Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló 500 as ok!
Nem is árulom...
Mert jókisgééééép!
köszönjük, nem veszünk semmit házalóktól!
naaaa! kiciócó
Ilyen szöveg alapján még esSO sem venné meg tőled

Köszi!
Én a litánia helyett eztet írom neked:

Panasonic Lumix DMC-LS60

Legalábbis így néz ki a gépem a kép alapján.
De otthonról lesasolom még... most nincs nálam a kütyü.
Konkrétan nem érdekel a xcucc! Jobb szöveggel gyere.
Na figyuzzá! (most jön a díler szöveg)

"Van egy eladó Digitális Fényképezőgépem! Teljesen Automata! Nem igényel semmilyen fotó-ipari diplomákat! Mindent tud! Közeli kép (makró), nagyon messzi események rögzítése (tájkép), valamint pl. atlétikai verseny befutójának (sport beállítás) rögzítése Teljesen Automatán! És mindez sötétben is! Bármit tud ami előfordulhat veled! Vedd meg! Olcsón, nagyon jól jársz! Rengeteg tartozékkal, amik több tízezret érnek. Most akcióban, negyedáron, bevizsgáltan!"

Na egy ilyen hirdetésnek csak bedőlnél? Mi?
Pussszancs mindenkinek, leléptem, hazamenés van .
Gőzöm se nem van ...

Az a világ 1. csodája lenne, ha nekem eladnád! Max odaadhatnád, ingyé.
tibkin-é már csak az alábbiak miatt sem lehet jó
thx. megvárom a kék GS-est!
Tibkin!
Az hogy megvettem, még nem jelenti azt h nem adom el neked duplaáron, és veszek egy jobbat, amihez most gyűjtöm az infókat
Köszi!
Bár a Sony-kat az esetleges gyári hibák miatt, nem nagyon dicsérik, de azért szép képeket csinál. Sajna nekem nincs bizalmam feléje
Az enyém olyan, mint Tibkin Mesteré, és Kucsié... ne kérdezd a típust. Annyit tudok, hogy Panasonic. Majd Tibkin megaszondja a tutit....
Miért érzek itt gonoszságot?
Elő ...
Ha már megvetted, akkor nem mindegy?
Halihó! Enyém Sony DSC-W17 típus, lassan 3 éves (vagy 4, nem is tudom), ilyet már nem nagyon kapsz boltban. Végig automatán használtam, és nem photoshopoztam semmit. Sok állítási lehetőség van rajta, de automatán persze nem szereti a szélsőségeket...

Szép estét mindenkinek!
Nah, előkerült az olvasószerkesztő!
Najah, peeersze...
pfffffff... látod... a csajok hibája... ott is összekevertem volna a betüket biztos
najó: kiciocó volt
hehe! nehúzzáááál föl!
A múlt héten vettem a Vaterán egy gépet (még nincs nálam). Nem mondom meg h milyet, és azt se h mennyiért De tényleg érdekel a többiek gépe, legalább h milyen típus