Tibkin!
Igazándiból 1szer járhatnál erre is! Nem venti. Beszereződött egy vas, +1 idevaló vmi kvm switch. Szal 2 gép, 1 monitor, 1 bill, 1 egér. Kéne összeállítani vmi hardveres tűzfalat, amin SENKI nem jön át!
Lassan.
Ajánlottak direkt ilyenre való Linux-os szoftvert. Elsőre teccik. Ilyenekben is utazol? Holnap beszélhetünk róla!
u.i. "Kedves Emese!..."
u.i.2 Ha odaérek, hívjatok fel, király a csengőhangom Ken Lee...
Én is ellenőriztem a fékeket és rájöttem, hogy a hátsó fék már vason fut. Azt hittem van itthon tartalék betét, de akárhogy keresem nem lelem. Bizom benne holnap még kibírja...
Szép estét!
Jelentem: Motor lemosva, olaj ellenőrizve, irányjelzők, világítás, fék ellenőrizve. Mehetünk!
Te Erik: Tibifutár és Tibkin (sztem) nem ugyanaz! Bocs ha tévedek, De Tibkin sztem asztal mögött ül napi nyolc órát, nem úgy mint Tibifutár (Találkoztunk már?)
Főni, meg holmi DL-es "csávó" van egy sor a cikkben, ami akár azt is sejtetheti, hogy hogy holmi "terepen" a DL-t is tolni kell. Az nem egy túraENDÚRÓ? Megijed 1 kis lejtőtől?
Mi a retek van?
Most akkor senki nem jön 9.00-ra a2A Shell kútra?
Zizó, Dawntez, Cicah, Kizs, Hbali, Tibkin, Nyuszi Ntibi,Hápi, stb? Hol a pi... vagytok?
Sziasztok!
Van még némi bizonytalanság a holnapi napom körül, de ha jól alakulnak dolgaim illetve Ti is áldásotokat adjátok rá, csatlakoznék a hollókői HKG-hez.
Azért, kellemes hétvégét neked is!
Igazándiból 1szer járhatnál erre is! Nem venti. Beszereződött egy vas, +1 idevaló vmi kvm switch. Szal 2 gép, 1 monitor, 1 bill, 1 egér. Kéne összeállítani vmi hardveres tűzfalat, amin SENKI nem jön át!
Lassan.
Ajánlottak direkt ilyenre való Linux-os szoftvert. Elsőre teccik. Ilyenekben is utazol? Holnap beszélhetünk róla!
u.i. "Kedves Emese!..."
u.i.2 Ha odaérek, hívjatok fel, király a csengőhangom
Minnyá szétesek!
Az a Szálfa utca felé esik?
Jelentem: Motor lemosva, olaj ellenőrizve, irányjelzők, világítás, fék ellenőrizve. Mehetünk!
Te Erik: Tibifutár és Tibkin (sztem) nem ugyanaz! Bocs ha tévedek, De Tibkin sztem asztal mögött ül napi nyolc órát, nem úgy mint Tibifutár (Találkoztunk már?)
Főni, meg holmi DL-es "csávó"
Milyen útvonalon?
Most akkor senki nem jön 9.00-ra a2A Shell kútra?
Zizó, Dawntez, Cicah, Kizs, Hbali, Tibkin, Nyuszi Ntibi,Hápi, stb? Hol a pi... vagytok?
Esetleg ha közelítesz felhívhatsz, ha meghallom, akkor közlöm a pozíciónkat.
Ha nem vagy túl messze, esetleg bevárunk.
06-30-9-444-910.
Együtt szereltük fel esSO-nál, amiből te kimaradtálT
Kaptam is érte sört Baján Tibkintől, amit te szépen haza is szállítottál!
Mi tart vissza?
Van még némi bizonytalanság a holnapi napom körül, de ha jól alakulnak dolgaim illetve Ti is áldásotokat adjátok rá, csatlakoznék a hollókői HKG-hez.