"Van egy eladó Digitális Fényképezőgépem! Teljesen Automata! Nem igényel semmilyen fotó-ipari diplomákat! Mindent tud! Közeli kép (makró), nagyon messzi események rögzítése (tájkép), valamint pl. atlétikai verseny befutójának (sport beállítás) rögzítése Teljesen Automatán! És mindez sötétben is! Bármit tud ami előfordulhat veled! Vedd meg! Olcsón, nagyon jól jársz! Rengeteg tartozékkal, amik több tízezret érnek. Most akcióban, negyedáron, bevizsgáltan!"
Halihó! Enyém Sony DSC-W17 típus, lassan 3 éves (vagy 4, nem is tudom), ilyet már nem nagyon kapsz boltban. Végig automatán használtam, és nem photoshopoztam semmit. Sok állítási lehetőség van rajta, de automatán persze nem szereti a szélsőségeket...
hehe! nehúzzáááál föl!
A múlt héten vettem a Vaterán egy gépet (még nincs nálam). Nem mondom meg h milyet, és azt se h mennyiért De tényleg érdekel a többiek gépe, legalább h milyen típus
Mert jókisgééééép!
Köszi!
Panasonic Lumix DMC-LS60
Legalábbis így néz ki a gépem a kép alapján.
De otthonról lesasolom még... most nincs nálam a kütyü.
"Van egy eladó Digitális Fényképezőgépem! Teljesen Automata! Nem igényel semmilyen fotó-ipari diplomákat! Mindent tud! Közeli kép (makró), nagyon messzi események rögzítése (tájkép), valamint pl. atlétikai verseny befutójának (sport beállítás) rögzítése Teljesen Automatán! És mindez sötétben is! Bármit tud ami előfordulhat veled! Vedd meg! Olcsón, nagyon jól jársz! Rengeteg tartozékkal, amik több tízezret érnek. Most akcióban, negyedáron, bevizsgáltan!"
Na egy ilyen hirdetésnek csak bedőlnél? Mi?
Az a világ 1. csodája lenne, ha nekem eladnád! Max odaadhatnád, ingyé.
Tibkin!
Bár a Sony-kat az esetleges gyári hibák miatt, nem nagyon dicsérik, de azért szép képeket csinál. Sajna nekem nincs bizalmam feléje
Szép estét mindenkinek!
A múlt héten vettem a Vaterán egy gépet (még nincs nálam). Nem mondom meg h milyet, és azt se h mennyiért