Egyébként miért voltál olyan szótlan szombaton? Egy világ omlott össze bennem, mostmár megmondhatom! Arra számítottam, hogy fetrengünk majd a röhögéstől, erre meg sem szólalsz...
Heló Banda! alig várom hogy megnézzem a videót, de itt melóban nem tudom...
Dorina, raktam fel képeket meg egy vidit ftp-re, köztük is van Nyuszis GSR-es kép egy pár.
Pápusz!
na felért a videó ünnepélyessen megállapítom
amúgy köszönöm szépen mindenkinek, hogy Abaligetnél megvártatok minket... eredetileg mikor a nyomotokba eredtünk én mentem elöl és nem kanyarodtam le Abaliget fele... aztán volt vmi rendezvény ott megkérdeztük a biztonsági emberkét, hogy nem e látott arra egy rahedli motorost amire nemleges választ kaptunk... én ott kicsit elszomorodtam mert hát hogy a bánatban tud 20+ motoros eltűnni szőrén szálán... aztán haver mondta, hogy elmentetek biztos Abaliget fele (ennek már a lehetősége önmagában is meglepő volt számomra ) aztán gyorsan mentünk Abaliget fele... na ott amikor volt a kereszteződés fogtam magam és elmentem balra... naná, hogy ti előbb elmentetek jobbra be Abaligetbe mentünk egy keveset és akkor csörgött rám Cicc... akkor meg nyél vissza... Köszönöm tényleg mindenki türelmét a bénázásomhoz, ha máskor arra jöttök akkor a Misinai rész helyett tudom ajánlani az Orfű-Pécs szakaszt ami kb. százszor jobb mint ahol most eldöcögtünk...
király volt... azt nem mondom, hogy jót beszélgettünk mert meg sem szóllaltam még Pécsváradon sem (ott tankoltam aztán a sötétedésre való tekintettel elhúztam haza haverral)
Kaptam egy mélt Danitól a csütörtöki képekkel, de valamiért nem tudom megnyitni, semmi nem jelenik meg. Pedig iwiwre kívánkozik az a sztárfotó a GRS-en Nikivel! Ha esetleg Te is megkaptad a cuccost, átdobod nekem? Ezerköszi!
Örülök, hogy Sajó jól van és remélem a véreredmény is ezt fogja igazolni! Legközelebb, ha arra járok, nagyobb adag dögönyt kap!
Dooorcsi: