Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Khm... Már annyiszor hallgattad a csengőhangod, hogy elfelejted? Nemis úgy van, ahogy leírtad!
finoman a -kkal, mert előbb utóbb számonkérem természetben is!
Az DL-es Ispán mester volt, nem esSO terepbajnok:-)
Köszönöm, kedves Tőled!
Oké, 8.15-re ott vagyok. Egy nagy fekete motorral :)
Legfeljebb az elsővel nyomulsz, és a hátsót csak szükség esetén!
Sajnálom!
Azért, kellemes hétvégét neked is!
Tibkin!
Igazándiból 1szer járhatnál erre is! Nem venti. Beszereződött egy vas, +1 idevaló vmi kvm switch. Szal 2 gép, 1 monitor, 1 bill, 1 egér. Kéne összeállítani vmi hardveres tűzfalat, amin SENKI nem jön át!
Lassan.
Ajánlottak direkt ilyenre való Linux-os szoftvert. Elsőre teccik. Ilyenekben is utazol? Holnap beszélhetünk róla!

u.i. "Kedves Emese!..."

u.i.2 Ha odaérek, hívjatok fel, király a csengőhangom Ken Lee...
Igen, onnan a 3. ház balra!
Igazad lehet, kicsit fáradt vagyok a koncentráláshoz(
Minnyá szétesek!
Nem maradtál le. Suliba megyek szombaton, meg vizsgára kell tanulnom. Nem lesz ez mindig így...
Én is ellenőriztem a fékeket és rájöttem, hogy a hátsó fék már vason fut. Azt hittem van itthon tartalék betét, de akárhogy keresem nem lelem. Bizom benne holnap még kibírja...
ha lemeradtam, bocs. MIÉRT is nem jössz holnap?
Ott leszek! Sőt ha "csiga" tempót akartok felvezetlek is benneteket, ugyanis ÉN tom az utat! libudibi...
Ó, és jó gurigázást, szép napos időt kívánok nektek holnapra!
Én megyek. Holnap 8.15-kor nálad?
Az a Szálfa utca felé esik?
Szép estét!
Jelentem: Motor lemosva, olaj ellenőrizve, irányjelzők, világítás, fék ellenőrizve. Mehetünk!

Te Erik: Tibifutár és Tibkin (sztem) nem ugyanaz! Bocs ha tévedek, De Tibkin sztem asztal mögött ül napi nyolc órát, nem úgy mint Tibifutár (Találkoztunk már?)

Főni, meg holmi DL-es "csávó" van egy sor a cikkben, ami akár azt is sejtetheti, hogy hogy holmi "terepen" a DL-t is tolni kell. Az nem egy túraENDÚRÓ? Megijed 1 kis lejtőtől?
Nem tudom merre szeretnél menni?
Milyen útvonalon?
Mi a retek van?
Most akkor senki nem jön 9.00-ra a2A Shell kútra?
Zizó, Dawntez, Cicah, Kizs, Hbali, Tibkin, Nyuszi Ntibi,Hápi, stb? Hol a pi... vagytok?
Koko64!

Esetleg ha közelítesz felhívhatsz, ha meghallom, akkor közlöm a pozíciónkat.
Ha nem vagy túl messze, esetleg bevárunk.
06-30-9-444-910.
Nyuszi!

Együtt szereltük fel esSO-nál, amiből te kimaradtálT
Kaptam is érte sört Baján Tibkintől, amit te szépen haza is szállítottál!
Bali!
Mi tart vissza?
Sziasztok!
Van még némi bizonytalanság a holnapi napom körül, de ha jól alakulnak dolgaim illetve Ti is áldásotokat adjátok rá, csatlakoznék a hollókői HKG-hez.