Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖSZI!
Szia CsA!

Szerintem igen. (a kép alapján) De egész pontosan EZITTENVANNEKEM
Koko64
Nem akarom elkiabálni, amíg nincs lerendezve a dolog. Még én sem hiszem el . 1M körülre le kell tudd alkudni. A Pardi Motornál 999-ért a múlt héten még volt, DE csak hitelre 10-20% indulóval, hosszú futamidővel...
Pécsi hétvégével, aki illetékes menjen át az akmt-re! FOTNOS!

köszi
Ilyesmi előfordulhat! Nekem is van ügyem egy Egomi sráccal Gipro témában, arról sincs semmi infó!
Hölgyeim, Uraim!

26157 Ft a vége, az 1000-es szervíznek
Ebből 1800Ft az olajszűrő.
A szülinapi GPS-em odalett
Viszont, megvan az ezres szervíz
Pozitív gondolkodás kéremszépen
Parancsolj!
A képek
Üdv hbali!
A menetszél nem zavar, de többektől hallottam, hogy egy rosszul megválasztott plexi zavaróbb, mint ha semmi sincs...
Ez az ami neked van?
Sziasztok
A Bázismotort nem ajánlom senkinek, mert már töbször befürődtem velül az állitolagos akciós termékükel. Soha nem jött meg semmi,és ráadásul nem is értesítenek róla.
Küld el Laca tel.számát mailben, és leszervezzük a
nagyszeszátadást! Majd szalma közé teszem!
Szia!

Nos, ez egy jó plexi... bár a mérete lesz a hátránya.
Szerintem ennél már beszélhetünk szélvédelemről. Ám, ami nekem szöget ütött a fejembe, hogy oldalszélben ez igen komoly vitorla... és a kormányon az nem mindig penge.

Annak idején Bexinek volt hasonló méretű plekkancsa... Blue majd beszámol Bex tapasztalásairól.

Szóval ez:
Üdv!
Nem ez az, megnéztem a képeden.
Én ezt néztem:
Nem műanyagozunk a szeszek közelében! egközelebb tojást hozatok veled.

Addig jó, ameddig az ember érez korlátokat... akkor nem lehet baj. Sem a szállítmánnyal, sem veletek!
Illlyen nemes feladatot nem bízhatsz senkire, csak rám!
Bár lehet h. műanyag palack az ideális, ha én viszem!
Én fel is festem a pacira a "T"-betűt... "T", mint Teddy!
Helyesírásilag: tiszaalpári.
SZÉPJÓNAPOTMINDENKINEK!

Jó utat a tanulómotorosoknak!
Lesz ám neked nagy és felelősségteljes feladatod Gabi!
Az egyik kollégám Tiszaalpári. Nos, fel kellene majd keresni őt, mégpedig egy világmegváltó ügyben.

Tedynek elfogytak a jóféle pálinka készletei. Illenék feltölteni megbízható forrásból származó anyaggal.
Letelfonozom neki a bóóóóótot, és rád hárítanám a nemes feladatot, hogy közelítsd a motyót a baranyai főváros felé.

Ugye, átérzed a jelentőségét a fuvarnak?
MERCI BOKÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!
Jó vétel a motyó, így aki érdeklődik, az vegye-vigye most...
Elvtárskák!

Aki dobozon töri a fejét, annak itt egy alternatíva: a Louisban a Moto-Detail 44-literes doboza akcióban, csak most, csak náluk, csak önöknek , 69,95 juro!
Érdemes a bázismotornál is érdeklődni, mert úgy tudom, alkalmazzák ők is az ákcijós árakat.

Köszönöm, hogy segíthettem!
Rendben, Grand Balu!
"Alsó úton megyünk Bonyhádra, így a találkozó Baján lenne a Tesco parkolóban."
Az eddigiek szerint 5-6 körül találkoztunk Bonyhádon a Pestiekkel. Tehát, Baja kb. 4-5 órai indulással lehet esedékes.
Gabi!
Alsó úton megyünk Bonyhádra, így a Baján lenne a Tesco parkolóban. Ha jössz Sükösd felől az 51-esen, akkor az első körforgalomnál jobbra tartás, és 1 km múlva ott a Gazdaságos áruház. Így gondoltam. Az óra-percet pedig a jövő héten letisztázzuk.

Piet! Biztosan lesz Pesti csapat is. Ám, nem mindenki vesz ki szabit péntekre, így akkor szokott indulás lenni, amikor az érintettek végeznek a melóval. Vagy el tudnak szabadulni.

Általában az indulás onnan délután 2-3 óra környékén szokik lenni. Ha valaki 4-5-kor végez, akkor az természetesen jöhet egy másik "járattal". Ezt majd összebeszélitek a fentiekkel.
Késöbb is jó,5 óra is jó lenne, akár