Érdekes módon még nem hasogat a fejem az illatáradattól , de sajnos érzem . Bűzölgök itten többedmagammal .
Örihari? Jó, persze, gurcsizok én is, bizti szupcsi lesz .
Jóvan, majd a bukósisakra kötök egy pártát is. Meg felhúzom a protektoros nacimra a fehér harisnyát, rá meg a szoknyát. És hosszú szalag lesz a hajamban .
Na szóval, szép a népviselet, van, amit 1 órán keresztül vesznek magukra a jányok, mert 20 darabból ál , de azért a motoros szerkóval nem kutyulom össze inkább .
Amúgy meg képzett menekülő vagyok, ami a locsolást illeti .
Mivel ott ilyenkor eljáccák a régi paraszti locsbákot, amit a buta pestiek 3000-ért megnéznek, ezért én ingyen megcsinálom neked, hogy tudd, milyen volt. Előzetesnek annyi, hogy szerepel benne vödör, gémeskút, víz, több legény által lefogott lány, stb. Ugyhogy valami népviseletes motoros cuccban gyere, a korhű alakítás miatt! Majd valakik kameráznak. Esetlegpénzt is kérhetünk érte, és ha sikerünk lesz, megismételhetjük!
Szijjasztok!
Géphez jutottam, tehát 90%, hogy dolgozom. És télleg dolgozom ,
Kellemes húsvétolást mindenkinek, már ami még hátra van belőle . És köszi a virtuális vödör vizeket, locs-locs, lötty-löttyöket , kaptam ma már párat, ami nagyon is valóságos volt, olyan "illatom" van, hogy jaj . Pedig küzdöttem, hogy vízzel öntsenek nyakon, de csakazértis pacsulit fújkál mindenki .
Idén sem fogok elhervadni, no .
Elismerésem, ezt nehéz lesz felülmúlnom
Fiúsan meg:
Marhapöri nokival, kovi ubival, üdcsivel és tali csak mocival...
Szijja Macc
Örihari?
Te is büdös vagy?
Ajánlom, hogy gyere a hollókői karikára, mert örihari lesz...
Jó majd rápingálok a hátamra egy matyómintás macskát
Egyébként van esőruha is a világon!
Jóvan, majd a bukósisakra kötök egy pártát is. Meg felhúzom a protektoros nacimra a fehér harisnyát, rá meg a szoknyát. És hosszú szalag lesz a hajamban
Na szóval, szép a népviselet, van, amit 1 órán keresztül vesznek magukra a jányok, mert 20 darabból ál
Amúgy meg képzett menekülő vagyok, ami a locsolást illeti
Mivel ott ilyenkor eljáccák a régi paraszti locsbákot, amit a buta pestiek 3000-ért megnéznek, ezért én ingyen megcsinálom neked, hogy tudd, milyen volt.
Milyen karika? Nem van semmi infom róla
Majd a jövő héten bepótoljuk a locsbákot!
Már ha jössz a hollókői karikára.
Géphez jutottam, tehát 90%, hogy dolgozom. És télleg dolgozom
Kellemes húsvétolást mindenkinek, már ami még hátra van belőle
Idén sem fogok elhervadni, no
ELVONÁS