Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cicc

ment egy levél iwiwen......szejelmes levél!
(és most a sok pancsernek hadd fúrja az oldalát a kiváncsiság:-))))))))
Miért?

Mert Én még mindig a nőket szejetem:-))))
Ha meggondolom magam - Neked szólók elsőre
No PILISI tekergők........

Én vakon voltam, pedig benne volt:-)
Aki nem találta meg hozzám hasonlóan annak tessék........
Aki megtalálja magáűt a képeken azt vigyorogjon:-))))
hali egy kis rövid leírást tudnál nekem az Öreg-Bakonyon átvezető szakaszról mondani?akár emilbe is h ne itt offoljunk(vasárnap legalább 2 mz-s erre kóvályog majd).Azon a részen még nem jártam,és nem szeretem a meglepetéseket(lsd:a tardosi gurulásom,ahol átfolyások miatt járhatatlan volt az út)
Szééép Napot, Szejetembanda!

Nálunk nagyon szép idő van, süt a napocska ezerrel és csak alig fúj a szél! Dooorcsi ilyet rendelt holnapra is! De ha valami miatt mégsem jönne be, nem ám rajtam leverni a dolgot!
Ahogy látom, szép sokan leszünk! Dejóóóóó

Nyuszkány! Otthon ne hagyd a pendrájvot a kakassal!

Cicc! Kipróbáltad a mancsod? Remélem műxik! Jah, képeket kérek, mert már lassan, de biztosan perforál az oldalam!
OK

Nyolckor indulok fél kilencre ott vagyok, kivéve ha ömlik az eső.
Nagytálya, Radnóti M. utca 10.
Ha a 3-ason jöttök, Kerecsend után a füzesabonyi körforgóban Maklár felé kell venni az irányt. Maklár-Nagytálya teljesen egyben van. Itt a település legvégén az utolsó utca balra, a jobboldalon lévő buszmegálló után.
OKé akkor megyünk hozzátok 8:30és 9:00között.Kellene nekem egy pontos cim, hogy hova is kell menni.
Szia Feri!
Részleteket még nem tudok én sem, de ahogy látom, a többiek viszonylag korán reggel tervezik az indulást.

Bár Nektek a 21-esen közelebb, ha gondolod elgurulhattok hozzánk (legalább a motorozás miatt), mondjuk 8.30- 9.00 közötti időszakban. És együtt mehetnénk Eger-Bükkszék-Pétervására-Salgótarján-Szécsény-B. gyarmat útvonalon.
Ha nem, akkor esetleg Salgótarjánban találkozzunk 10.30 körüli időben.

Viktor! Te mit szólnál a 8.30-09.00-hoz nálunk?
Nemsokkal utána keltem ... Azért vagyok fáradt.....
Addigra a medencét is felállítom, hogy a sok büdös motoros tudjon fürdeni.
Víz van az udvaron, WC a lakásban.
Sziasztok!

Káprázik a szemem, dezsavűm van, vagy az itteni fórum megjelenik az akmt-n is?

Kitaláltam, hogy hogy tudnék Veletek együtt motorozni Hollókőre. ( Mer már nagyon mehetnékem van!)
13 óráig dolgozom, akkor indulnék a 13.ker-ből. Az út kb 1-1,5 óra + fél óra,mert eltévedek. 2-3 között hol lesztek? Már otthon?
Tisztelt Motoros Népek!

Eljöhettek a Bakonyba is túrázni.
Akár két három napra is, ha van sátratok:
A telkemen felüthetitek, vagy beszélek a polgármesterrel, hogy a crosspályán sátorozzatok.
Ha kell, főzök rátok valamelyik nap. Babgulyást!
Utána nézek a dolgoknak. Innen el lehet menni Csesznekre, zircre(arborétum),Veszprémbe (állatkert) ,Pannonhalma, Bakonybél (nagyon szép hegyes vidék).
Ha valakit érdekel, írjon.
Már csak azért is jó buli, mert a szomszédokat szét vetné a méreg .
A sok motor láttán.
Sziasztok Motorosok!

Dzsoki holnap mikor és hol tudnánk csatlakozni hozzátok?
reggel vazze? az 5-kor volt
Szép jó reggelt!

Jajj de álmos vagyok... wáááááááá...
Szééép jó reggelt Mindenkinek!

Valamelyik nap láttam Tibifutárt csattogni az autók között. Felszerelte már ő is a bukócsövet.

pusszantás
SZÉPJÓNAPOTMINDENKINEK!

Erik bácsi! Hát éppen tőlem sem laksz túl messze... Motorral van vagy 2,0056 min.

Megne látogassalak egyszercsak úgy hirtelen, hogy megcsodáljam a gépcsodádat.
Sziasztok Népek!

Két napig elvágtam magam a külvilágtól. Este talán lészen időm végigolvasni az nagy szövegeket itt.

esSO!
Sajnos a hétvégém gyenge lábai végleg megadták magukat. Nem tudok felmenni a tüzifát elrendezni...

No, oszt jónapot Népek!
Miért vagy ilyen gonosz?
Szép arcokat akarsz látni, ha már dupla éjszaka után eljössz. Nos, erre fel ajánlottam fel nézegetésre az én gyönyörűséges babaarcomat. És erre ezt válaszolod! Nahát!
Azt hiszem fáradt leszek ha ilyeneket mondasz...........................
Csak hogy még csábítsunk: az én bájos arcomat is megnézheted, ha jössz!
Ha látthatom azt a szép szejelmes arcodat? SEMMMMMIT

de még akkor is előttem az éjszaka

Mit számít egy kis eső Neked?
És igen:-)))))

Van itt is net:-)))))
PROFI VAGYOK látatlanban :-)))))))

Tibkin!
láttod tesó?:-)))
Attól még gyere nyugodtan....megszerelünk, lemosunk mindent.......................