Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, ezt jól megkaptam!
Erre nem is gondoltam! Én meg mindig a kezemre húzom...

Köszi
By Louis. 5-6 ropi. Sokat nem véd, de a kesztyűt van hova rakni.
Sziasztok!

Hol lehet olcsón plexit venni GSre? Mennyit véd? Érdemes feltenni?

Hétfőn kipróbáltam ismerősöm gs-ét, be kell hogy valljam már nagyon jól esett kerülni 1et. Ja és nem akkor tört le a plexi! ű
Ezmiezafej?
Ilyet kell vágni:
Ajjj, de csodaszép moci! Decemberben vettem!
Tyűűűhaaa! Ez igen! Szép gépezet!
Hát ez télleg bolond, megfordult világ! A fiúk elvannak, a lányok meg majd bemotoroznak! Persze jól van ez így, hogy aktivizálnátok magatokat.
Szeva riderek!
Nem érdekel valakit egy 2007-es Suzuki DL-650 V strom 3800 km-el sérülésmentesen tökéletes állapotban. A mocin nincs hitel!
Pihenik, persze. Muszáj neki rendbejönni, mert megbolondulok Pöfi nélkül ...
Cia Cicc!
Látod...Mindenki dolgozik, de mi azért elszórakoztatjuk itt magunkat és egymást!
Dehogy bántjuk! Csak a megfigyeléseinket tettük szóvá. Ésrészemről a meglepettségemet
Pihen az a csukló?

Szijjasztok!
Nah, mizu, csak a csajok aktívak ma?
Szegény Raidot ne bántsátok már , kapott eleget (tőlem is ), a végén még soha többet nem akar velünk jönni gurulni ...
Ha az rossznak minősül, hogy jön velünk, mikor csak tud, akkor határozottan igen!
Már viszed is a rosszba?
Na látod! Mondtuk mi, hogy nem lesz ez olyan nagyon rossz!
Örülök, hogy eljöttél ám! Tessék gyorsan megcsináltatni a moccot és velünk lehet tartani!

Igen, akkor sok sok szeretet meg nyuszisimogatás kell neki... Meggyógyul tőle hamar.
Ez egyáltalán nem vicces! Tavasznek kell lennie, mert én azt mondtam! Nem holmi havaknak kell esni az égből!
Ugye. Kösziköszi!

Szegény Kutty, akkor most durván nem eszik eleget? Majdcsak rendbejön gyorsan! Sok-sok dögöny kell neki, az elősegíti a gyógyulást!

Bah... Pedig a hétvégére nagyon terveztem a karikázást Pécs környékén... Nem ér, a túra alatt totál ráizgultam a dologra...
Itt is volt egy hózápor! Kb 1 percig nagyon ritkásan esett.

37-es pacskert beszéltünk, ugye? Nikivel megyünk vmelyik nap megvenni!

Sajót 3-hetes kemény diétára fogta az orvos. Véreredménye nem lett jó. 3-féle eredménye is többszöröse volt a normálisnak, de ebből csak az egyik "számít". 2 hét múlva megint megcsapolják szegényt.
Jön a jégkorszak?