Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sehogy... De mivel Gyarmat felől is visszafordultam, mert annyira fáj, gondolhatod, hogy nem is akarok úgy menni, hogy nem vagyok teljesen meggyógyulva.

Zimacs: nekem azt írja, hogy időtúllépés. egy külön pici ablakban.

ui:jó reggelt!
Majd jön dawntez, és felteszi a kérdéseit, ha úgy godolja. De legalább előrángattalak az illegalitásból.
Nem gond.
Amatőr kocafotós vagyok, de ha valaki nálam kevesebbet tud a dologról, szívesen elmondom amit tudni vélek.
Remélem, nem probléma, hogy téged ajánlottalak fotózással kapcsolatban! Emlékeim szerint Te vagy a tudós köztünk ebben.
Tsak nem a nevemet hallottam?!

Itt vagyok, csak voltam síelni 1 hétig, aztán be köll hozni amit nem dógoztam stb. Szóval még csak nem is nagyon olvastam a fórumot.

Most kicsit visszaovlasok...

Várom a kérdéseket.
Blue!

Érdeklődni szeretnék, hogy a többiek által feltöltött képek hol láthatók? Mert eddig csak a tieidet találtam. Vagy még fenn sincsenek?
Jó reggelt Népek!

Mára sikerült az enyémképeim is feltenni maradéktalanul az ftp-re.

Oszt, jónapot mindenkinek!

U.i.: Remélem ma a vidiket is meg tudom nézni már...
Szép reggelt!
Köszi Erik!
Tényleg régi:
Vastyúk is talál szeget
1995.
3. A Besenyô-család élete - Biorobot
és ott egy perc után egy picivel
Köszi, megvan, már szól
Nyuszancs

Zsé SMS-e eddig nem jött meg, szóval szerintem (garantáltan:-)))) elírhatott valamit:-))))))

És amugy a kocsis osztagnak hogy tetszet?
Nikinek?
Mert Zimacs, és a Te véleményed ismert, de Zsé-é és Nikié nem...........
Olvasom az Iwiwes lapján (Mármint Nikién) hogy hiányzik neki a mocózás...... Neki is csak annyit tudok üzeni, mint más hölgynek: EGY KÉRDÉSBE még nem halt bele senki.........."ELVISZEL?"
Szerintem sok férfiember ugranna erre - főleg ha "szejetembanda-beli" a nőszemély:-)
Hali Hawki

Cimbi már csak 1 csati kell! 1 de az nagyon:-)))))))))
Hurrá most már letöltök

Amúgy jól vagyok magamnak egyedül
Hurrá müködik a feltöltés.
Hahó

Ki töltöget fel a helpcsap - ra ?
Nekem olympus D 535 van, és ami kép nem sikerűlt, az azért van mert eltekeredett a beállítógómb, amikor a műkörmös sárkány elővette a szütyőből! Egyébként csak jó képet csinál!
Dawntez!
Ez a Besenyő Pista Bácsi Mondta!
Nekem megvan ha érdekel!*
Tibkin, hogy Te milyen okos vagy!
Ez nekem eszembe sem jutott, hogy telefonra felpakoljam! Hozzá is látok lassan!

Fotózásilag egyébként sztem okezsoket kellene kifaggatni, ő a profi ebben. a előkerülne persze.
Szííya drága
Asszem ilyen hozzászólásokat nagyon szívesen olvasunk
Kistesók? Khm... Nekünk 650!
Nekünk jobb dolgunk volt
A bukóm már stílusos
Szia.

Kistesók közül volt valaki a Velencei megnyitó guruláson?
Szassz lovas-vaslovas!
Hali!

Itt a kék GS-es...
Ahogy Teddy írta: LS60-as Panasonic a gépezet. Nem egy profi gép, azért vettem, mert olcsó volt és kicsi, de azért lényegesen jobb, mint a "gazdaságos" gépek. 20e volt a Fotomarketnél, de ebben van egy 3000 Ft-os papírhívásos bón is, vagyis akár vehetjük úgy is, hogy 17e a vége. Mondjuk én egy picit dolgoztam a képekkel, le is vannak kicsinyítve, hogy ne az eredeti 2-3MB-osakat kelljen töltögetni, és a fényeken, színeken is állítottam. Szóval nekem ez hurcis gépnek van, befér a kabát zsebébe, gyorsan elő lehet kapni, és nem féltem úgy, mint egy 60-80-100e forintos gépet. A telefonnál meg százszor jobb képeket csinál! Amúgy néztem, hogy legalább 5 ilyen gép volt a csapatnál! Van pár videóm is vele, azt nemsoká átkonvertálom kissebbre, és feltöltöm azokat is.
Na de ez motoros fórum... szóval megnéztem ma este a videót... és egyszerűen most rögtön indulnék, hogy újra végigéljem ezt Veletek! Még mindig a hatása alatt vagyok, annyira jó volt ez a hétvége! MIndjárt átrakom a telefonra is a vidit, hogy bárhol-bármikor újranézhessem!