Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viszket a seggem... hagyok magamnak annyi esélyt, mint Blue! Remélem, hogy összejön...
Miccsoda verbális erotikasó kezd ittenget kijalakúni, kérem!
Jöszöl Te is, Maci?

Elismerésem, ezt nehéz lesz felülmúlnom
Pusz Cicek!

Fiúsan meg:
Marhapöri nokival, kovi ubival, üdcsivel és tali csak mocival... (Jesszusom, mi jött ki belőlem!)

Szijja Macc !
De szupcsi gurcsizás előtt mindenképp menj el körmihez és fodrihoz!
HÍM-zés...

Érdekes módon még nem hasogat a fejem az illatáradattól , de sajnos érzem . Bűzölgök itten többedmagammal .
Örihari? Jó, persze, gurcsizok én is, bizti szupcsi lesz .
Cicc!
Te is büdös vagy? Én konkrétan rosszul vagyok a saját szagomtól!

Ajánlom, hogy gyere a hollókői karikára, mert örihari lesz...

Hmzés... .
Jó majd rápingálok a hátamra egy matyómintás macskát .
Hehe! Majd ha többet jársz Blue féle túrákra, rájössz, hogy nem szeretemség kérdése!
Egyébként van esőruha is a világon! Arra kell vmi hímzés.
Kérdéssel a kérdésre: te szeretsz motoros ruhában csurvizes lenni ?
Miért akarsz te menekülni a locsolás elöl?

Jóvan, majd a bukósisakra kötök egy pártát is. Meg felhúzom a protektoros nacimra a fehér harisnyát, rá meg a szoknyát. És hosszú szalag lesz a hajamban .

Na szóval, szép a népviselet, van, amit 1 órán keresztül vesznek magukra a jányok, mert 20 darabból ál , de azért a motoros szerkóval nem kutyulom össze inkább .

Amúgy meg képzett menekülő vagyok, ami a locsolást illeti .
Cicc!

Mivel ott ilyenkor eljáccák a régi paraszti locsbákot, amit a buta pestiek 3000-ért megnéznek, ezért én ingyen megcsinálom neked, hogy tudd, milyen volt. Előzetesnek annyi, hogy szerepel benne vödör, gémeskút, víz, több legény által lefogott lány, stb. Ugyhogy valami népviseletes motoros cuccban gyere, a korhű alakítás miatt! Majd valakik kameráznak. Esetlegpénzt is kérhetünk érte, és ha sikerünk lesz, megismételhetjük!
Na, akkor megvan a programod! Ez a pestieknek kb 180-200 km lesz. Finom kis lájtos guri. Meg legalább megint együtt leszünk.
Áhá, így már képben vagyok . Ha nem fog fájni a mancsom, naná, hogy m1ek én is. Nem dolgozom a 7vgn kivételesen .
Haladj át az AKMT fórumba!
Na hurrá . Nem szabad ezt bepótolni, a locspocs csak húsvét hétfőn érvényes .
Milyen karika? Nem van semmi infom róla .
Hali!
Majd a jövő héten bepótoljuk a locsbákot!
Már ha jössz a hollókői karikára. Addig moss hajat, hogy újra összebüdösíthessünk!
No, sehol senki? Húsvéti szieszta van ?
Szijjasztok!
Géphez jutottam, tehát 90%, hogy dolgozom. És télleg dolgozom ,

Kellemes húsvétolást mindenkinek, már ami még hátra van belőle . És köszi a virtuális vödör vizeket, locs-locs, lötty-löttyöket , kaptam ma már párat, ami nagyon is valóságos volt, olyan "illatom" van, hogy jaj . Pedig küzdöttem, hogy vízzel öntsenek nyakon, de csakazértis pacsulit fújkál mindenki .
Idén sem fogok elhervadni, no .
Wazzz, ezek nem rendesek:

ELVONÁS