Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azzal nem segítesz a kuplungolós kezemen . Inkább majd valaki kuplungoljon helyettem is, ha gebasz van .
nem rossz!
Bár a fater Simson Stárját az MHSZ lőtér dombjain majd 20 évvel ezelőtt ennél jobban "reptettem", meg a haver S Endúrójával a Kettős-Kőrős gátján amikor "siratófalat" másztunk...
Vazze de régen volt
Odaszigszalagozunk Pöfihez ha gond van, oszt annyi!
Köszi
Meglátom majd hnp, mi lesz. Baja óta nem is motoroztam direkt, hogy ne erőltessem .
Szóval holnap próba cseresznye .
Jó napot!

Rég voltam, van 1 kicsi elmaradásom....//40-oldal. //.

Kérdés:-A bukócső felfogatása milyen vastag lapos vassal van felfogatva?
-Gyors vállaszt köszi-pöfi.
Azt már igazán nem teheted meg h nem jössz! Nyuszi szintén csuklózik, Zimacs tanul. Ha neked belefér, egy hátsó ülés akár nálam is belefér!
Hogy mély homokban micsinál, azt nemtom. De picihomokban felborul...
hogy mit csinál a 90 fokos a lejtőn azt sejtem :)
sőt, idézni is tudom a pilótát: "áááááááááááááááááááááááá" placcs
Blue, köszi a szejelmes mailt .
a viccet félretéve
tényleg kíváncsi lennék mit csinál a DL mély homokban, 30-90 fokos lejtő (persze ehhez gumma is kell), lépcsőn, stb. Elvileg ezt mind tudnia kéne
Te vagy a stb!
Azért nem írtalak, mert 1%-ot adtál magadnak! Nanót sem írtam pedig az előbb beszéltem vele és itinert is irtam neki a telefonban, de Ő is ua. mint TE!
Nem hívlak fel! És meg ne próbáld holnap lejátszani ezt a förmedvényt! Bár már mindegy, mert a buksimban van...
Te cukorfalatka:-)))
De Erik nem is kiváncsi rám.............Szóval ha megyek akkor csak miattad megyek.....

Szóval a régi mottó
Ha megyek - leszek - s eszek:-))))
Ha nem megyek akkor meg döglök az ágyban:-)
Na szijjasztok, képernyő elé kerültem. Asszem megpróbálom én ezt a holnapi gurigát, max ha mancsom nem bírja, rögvest fordulok vissza, nehogy kicsináljam teljesen .
Akko 9 shell kút... valahogy odakeveredek . Hawk, csillaghegyi tali...?
hívj fel és ha nem úgy válaszolok, hogy 'tulibu dibu douchoo" jövök eggyel
Fölösleges annyi pénzt kidobni!
Vasárnap kiszereled, Hétfőn besétálsz vele a Róna Kft-hez, kicseréled darabját 1500-ért, hazaviszed és berakod.
Olcsó és a legjobb fékbetét.
Kérdezd úgy, hogy nincs e valakinek tartalékba............

Amugy szerintem NE vegyél fékbetétet hanem menj be a RÓNA KFT-hez (www.rona.hu)
Ha an nekik akkor leveszik a polcról, te odaadod a régit...és fizetsz kb 1500ft-ot............
Ennyiért sehol nem kapsz féket - és JÓ FÉK! Én elhasználtam vagy 5-6 garnitúrát - és bizza a Banditba se lesz semmilyen más..............
Voltunk vele "terepen", nagyon édes Meg sem érzi a kavicstot, a gödörtöt... Majd holnap megnézed, szántunk egyet!
Meg se vagy hívva? Ki rinyázott Neked egész reggel...?
"esSO terepbajnok"

De szó mi szó azért megnézném mit szól egy DL egy kis terephez! Nincs vkinek videója. Elvileg bírnia kéne, nem? Szeretném látni amikor a teleszkópok "kirugóznak"
esSO? saját home video?
Zizó, Dawntez, Cicah, Kizs, Hbali, Tibkin, Nyuszi Ntibi,Hápi

És ÉN?
Ok vettem........meg se vagyok hívvva ezért nem ismegyek.............
Magadra vess Rockfater.....majd jól nemtévedsz el miattam:-)))))))))))))
Azon gondolkodom, hogy a túrán útközben nem esik útba valam hely ahol fékbetéteket árulnak? Mert beugranék venni egyet és vasárnap szépen kicserélném magamnak. A Motorrad-ban tudom, hogy lehet kapni de azok csak 9-kor nyitnak...
Jelentem, itthon!

Várlak a kávéval!
Góliát!
8.15-kor indulás a házam elől!
Ha nem érsz ide, akkor inkább húzzál a 2A Shellre!
Hol a kicsi keresztlányom? Ő is veled lesz? Vagy már leszállítottad az Apjának kávét darálni?