már. Az asszony fagyott, tele voltunk csomaggal. Úgyhogy gyorsan ott akartam lenni. 140-150-el mentünk odáig, és egyszer sem jutott az eszembe az, hogy most cúg van. Valahogy engem nem zavar.
Ezek csak arra valók, hogy a kesztyűt legyen hova rakni!
Ami hatásos lenne, az kb úgy nézne ki, mint az amerikai motoros rendőröké. Könnyen belátható, hogy az viszont furcsán mutatna a GS-en.
Tehát ell kell fogadni, hogy nem létezik igazán hatásos szélvédelem a mocitokon.
Szia Erik!

Pedig több. 5700HUF a füst színű. Legalábbis tavaly. A többiben igazad van. Szép , olcsó , de szélterelésre nem alkalmas . Kivéve, hogy ha a tanktáskát akarod megvédeni a széltől. Mert arra pont elég. Na mindegy. nekem bejön. De ha a fejét akarja védeni a széltől, akkor ez karcsú.
Na jó, lehet hogy egy kicsit magasabb!
Pedig Dawntezé, ennél sokkal több szelet terel!
Ez nem több mint az 5000 Ft-os Louisos!