hali egy kis rövid leírást tudnál nekem az Öreg-Bakonyon átvezető szakaszról mondani?akár emilbe is h ne itt offoljunk(vasárnap legalább 2 mz-s erre kóvályog majd).Azon a részen még nem jártam,és nem szeretem a meglepetéseket(lsd:a tardosi gurulásom,ahol átfolyások miatt járhatatlan volt az út)
Nálunk nagyon szép idő van, süt a napocska ezerrel és csak alig fúj a szél! Dooorcsi ilyet rendelt holnapra is! De ha valami miatt mégsem jönne be, nem ám rajtam leverni a dolgot!
Ahogy látom, szép sokan leszünk! Dejóóóóó
Nyuszkány! Otthon ne hagyd a pendrájvot a kakassal!
Cicc! Kipróbáltad a mancsod? Remélem műxik! Jah, képeket kérek, mert már lassan, de biztosan perforál az oldalam!
Nagytálya, Radnóti M. utca 10.
Ha a 3-ason jöttök, Kerecsend után a füzesabonyi körforgóban Maklár felé kell venni az irányt. Maklár-Nagytálya teljesen egyben van. Itt a település legvégén az utolsó utca balra, a jobboldalon lévő buszmegálló után.
Szia Feri!
Részleteket még nem tudok én sem, de ahogy látom, a többiek viszonylag korán reggel tervezik az indulást.
Bár Nektek a 21-esen közelebb, ha gondolod elgurulhattok hozzánk (legalább a motorozás miatt), mondjuk 8.30- 9.00 közötti időszakban. És együtt mehetnénk Eger-Bükkszék-Pétervására-Salgótarján-Szécsény-B. gyarmat útvonalon.
Ha nem, akkor esetleg Salgótarjánban találkozzunk 10.30 körüli időben.
Káprázik a szemem, dezsavűm van, vagy az itteni fórum megjelenik az akmt-n is?
Kitaláltam, hogy hogy tudnék Veletek együtt motorozni Hollókőre. ( Mer már nagyon mehetnékem van!)
13 óráig dolgozom, akkor indulnék a 13.ker-ből. Az út kb 1-1,5 óra + fél óra,mert eltévedek. 2-3 között hol lesztek? Már otthon?
Eljöhettek a Bakonyba is túrázni.
Akár két három napra is, ha van sátratok:
A telkemen felüthetitek, vagy beszélek a polgármesterrel, hogy a crosspályán sátorozzatok.
Ha kell, főzök rátok valamelyik nap. Babgulyást!
Utána nézek a dolgoknak. Innen el lehet menni Csesznekre, zircre(arborétum),Veszprémbe (állatkert) ,Pannonhalma, Bakonybél (nagyon szép hegyes vidék).
Ha valakit érdekel, írjon.
Már csak azért is jó buli, mert a szomszédokat szét vetné a méreg .
A sok motor láttán.
Miért vagy ilyen gonosz?
Szép arcokat akarsz látni, ha már dupla éjszaka után eljössz. Nos, erre fel ajánlottam fel nézegetésre az én gyönyörűséges babaarcomat. És erre ezt válaszolod! Nahát!
ment egy levél iwiwen......szejelmes levél!
(és most a sok pancsernek hadd fúrja az oldalát a kiváncsiság:-))))))))