Most nézem a használtautó.hu-t. Azt már hallottam, hogy csökkent az ára a GS-nek mert megszüntetik a gyártását. De b*sszus Ez nem semmi. Kb 150-200 ropival zuhant lejjebb! Remélem azért még vissza megy jövőre!
Én is úgy gondolm, a tárcsa sem sérült-görbült, szerencsére!
Csak toltam, nem volt nagy a lendület, de a kínai lakatra nem lehet ráismerni.
A fék körül semmi sem változott el!
Haligali!
Volt már olyan béna valaki, hogy rajthagyta a tárcsazárat a mocin?
Nekem sikerült!
Kínai lakat VOLT valamikor.
(Hülye)Kérdés: Szerencsére csak toltam, és nem észlelek semmi rendelleneset, mikor használom(nem
nyikorog-mozog meg ilyenek)
Vigyem szervízbe vagy nem fontos?
De nekem nincs is szükségem rá. Álltalában 100-130 km/h-val megyek itt meg még nem zavaró a szél. De tavaly lementem Aligába vele. Hideg este volt már. Az asszony fagyott, tele voltunk csomaggal. Úgyhogy gyorsan ott akartam lenni. 140-150-el mentünk odáig, és egyszer sem jutott az eszembe az, hogy most cúg van. Valahogy engem nem zavar.
Ezek csak arra valók, hogy a kesztyűt legyen hova rakni!
Ami hatásos lenne, az kb úgy nézne ki, mint az amerikai motoros rendőröké. Könnyen belátható, hogy az viszont furcsán mutatna a GS-en.
Tehát ell kell fogadni, hogy nem létezik igazán hatásos szélvédelem a mocitokon.
Pedig több. 5700HUF a füst színű. Legalábbis tavaly. A többiben igazad van. Szép , olcsó , de szélterelésre nem alkalmas . Kivéve, hogy ha a tanktáskát akarod megvédeni a széltől. Mert arra pont elég. Na mindegy. nekem bejön. De ha a fejét akarja védeni a széltől, akkor ez karcsú.
Mentem haza karnist szerelni.
A mai napig nem értem, hogy lehettem ilyen hülye. Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy fel voltam kergetve agyilag az asszonynépnek hála.
Most nézem a használtautó.hu-t. Azt már hallottam, hogy csökkent az ára a GS-nek mert megszüntetik a gyártását. De b*sszus Ez nem semmi. Kb 150-200 ropival zuhant lejjebb! Remélem azért még vissza megy jövőre!
http://www.police.hu/nyitoolda...
Csak toltam, nem volt nagy a lendület, de a kínai lakatra nem lehet ráismerni.
A fék körül semmi sem változott el!
Volt már olyan béna valaki, hogy rajthagyta a tárcsazárat a mocin?
Nekem sikerült!
Kínai lakat VOLT valamikor.
(Hülye)Kérdés: Szerencsére csak toltam, és nem észlelek semmi rendelleneset, mikor használom(nem
nyikorog-mozog meg ilyenek)
Vigyem szervízbe vagy nem fontos?
Juuuj, na ez naggyon szupiiii
Cicc m1 motort próbálni
Kösziiiii!
Üdvözlet mindenkinek! Április 12.-én az AMARGO KFT ( 1038.Bp. Szentendrei.út.268.) Telephelyén Nyílt napot tartunk. Teszt motorozás: BKing, GSX-R 1000, SV 650 SA, UH125,GSX650F, Ruházati kedvezmény: 40% Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. 06-1-430-66-66
Akit zavar, az autózzon.
De nekem nincs is szükségem rá. Álltalában 100-130 km/h-val megyek itt meg még nem zavaró a szél. De tavaly lementem Aligába vele. Hideg este volt már. Az asszony fagyott, tele voltunk csomaggal. Úgyhogy gyorsan ott akartam lenni. 140-150-el mentünk odáig, és egyszer sem jutott az eszembe az, hogy most cúg van. Valahogy engem nem zavar.
Ami hatásos lenne, az kb úgy nézne ki, mint az amerikai motoros rendőröké. Könnyen belátható, hogy az viszont furcsán mutatna a GS-en.
Tehát ell kell fogadni, hogy nem létezik igazán hatásos szélvédelem a mocitokon.
Pedig több. 5700HUF a füst színű. Legalábbis tavaly.
Ez nem több mint az 5000 Ft-os Louisos!