nem rossz!
Bár a fater Simson Stárját az MHSZ lőtér dombjain majd 20 évvel ezelőtt ennél jobban "reptettem", meg a haver S Endúrójával a Kettős-Kőrős gátján amikor "siratófalat" másztunk...
Vazze de régen volt
a viccet félretéve
tényleg kíváncsi lennék mit csinál a DL mély homokban, 30-90 fokos lejtő (persze ehhez gumma is kell), lépcsőn, stb. Elvileg ezt mind tudnia kéne
Te vagy a stb!
Azért nem írtalak, mert 1%-ot adtál magadnak! Nanót sem írtam pedig az előbb beszéltem vele és itinert is irtam neki a telefonban, de Ő is ua. mint TE!
Na szijjasztok, képernyő elé kerültem. Asszem megpróbálom én ezt a holnapi gurigát, max ha mancsom nem bírja, rögvest fordulok vissza, nehogy kicsináljam teljesen .
Akko 9 shell kút... valahogy odakeveredek . Hawk, csillaghegyi tali...?
Fölösleges annyi pénzt kidobni!
Vasárnap kiszereled, Hétfőn besétálsz vele a Róna Kft-hez, kicseréled darabját 1500-ért, hazaviszed és berakod.
Olcsó és a legjobb fékbetét.
Kérdezd úgy, hogy nincs e valakinek tartalékba............
Amugy szerintem NE vegyél fékbetétet hanem menj be a RÓNA KFT-hez (www.rona.hu)
Ha an nekik akkor leveszik a polcról, te odaadod a régit...és fizetsz kb 1500ft-ot............
Ennyiért sehol nem kapsz féket - és JÓ FÉK! Én elhasználtam vagy 5-6 garnitúrát - és bizza a Banditba se lesz semmilyen más..............
De szó mi szó azért megnézném mit szól egy DL egy kis terephez! Nincs vkinek videója. Elvileg bírnia kéne, nem? Szeretném látni amikor a teleszkópok "kirugóznak"
esSO? saját home video?
Azon gondolkodom, hogy a túrán útközben nem esik útba valam hely ahol fékbetéteket árulnak? Mert beugranék venni egyet és vasárnap szépen kicserélném magamnak. A Motorrad-ban tudom, hogy lehet kapni de azok csak 9-kor nyitnak...
Góliát!
8.15-kor indulás a házam elől!
Ha nem érsz ide, akkor inkább húzzál a 2A Shellre!
Hol a kicsi keresztlányom? Ő is veled lesz? Vagy már leszállítottad az Apjának kávét darálni?
Bár a fater Simson Stárját az MHSZ lőtér dombjain majd 20 évvel ezelőtt ennél jobban "reptettem", meg a haver S Endúrójával a Kettős-Kőrős gátján amikor "siratófalat" másztunk...
Vazze de régen volt
Meglátom majd hnp, mi lesz. Baja óta nem is motoroztam direkt, hogy ne erőltessem
Szóval holnap próba cseresznye
Rég voltam, van 1 kicsi elmaradásom....//40-oldal.
Kérdés:-A bukócső felfogatása milyen vastag lapos vassal van felfogatva?
-Gyors vállaszt köszi-pöfi.
sőt, idézni is tudom a pilótát: "áááááááááááááááááááááááá" placcs
tényleg kíváncsi lennék mit csinál a DL mély homokban, 30-90 fokos lejtő (persze ehhez gumma is kell), lépcsőn, stb. Elvileg ezt mind tudnia kéne
Azért nem írtalak, mert 1%-ot adtál magadnak! Nanót sem írtam pedig az előbb beszéltem vele és itinert is irtam neki a telefonban, de Ő is ua. mint TE!
De Erik nem is kiváncsi rám.............Szóval ha megyek akkor csak miattad megyek.....
Szóval a régi mottó
Ha megyek - leszek - s eszek:-))))
Ha nem megyek akkor meg döglök az ágyban:-)
Akko 9 shell kút... valahogy odakeveredek
Vasárnap kiszereled, Hétfőn besétálsz vele a Róna Kft-hez, kicseréled darabját 1500-ért, hazaviszed és berakod.
Olcsó és a legjobb fékbetét.
Amugy szerintem NE vegyél fékbetétet hanem menj be a RÓNA KFT-hez (www.rona.hu)
Ha an nekik akkor leveszik a polcról, te odaadod a régit...és fizetsz kb 1500ft-ot............
Ennyiért sehol nem kapsz féket - és JÓ FÉK! Én elhasználtam vagy 5-6 garnitúrát - és bizza a Banditba se lesz semmilyen más..............
De szó mi szó azért megnézném mit szól egy DL egy kis terephez! Nincs vkinek videója. Elvileg bírnia kéne, nem? Szeretném látni amikor a teleszkópok "kirugóznak"
esSO? saját home video?
És ÉN?
Ok vettem........meg se vagyok hívvva ezért nem ismegyek.............
Magadra vess Rockfater.....majd jól nemtévedsz el miattam:-)))))))))))))
Várlak a kávéval!
8.15-kor indulás a házam elől!
Ha nem érsz ide, akkor inkább húzzál a 2A Shellre!
Hol a kicsi keresztlányom? Ő is veled lesz? Vagy már leszállítottad az Apjának kávét darálni?