Koko64
Nem akarom elkiabálni, amíg nincs lerendezve a dolog. Még én sem hiszem el . 1M körülre le kell tudd alkudni. A Pardi Motornál 999-ért a múlt héten még volt, DE csak hitelre 10-20% indulóval, hosszú futamidővel...
26157 Ft a vége, az 1000-es szervíznek
Ebből 1800Ft az olajszűrő.
A szülinapi GPS-em odalett
Viszont, megvan az ezres szervíz
Pozitív gondolkodás kéremszépen
Sziasztok
A Bázismotort nem ajánlom senkinek, mert már töbször befürődtem velül az állitolagos akciós termékükel. Soha nem jött meg semmi,és ráadásul nem is értesítenek róla.
Nos, ez egy jó plexi... bár a mérete lesz a hátránya.
Szerintem ennél már beszélhetünk szélvédelemről. Ám, ami nekem szöget ütött a fejembe, hogy oldalszélben ez igen komoly vitorla... és a kormányon az nem mindig penge.
Annak idején Bexinek volt hasonló méretű plekkancsa... Blue majd beszámol Bex tapasztalásairól.
Lesz ám neked nagy és felelősségteljes feladatod Gabi!
Az egyik kollégám Tiszaalpári. Nos, fel kellene majd keresni őt, mégpedig egy világmegváltó ügyben.
Tedynek elfogytak a jóféle pálinka készletei. Illenék feltölteni megbízható forrásból származó anyaggal.
Letelfonozom neki a bóóóóótot, és rád hárítanám a nemes feladatot, hogy közelítsd a motyót a baranyai főváros felé.
Aki dobozon töri a fejét, annak itt egy alternatíva: a Louisban a Moto-Detail 44-literes doboza akcióban, csak most, csak náluk, csak önöknek , 69,95 juro!
Érdemes a bázismotornál is érdeklődni, mert úgy tudom, alkalmazzák ők is az ákcijós árakat.
Az eddigiek szerint 5-6 körül találkoztunk Bonyhádon a Pestiekkel. Tehát, Baja kb. 4-5 órai indulással lehet esedékes.
Gabi!
Alsó úton megyünk Bonyhádra, így a Baján lenne a Tesco parkolóban. Ha jössz Sükösd felől az 51-esen, akkor az első körforgalomnál jobbra tartás, és 1 km múlva ott a Gazdaságos áruház. Így gondoltam. Az óra-percet pedig a jövő héten letisztázzuk.
Piet! Biztosan lesz Pesti csapat is. Ám, nem mindenki vesz ki szabit péntekre, így akkor szokott indulás lenni, amikor az érintettek végeznek a melóval. Vagy el tudnak szabadulni.
Általában az indulás onnan délután 2-3 óra környékén szokik lenni. Ha valaki 4-5-kor végez, akkor az természetesen jöhet egy másik "járattal". Ezt majd összebeszélitek a fentiekkel.
Szerintem igen. (a kép alapján) De egész pontosan EZITTENVANNEKEM
Nem akarom elkiabálni, amíg nincs lerendezve a dolog. Még én sem hiszem el
köszi
26157 Ft a vége, az 1000-es szervíznek
Ebből 1800Ft az olajszűrő.
A szülinapi GPS-em odalett
Viszont, megvan az ezres szervíz
Pozitív gondolkodás kéremszépen
A képek
A menetszél nem zavar, de többektől hallottam, hogy egy rosszul megválasztott plexi zavaróbb, mint ha semmi sincs...
Ez az ami neked van?
A Bázismotort nem ajánlom senkinek, mert már töbször befürődtem velül az állitolagos akciós termékükel. Soha nem jött meg semmi,és ráadásul nem is értesítenek róla.
nagyszeszátadást! Majd szalma közé teszem!
Nos, ez egy jó plexi... bár a mérete lesz a hátránya.
Szerintem ennél már beszélhetünk szélvédelemről. Ám, ami nekem szöget ütött a fejembe, hogy oldalszélben ez igen komoly vitorla... és a kormányon az nem mindig penge.
Annak idején Bexinek volt hasonló méretű plekkancsa... Blue majd beszámol Bex tapasztalásairól.
Szóval ez:
Nem ez az, megnéztem a képeden.
Én ezt néztem:
Addig jó, ameddig az ember érez korlátokat... akkor nem lehet baj. Sem a szállítmánnyal, sem veletek!
Bár lehet h. műanyag palack az ideális, ha én viszem!
Jó utat a tanulómotorosoknak!
Az egyik kollégám Tiszaalpári. Nos, fel kellene majd keresni őt, mégpedig egy világmegváltó ügyben.
Tedynek elfogytak a jóféle pálinka készletei. Illenék feltölteni megbízható forrásból származó anyaggal.
Letelfonozom neki a bóóóóótot, és rád hárítanám a nemes feladatot, hogy közelítsd a motyót a baranyai főváros felé.
Ugye, átérzed a jelentőségét a fuvarnak?
Jó vétel a motyó, így aki érdeklődik, az vegye-vigye most...
Aki dobozon töri a fejét, annak itt egy alternatíva: a Louisban a Moto-Detail 44-literes doboza akcióban, csak most, csak náluk, csak önöknek
Érdemes a bázismotornál is érdeklődni, mert úgy tudom, alkalmazzák ők is az ákcijós árakat.
Köszönöm, hogy segíthettem!
Gabi!
Alsó úton megyünk Bonyhádra, így a Baján lenne a Tesco parkolóban. Ha jössz Sükösd felől az 51-esen, akkor az első körforgalomnál jobbra tartás, és 1 km múlva ott a Gazdaságos áruház. Így gondoltam. Az óra-percet pedig a jövő héten letisztázzuk.
Piet! Biztosan lesz Pesti csapat is. Ám, nem mindenki vesz ki szabit péntekre, így akkor szokott indulás lenni, amikor az érintettek végeznek a melóval. Vagy el tudnak szabadulni.
Általában az indulás onnan délután 2-3 óra környékén szokik lenni. Ha valaki 4-5-kor végez, akkor az természetesen jöhet egy másik "járattal". Ezt majd összebeszélitek a fentiekkel.