Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már szedem is lefelé..........

Én a helpet javasolnám, mert akkor legalább hozzáértő kezek cseszegetik:-)
Én már hulla vagyok........szóval gyorsan összedobom hogy hétvégén tudjam használni, oszt majd meglátjuk mire jutok.........

Az tuti hogy sikitok ha nem megy valami:-)))))))))))

Vizimitől beszereztem az Asampoot-t...szóval már elméletileg a DVD írás se lehet gond..........Ő meg van elégedve a Vistával..........vele is konzultálok majd.............
Na fent is van az összes driver a "notebookhoz" nevű könyvtárban. Tudod az ftp-hez a jelszót?
Ez hazai pálya... 10 éve minden nap ezt kell csinálnom...
OK, kitalálhatunk egy ilyen notebook party-t, de ha gondolod, egy próbát megér az az adag driver, ami mindjárt fentvan az helpcsap ftp-n. Jé, ez is egy HELP... Szóval szerintem próbáld ki, ha nem akar menni, szívesen megcsinálom Neked!
Tibkin!

Mivel jön a jó idő így Én amondó vagyok, hogy ha időd engedi szedj össze mindent............
Ha megvan, akkor szólsz és letracspartizunk egy időt, mikor megszállom a lakodat és akkor úgy turbózod fel a gépem ahogy tetszik:-)))))))
Amint láttom ezekhez a részekhez Te többet értesz..............

Utána meg irány a halászlé:-))))))
Le is jött, tolom ftp-re, szólok, ha fönt van!
Vazzeeeeee! Ezt sokan megszívták Blue, ahogy nézem a neten!
DEEEEEEEEEEE, megharcolok a halászléért!
Találtam egy komplett csomagot, amiben minden benne van, hogy XP menjen ezen a notin!
Kell? 86 MB, az amilo-forum.com-on leltem.
ATI-AMD driverek
nem tom melyik verziónál maradtál, de innen letöltögethetsz szépen mindent sztem
AMD M690V + SB600
jah...
OK, megválaszoltad... ATI chipset... persze, amióta az AMD-vel egyesült az ATI, sejthettem volna...
De! Alalplapi chipset milyen? Lehet, hogy azért nem megy a VGA, mert a chipset-drivert is le kell cserélni a XP alapról! Ezt az Eszközkezelőben a Rendszereszközöknél látod, lehet VIA, Sis vagy nVidia nForce (ugye Intel nem, fura lenne AMD-s notiban).
Köszi mindenkinek

Most 4x-re visszateszem a Vistát........ legalább már a C particióra és van egy D is:-) Ennyi előnyt már szereztem:-)

Szóval szépen jön a B verzió....nem visszafelé - hanem előre......... vagyis nekiesek ehhez progikat keresni............

Jöhet minden tipp
Én is....

7-4_vista32_dd_ccc_enu_44985.exe
38419920 byte
Na sajnos igazam lett, a VGA mindig szívás!
Hali!

Bocs, Dr. House-t néztem...
Feltoltam az ftp-re a hálókártya drivert. Zip-ben van, csomagold ki, aztán setup.exe .
Látom, bigmen is rajta van a témán, meglesz ez a gép! Bár aggódom a VGA miatt...
De ne legyen igazam!
Én ezt töltötem le :7-4_vista32_dd_ccc_enu_44985.exe
Bigmen...Tibkin

Hagyjátok............
Az Ati vezérlőt megtaláltam leszedtem......nem kezeli..............szóbal inkább egy DVD író kell és akkor Ok minden
Persze megoldom......

Bááááár
Realtek RTL8101 Family PCI-E Fast Ethernet NIC (NDIS 6.0)

Ez kell ugye az ADSL-hez....No ehez Én 20 oldal átnyálazása után sem találtam XP drivert.........
Gratula hozzá

Az ftp-re egyben valamiért nem megy fel , van elég hely ?

Feldaraboltam (commanderrel) felteszem így te meg majd összteállítod Menni fog remélem.
Jelentem a particionálás megvan:-)))))))))
Ha kész jelzem addig kiszállok
Már megy is ftp-re
Teszek oda mást is azt használd a nod32 helyett
ATI RADEON Xpress 1200 letöltve 36.6mb

Felteszem Ftp-re
irj mailt......ha belefér akkor oda, ha nem akkor válaszlevélben küldöm a tippet...............
De akár rakhatod oda is ahol a photo2vcd volt
Én nem estem bele.

A történet:
Van nálunk olyan hogy caffetéria............
Volt egy összeg amit már nem tudtam hova tenni............
Volt egy ilyen lehetőség hogy 3 évre (40-40-20%) vásárolhatok gépet/gépeket..........kamatmentes részletre ugymond.
így belecsaptam.....

Elsőre 2 dolgot néztem:
a., AKKU sokat bírjon (ez 3 órát bír papiron)
b., az ára......... (amugy 188.000ft volt)

Ezt még decemberben papiroztam le és ma kaptam kézhez....................

Mire kell nekem?
Bevnni és mikor bent dögrovás van akkor tudom csinálni a kis dolgaimat, filmet mutatni a kollegáknak........meg nyáron kiülni a teraszra............szóval semmi olyan dolog nem kell nekem ami nem mindennapos........
És hová tegyem neked ?