Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert én tudok motorozni!
Ja, csak dógozni is kéne.....
Te mért nem jössz Kedves Papa?
Akkor most:

Édes Drága Apukám! Elmehetek? Lécciléccilécci!

Ha nem-et mondasz, akkor is megyek!
Tőlem nem!
Én elkérecckedtem!
Motorozni mentek, nem?
Okés!Köszi! Azért még nem ígérem 100%-ra.... Igencsak meghosszabbítja az utat ez a kis kitérő, de ha minden összejön akkor benne vagyok!
Hogy engedjelek el, ha el sem kéreckecc?
Tippem sincs, hogy mi lehet, hiszen a GS pont arról híres, hogy nagyon ritkán romlik el. Ettől persze előfordulhat. Én bevinném a szervízbe, minél hamarabb.
Te nem vagy aranyos, mert otthagytál egy szó nélkül MSNen! Ráadásul nem engedsz el jövő hétvégén!

Üdv. mindenkinek! Volna egy olyanfajta kérdésem h 540km-es GS 500-asom tegnap elkezdett olyan jeleket mutogatni h alapjáraton kopogás (amit néha elhagy) meg enyhe erőtlenség és 5000-nél rezonancia! Naon megijedtem és nem tom h menjek e vle tovább és várjam meg az 1000-es szervízt! (becsülettel volt járatva csak előzésnél ment 5000 fölé a fordulat és akkor is csak picit) Aki tud mondjon erre vmi okosat minden hozzászólást előre is köszönök
És én?

Te másik...
Teddy TE 1 úriember vagy!
Szia Dzsoki!
Gyere felénk, kávé, tea, szendvics, elmegyünk Teddyért oszt jó'van!
De, ha nagyon ráérős napom lesz, és az idő is szép, akkor akár Baja felé is mehetek!
Pálinkás jóestét!

Gabi! Most tényleg Kecskemét felé veszem az irányt, és Dunaföldvárnál érnék a 6-os útra. az időpont még kérdéses. Valamikor a délutáni órákban.
Szííyasztok 500 as ok
na itt vagyok
Lelassítasz? hiszen oda akarunk érni... és lehetőleg egyben. Így te mész elöl, és úgy tempózunk.

Az időt majd pontosítjuk. Az előzőek alapján 4-5-6 körül indulás Bajáról.
600,ha jól emlékszem, de majd megkérdezem a Fathert!
Nagyon örülnék, nem félsz h. lelassítalak? Viszem a sárkányt is!