Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No akkor 51%..... indultam MOTORRAL...................melóba

Dorcsi
Azért az esőcumót elettem:-))))) Készülj a legroszabbra:-))))
Eltesszük! De nem biztos, hogy megkapod!
Ha jössz, hozdd el lécci a kazinkat, mert hiánycikk.. Köszike!
Blue! Jó lesz a jövő hét, persze.... (van kavics! )
Azért nem is sietek még a számlaszámmal.

Viszont, mivel nem fér a dobozomba a hernyód, kettőt pedig nem akarok felvenni, így lehet, hogy megkérem Viktort, ha nincs proti rajta, hogy áldozza fel magát és a hátán szállítsa le Nyírjesbe. Így már nem lesz "oridzsi", de egyébként sem valami nagy szám a csomagolása. Persze, ha ragaszkodsz hozzá, akkor kitalálok rá valami zsenihez méltó ötletet.
Autoriute szerint 206

Skacok.....
Mán mgnézhetp Ipolytarnócon a MAMUTFENYŐ is!
Igaz az egy 2-3 órás program!
NNNNNNA ez tetszenne - mivel Hollókőnél még csak a várban voltam és ugye a falu is szép.......

esSO!
Ismét jelezném, hogy ha mégse tudok menni (ami amugy kedves szejelmem már 50%) így megkérlek hogy vedd át a hernyómat közös Bahátunktól és szállítsd haza......Hozzád mint mondottam hamarabb eljutok.........
Dzsoki!
Nem jeleztél vissza..... jó neked a jövő heti utalás vagy menjek fosztogatni anyámat?
ja, mert ha nem nagyon kanyargós az út, ilnye 400km-en nem koptatom kockára a gumim, ahhoz drága a technika, de ha van benne vigyorfakotor akkor jó, vagy ha max ilyen 200-250km a túra.. no?
!

A program teljesen szabadon választott... Akár így is lehet!

Nyóc..... Számít?
Jó estét Mindenkinek!

Megkérdezném (főként esSO papától), hogy akkor, hogy is lesz ez?
Tali Nyírjesen, kávé, dumcsi, stb., és amikor összejött a Tisztelt Társaság, akkor együttesen elindulunk Szécsényen át Hollókőre? Ottan pediglen megtekintünk minden arra érdemes látnivalót, akár hosszasan elidőzve?
Én valahogy így gondoltam, de nem ismerem az elképzeléseiteket.

Jön!
Keresztanyu is jön remélem...!?
az mennyi km ? hm..
Persze!
Budapest- Bgyarmat-Hollókő-Hatvan-Bp.

Gyere a 2/a-ra a dunakeszi Shell kútra 9.00-ra!
Hollókőben vagyok csak biztos .
Szal ha vmi rettenetes HANGROBAJ elhúz mellettem a Kacsóh-n akkor váltsak vissza 2-t? OK a külső sávban leszek
A kiszemelt útvonalam:Győr-Tét-Csót-Bakonykoppány-Bakonybél-Pénzes
győr-Zirc-82esen Győr nagyvonalakban,és főleg a Bakonybél környéki rész érdekel(átfolyások,útminőség,járhatóság,forgalom) valamint a közelben levő látnivalókról is szívesen fogadok némi infot,ha van
Előre is köszönet!

Vettem, akko ottan 8-kor. Ööööö, ezzel a telefonfülkével most megfogtál, de sztem ott van még valahol. Nem szoktam figyelni .
Az az várjatok meg!
Akkor 9.00-ra oda érünk a 2/a Shell kútra
Erik vetted az adást!
Na sziasztok.
Mociccah ,holnap reggel 8.00-kor Bajtárs ws Mátyás király út TALIPONT! mMegvan még a telefonfülke ott a sarkon ?
hány km-t terveztek holnap? merre is?
Na gyerekek.........

Akkor Blue bácsi elmegy dolgozóba.........
Bármi van, kell akkor teflonon vagyok elérhető.......
Holnap meg sehogy..............mert vagy motorozok, vagy alszok:-)
Most akkor:

"Az országos GS-500 klub keres, jó áron 2, azaz kettő darab BUrGONYÁT (alias Suzuki burgan-t), jó áron, kevés kilométerrel, használt GS beszámítással!"

című hirdetést adjunk fel?

nemáá