Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyahja. késik is, meg még várunk is rá, azt nem paktál....

Dooorcsi: reggel édes volt Sajó. úúúúgy örült. sokkal jobban van. dögönyt nem elsumákolni...
Jó röhögni a másik nyomorán? Ez nem is vicces!

Egyébként miért voltál olyan szótlan szombaton? Egy világ omlott össze bennem, mostmár megmondhatom! Arra számítottam, hogy fetrengünk majd a röhögéstől, erre meg sem szólalsz...
este megiont beszéltem Zséddel!

jó reggelt!

átment a telefonszám?

Heló Banda! alig várom hogy megnézzem a videót, de itt melóban nem tudom...
Dorina, raktam fel képeket meg egy vidit ftp-re, köztük is van Nyuszis GSR-es kép egy pár.
Pápusz!
A video nagyon jó lett, a zenék is nagyon jók! Andi is ügyes! Erik jobb mint a Barátok közt, nem? Én a te helyedben átszoknék erre!
na felért a videó ünnepélyessen megállapítom
amúgy köszönöm szépen mindenkinek, hogy Abaligetnél megvártatok minket... eredetileg mikor a nyomotokba eredtünk én mentem elöl és nem kanyarodtam le Abaliget fele... aztán volt vmi rendezvény ott megkérdeztük a biztonsági emberkét, hogy nem e látott arra egy rahedli motorost amire nemleges választ kaptunk... én ott kicsit elszomorodtam mert hát hogy a bánatban tud 20+ motoros eltűnni szőrén szálán... aztán haver mondta, hogy elmentetek biztos Abaliget fele (ennek már a lehetősége önmagában is meglepő volt számomra ) aztán gyorsan mentünk Abaliget fele... na ott amikor volt a kereszteződés fogtam magam és elmentem balra... naná, hogy ti előbb elmentetek jobbra be Abaligetbe mentünk egy keveset és akkor csörgött rám Cicc... akkor meg nyél vissza... Köszönöm tényleg mindenki türelmét a bénázásomhoz, ha máskor arra jöttök akkor a Misinai rész helyett tudom ajánlani az Orfű-Pécs szakaszt ami kb. százszor jobb mint ahol most eldöcögtünk...
király volt... azt nem mondom, hogy jót beszélgettünk mert meg sem szóllaltam még Pécsváradon sem (ott tankoltam aztán a sötétedésre való tekintettel elhúztam haza haverral)
Mondtam.....addig megy, ahol épp tart.............nekem a Hell Bellsnél állt le...........(kb 30 perc)

A feltöltésből is most még van 18 perc (78%-on) áll..............
Már ki se látok a fejemből, de ezt még megvárom:-)))))
Dooorcsi és Mociccah íííígy szeretik egymást :
Igenis értettem Hápi... De most igazából nem tudom mi volt a baj....:) Lehet az, hogy nem aludtam veled az éjjel

Ha a moccozásommal van a gond, akkor jelezném, hogy tavaly óta sokat javultam azért, lesz ez még jobb is, kevesebb ökörködéssel
itsztólét tu ápolodzsájsz.... 20 perc?
Mennyire széééép zene szól alatta!
20percig jutottam csak, tovább nem megy. De holnap befejezem!

Szép álmokat, Szejetembanda!
Az intro és Outro dal tényleg a tiéd:-)
Te szejelmes nőszemély......

csak neked:-)

Itt már tudod is nézni töltés közben:-)
http://akmtmedia.extra.hu/vide...
Mondtam,hogy nem adom Vikit!
De azért majd mekérdezem, nem szeretne-e egyet motorozni egy szépséges fekete géppel (és most nem Matkára gondolok )
Na igen:-)))

Azért annak a bal csajnak szólhatnál:-))))) AZ lenne az igazi:-)))))
Na jó, győzött a kíváncsiság! Addig nem alszom ágyban, csak ülve, míg meg nem nézem a vidit. És reszkessssssss Blúú!

Tessék, tegnap megszóltál:
Elindult a feltöltés.......

Van hogy menet közben is megtudják nézni:-))))

Dorcsi szívem:-) No para..........tényleg csak egy aranyosnak szánt megjegyzés a LEGVÉGÉN
Na szép... Azt hittem, jól fogok aludni éjjel! De mostmár átgondolom... Valszeg a vidit már csak holnap látom, de lehet, hogy nem is baj
Nyusz and Teddy bear

engedelmetekkel az oldalon fent mozog a wekker ismét.................
a TI túrátokig 67 nap van hátra:-)))))))

jomantikus lesz:-)))) vagyis már az mert 1 perc és indul a feltöltés
Jajjjj neee! Mit tettél, Te galád?
Dorcsi imádni fogja a videót:-)

Főleg a végét:-)))))
Bébinyusz!

Kaptam egy mélt Danitól a csütörtöki képekkel, de valamiért nem tudom megnyitni, semmi nem jelenik meg. Pedig iwiwre kívánkozik az a sztárfotó a GRS-en Nikivel! Ha esetleg Te is megkaptad a cuccost, átdobod nekem? Ezerköszi!

Örülök, hogy Sajó jól van és remélem a véreredmény is ezt fogja igazolni! Legközelebb, ha arra járok, nagyobb adag dögönyt kap!

Bakker nam találom a fényképező letöltő kábelét