Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó időpontot választottunk

http://index.hu/gal/?dir=0803/...
Sziasztok

Erik
Eszembe jutott a cim , a carbon matrica ügyben decalshop.hu
Hát, jaaaj fiúk, lányok!
Nagyon jól éreztem magam a hétvégén veletek, jó kis bemelegítés volt ez a gurulás szezonra!
Nagyon jófej banda verődött össze, örülök, hogy Nyusszancs elhívott és hogy módomban állt elmenni.
Amúgy direkt nem úgy készültem, hogy felkéreckedjek valaki mőgé, de az SV-t és a GSR-t a világért sem hagytam volna ki. Kész voltam az SV hangjától! Annnnyira jóóóó! De köszönöm a lehetőséget!
A GSR-t pedig D@n úgy meghajtotta, hogy utánna nem tudtam levakarni a mosolyt az arcomról!
A lényeg, hogy fain volt!
sziasztok!
Gs500F-hez kellene nékem első fényszóró,ha valakinek van,vagy tud olyan bontót ahol találok,dobjon már egy e-mailt.
balazs0319@freemail.hu
jaja. felettább gyanús!

a hangsúly a "nagy kegyesen" van...
De Abaligetnél is ironikusak voltak az első szavak, miután 10 mp-ig senki meg se szólalt, utána:
- Az adonyiakat keresitek?
- ja
- akkor azok mi vagyunk!
Az még hagyján, de mikor kibökted, hogy ő az, 100m-en keresztül dudáltam neki. Mire nagy kegyesen felemelte a kezét, ahogy írtad.
Valahogy nekem csak leesett volna a tantusz: meg van beszélve a tali, elmegy egy sor, akik szétintegetik meg szétdudálják magukat. ÉS NEM KAPCSOL? HOGY MI VAGYUNK AZOK!
hát.... mert a motorotokon fék sincs
De nagy a szád-de nagy a szád!

egyébként motorról úgy tűnt az intésed, mintha a hátad közepére nem kívánnád az egészet, kb a "húzzatok máá innen"...

valld be naaa!
hát... mi éppen akkor értünk oda, levettem a sisakot, maszkot... kicsit elgondolkoztam, hogy akkor most hol a francban fogunk találkozni és kb. abban a pillanatban kikanyarodtatok az útra... csak hát... néztem a csapat elejét.... tényleg gyanúsan sok GS500 volt benne, aztán Blue gépét mikor megláttam (valahogy azt gondoltam ő megy elöl) akkor mondtam, hogy na ők azok.... Ciccet láttam, hogy intett meg mondott valamit, de mire felöltöztünk és mentünk utánnatok régen lekanyarodtatok Abaliget fele.... ott eltévedtem egyszer, aztán Abaligetnél mégegyszer rossz irányba sikerült menni... jaaaaaj ha nekem nyúlszemem lehetne biztos nem maradtam volna le annyira
Hi és Mindenki!

Kérdésedre: még a Róka kocsmában eloroztam esSSO-tól (köszi esSOapu! ) ideiglenesen a június 27-29.-i hétvégét az Ewing-ranch Weekendre (ERW). Tegnap óta már úgy tűnik, hogy fix!
Az AKMT-fórumon fut majd, ott lesz minden a megszokott módon. Blue kapitánytól kértem este egy külön topikot hozzá.

Gyógyúni, gyógyúni! Oda csak motorral lehet érkezni!

macskanevetés!

Ne kenegesd hájjal, mert elhízik! Egyébként mindig ilyen jó kedélyű és hülyéskedős. Tudom, hogy mákom van.

Nyehehehe
Zsé-d tündér volt! És folyton vigyorgott vagy mosolygott, sztem jól érezte magát nekem úgy tűnt. Persze lehet mindig ilyen, akkor meg mákod van!
Blue: elküldenéd az ftp-s beállításokat emailben? lehet, h vmi nem okés nálam...
Ja, Niki nevében nem nyilatkozom, majd ömleng ő a hétvégéjéről!
Hümm. Zs-n nem láttam, hogy nem érezte volna magát jól. Bár kívülállónak érzi magát, mert ugye mi relatív ismerjük egymást, napi kapcsolatban vagyunk, ő meg nem. De egy rossz szava nem volt, és tényleg mindent megtett, hogy mi csajok nagyon jól érezzük magunkat!
Halihó!

Nyusz, szerintem akkor valami nem oké nálad az ftp-vel... Majd a srácok segítenek!
Tanusítom!
wehehe! Nekem nincs sasszemem (mert a nyúl nemvan jól a sassal nagy barátságban... ), de rögtön kiszúrtalak Orfűn, ahogy álltatok a tóparton! mondtam is esSO-nak... (picit vállonveregetem magam! )
Ezzel kapcsolatban: ki akar jönni a tréningre? Gondolom megint lent alszunk. Pénteken is, meg szombaton is? Mi legyen? lassanként kéne pontosítani a léccámot, és foglalni kecót!
Jóó reggelt 500 as ok.