Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az a hiáb ?
Ne a sisakodat fújasd át, hanem a hangszálaidat aktivizáld sapka nélkül !
Úgyis mondhatnám, hogy "Szólajjámámeg!" . Telefonban érdekes módon sikerült ...
Vegyél egy gazdaságosat!
Igazad van: a csajok hiábja!
pénz a legkevesebb... kifogás a legtöbb
majd átfujatom a sisakom valami vigyorgósra
Üdv Te Hangos!

Gyerekek! én jöttem a budai alsón a Raptoros SV előtt! Istenbizony a fúrt kipufis GS hangját (amin ültem) nem hallottam! Vazze nem akarom hogy miközben kocsival baktatok autópályán a belsőben, mögém érj! lehet h besz..ok

Én feltettem a minimális képeimet. Levettem a tiéteket. Erik: miféle gépetek van? tetszik a végeredmény!, bár a fehér talajos részen nem nagyon boldogult. Tibkin-é is jó lehetne, de túl sok kompromittálót tartalmaz! Téynleg milyen géped van? Zimacs gépe is tetszene, de több állítást kíván.
Bocsi! de egy jó gépet akarok venni. Ezért néztem kicsit más szemmel a képeket
Te tiszta dili vagy! Itt be nem áll a szád, lököd a jópofa szöveget, ott meg elállt a szavad! Mondjuk, ilyen lányoktól nem is olyan nagy csoda!

A sérülékeny lelkivilágod... Nem mondták, hogy a sisak ront egy csöppet a mimikán ? Meg a hangodat is tompítja?
Kifogás az mindig van kéremszépen...
Ne köszönd, mert nem bók volt , hanem tényközlés!
Tényleg látni, hogy nem "birkózol, dolgozol" a motorral! A ritmust is mindig felvetted, pedig sztem most először mocctál ekkora sorban.
Macc! Imádtam ezt a hétvégét, kösziiii !
hát... az igazság az, hogy mikor Mánfánál álltunk akkor pont Cicc mellé álltam aztán mondtam neki, hogy "Na hello" (sisak alatt meg ), de valahogy nem sikerült túl interaktívra az az 5 perces megálló... innentől meg próbáltam óvni sérülékeny lelkivilágom... havert is azért hoztam magammal mert neki legalább Suzikija volt... hátha nem vertek meg
Uhh, aszittem még hazaértek eső előtt, nálunk csak szöszmögött, amikor begurultam a kapun, a nagy zuhé később jött. De az a helyzet, hogy baromira örültem, hogy elengedhettem a kuplungot egy kis időre . De ettől még egészn nyugodtan lehetne tavasz .
Háát, azért egy szemceruza meg némi púder jó lett volna 100 kilométerenként .
Kösziiii !
Nos, akit érdekel a vezetéstechnikai tréning Pécsett:

STOPMOTOROS

A "Regisztráció" menüpontban megadott instrukciók alapján lehet jelentkezni.
Mivel tavaly gyűjtöttünk tapasztalatot, így a menetrend a következő szokik lenni.

Pénteken legurulunk Pécsre, vagy valamelyik közeli faluba (nevezetesen Hosszúheténybe). Szombat kora reggel megyünk a repülőtérre, ahol tréningezünk, és jól elfáradunk... ezért, szombaton is szállásolunk. Majd vasárnap gurulás hazára. Ez így bevált...
Nencs semmi gond, mi direkt kanyarodtunk le mert a 10. úton mentűnk haza Dorog felé. Egyébként Pilisvörösvártól mi is esőben mentűnk haza. Úgy hogy eláztunk de lánynak még így is tetszett. Haza értünk és csak mesélte ,mesélte az élményeit.
Ne szerénykedj! Az én véleményem is az, hogy abszolut profin csinálod a motorozást! Úgymint motorkezelés, forgalmi helyzet felismerése, ráadásul nem a piperetáskád után nyavajogtál minden megálláskor, hogy megigazítsd a sminked!
Egy szó, mint száz: megemelem a kalapom előtted! Nyuszit már ismertem, őt most azért nem dicsérem.
Én meg sem merem nézni, elég, hogy hol anyázva, hol elborzadva kommentálják a cimborák ...
Az Penny-s volt, bár nem ez a lényeg, hanem, hogy 3 személyes volt. De neked, mint pestinek, van egy csomó lehetőséged, Dekathlon, ósan,......... stb.
Időtök lesz gyógyulni, most néztem az időjárás jelentést.

Jajj, nemá, én csak gurultam veletek ...
Köszi, igyexem helyrerakni a macs-mancsot . Amúgy bocsi, hogy tegnap az Árpád híd után eltűntem, nem akartam lekanyarodni, piros lámpa=kuplungolás nem hiányzott... , de azt hittem utólértek a Szentendrein. Ugye ti is megusztátok még eső nélkül? (Amúgy naggyon szép az SV, hangilag is ;) .)
Skacok
Áprilisban mikor lesz Pécsen az a bíztonságtechnikai tréning? Esetleg ha addig nem is de ott újra együtt mocizhatnánk
Dawntez!
Látom ha éppen nincs senki a forumon, te akkor is életben tartod
Mociccah, mielőbbi gyógyulást kivánok és így utólag gratulálok a motoros teljesítményed és tudásodhoz!
Szió !
Sziasztok