Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne ijedj meg dawntez humorától, nem várlak meg vele. Megoldom én azt egyedül, nyugodtan jöhetsz errefelé!
Köszönöm a túrát, kellemes kis szombat kerekedett belőle.
Szevasz Apa! Hiányzott a búrád nekünk ma!
Akarom kérdezni, hogy mikor is lesz a pécsi zseniképzés? Beférnék még, vagy már felejtős?
No, szevasztok mocis Népek!

Örülök, hogy jól sikerült a mai napotok... én még elővenni sem tudtam a pacekot, pedig verőfény vol errefelé.
Várom a képek százait!

esSO!
Már a látványtól is belesajdult a derekam! De, milyen jó lesz a télen melegedni mellette...
Nekem is hamarosan érkezik a szállítmány.
Szép jó estét!

Én is egyben hazaértem, nemtudomhánykilóméterrel Nagyon jó ksi nap volt ez a mai
Dooorcsi, szerezz Pestre is egy motoros cuccot, és megyünkmegyünkmegyünk

Az én galériámból a nap képe : (Zizó, még mindig nem sikerült rájönnöm, vajon mit csinálsz te ott )
Szerintem Te nyertél Viktor!
Hahó

392 km
Gyerekek!
Mindenki hazaérte már magát? Sokan nem jelentkeztek még be!
Majd ha nyáron szárazság lesz, felcsalom őt ide.
Dorcsi!
Teljesen igazad van, mert miután Blue otthagyott minket Aszódon, AZONNAL kisütött a nap! A többiekkel csak röhögtünk. Hazáig verőfény és naplemente!
Blue!
Azért örültünk az álmos ördögpofának!
És akkor én szegény, szerencsétlen mit szóljak? Nekünk kb. 110km lett a mai tekergés... De már úúúgy hiányzott.
Nagyon szupi volt megint találkozni veletek, nekem is sajna csak 264 lett!
Muszály vagyok holnap is gurulni egy kicsit, hogy legalább az egy tankos hétvége meg legyen!
Sziasztok!

Nagyon jó volt a mai gurulás nekem 272 km-lett a vége!
Köszönöm mindenkinek,hogy ott lehettem!
Szia Mindenki!
Mi mentünk a legkevesebbet Nemtompontosan mennyit! De nem baj, az a lényeg, hogy a Szejetembanda úúújra együtt volt! Köszi mindenkinek! Jah, és jóformán meg sem áztunk, csak az a pár csepp eső ért minket, hazáig verőfényes napocskában sikerült jönni! Szóval, tényleg valami összefüggés van Blue és az eső között....

Maci és Hápi! Hiányoltalak ám Titeket!

Sziasztok!

Én is itthon, már ebédezem... igaza van Dzsokinak, egy baj volt a mai túrával, hogy véget ért...
De nagyon jó volt megint a csapat, a helyszínek, az útvonal, minden!
A képeket, amint tudom, én is tolom fel.
Ja, Blue, megyek holnap, ha most nem élek a lehetőséggel, ki tudja mikor tudok nekiállni itt ennyi mindent megcsinálni a gépen!
Hali.A+2 fő is hazaért köszi mindenkinek.
Üdv!
Én is itthon. Köszi a túrát! A képek mennek fel.
Az első kép tartalma Teddyre vár .
A második csak úgy ízelítőül
Sziasztok sracok!
GS-es társaimhoz megy a kérdés:
szelephézag állításhoz szükséges adatokra, információkra lenne szükségem, ha valaki tud segíteni írjon :)
köszi!
Mi is hazadöcögtünk! Summa:265 km
Jó vót egy kicsit megint! Csak rövid....
Köszi Mindenkinek!
Sziasztok!
Szerintem én vagyok az első aki hazaért. A motorba 327km, a hátsógumiba egy szög. Miután kihúztam a szöget szépen le is engedett a gumi.Köszönöm mindenkinek a mai túrát.
Énisakaróóóókmotorozniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiii
Nem tehetek mást, várom az esti fényképeket, és a beszámolókat...

Kellemes utat!
Nagyon helyes!
Hali.+2fö nemsokára indul