Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Macs!

Köszi már le is szedtem

Teddy!
Küldöm a mailt, csak valamiért lefagy mindig a rendszer ha elindittom az incredi.t.......lehet hogy az az 59 perc videó koncertálása ami kész?

Szóval még MA éjjel fent lesz a netten.................holnap lesz egy kis néznivalotok,, legalább nem firkáltok tele 80 oldalt:-)))))

Hápi!
Te nem láttad?
Teca el is menekült:-))))
Andynak meg majdnem a fejére dobtam:-))))) Mert vissza akartam dobni a természetbe, mikor PONT megjelent Andy....... (Fazeres Andy, a legszebb Fazeres csaj a világon:-))))))))
Utána meg eltört a fa a lendülettől:-)))) Ott röhögtünk vagy 3 percig

Videón is megvan a kis genyó:-))) (mentem a torony mellett könyezzzző helyet keresve, mikor végre megtaláltam, elővettem a Boám, célzok....erre valami furcsa előttem..........a Többit a fantáziádra bizzom:-))))))
Bár ahogy lelki szemeim előtt felmereng az eset.........Óvszernek is jó lett volna:-)))))
A fene:-)))))

Ezek szerint minden szép és jó
Blue!

Tegnap a motorozz.hu évadnyitóján láttam a régi vasadat,meglepödtem amikor megláttam,aztán rájöttem,honnan ismerős a motor.
Szia

Általában nem szoktam, ilyen csendes lenni, de most találkoztunk előszőr, ilyenkor még nem mutatom ki a "fogam fehérjét". De majd belejövök idővel.
Jun. 27-28-29.
Jó estét Szejetermbanda!

Számomra legfontosabb, hogy a kutya jól van, jó a kedélye és evett is, de holnap lesz meg a véreredmény.

Köszönöm Blue a túra ötletet és megszervezést, illetve Teddy-nek és a Családnak a közreműködést, és a finom ebédet, kiszolgálást!

Blue: akkor küldte zs a számot, de most én is sms-ezem, ezt meg kell már kapnod!

Örülök, hogy megismerkedhettem olyanokkal, akikkel eddig csak fórumon "találkoztam", és picit sem csalódtam a hétvégben! B-viktor, egyébként te mindig ilyen csendes vagy?

! Hallottam fél tapsifüllel, hogy megvan a Júingencsi-zsúrparti dátuma. Esetleg közhírré teszed alkalom adtán?

Na megyek kipihenni az utóbbi 3 napot! Holnap feltolom azt a pár fotót, amit készítettem...

pusszantás mindenkinek!
Szííyasztok 500 as ok

Mint látom nem tévedtetek el
Köszönöm .Akkor valami csavarhúzóval agy valamivel kijön a dugó?
Igen, ott van.
A gs-500-van 1 ismerősmnek érdeklődne ,hogy a kormányt lehet-e állitani mert a felfogatásnál csavar fejet nem lát csak valami vakdugót.Azt ha kivenné van alatta csavar?
Lányoknak puszi, Fiuknak kézfogás

Hazaértem
Bmeg főnii!
Te milyen állatot szedtél össze? ( Remélem nem tojásevő kigy! )
Nincs itt elég?
Hazaértem én is!
Blue! Verd a tudod mit, tudod hova! A Matróz csárdától Vácig ÁZTAM! Tehát én igazi AKMT-s évadnyitót tartottam! Sztem Zizóék is kaptak egy keveset.
Szóval főni, menj a sugallataiddal a ........

Ezen kívül persze nagyon köszönöm minden résztvevőnek ezt a hétvégét, Teddynek és b. családjának, végül - és most utolsó sorban - a gonosz esőmanónak!
Köszi-köszi-köszi Mindenkinek!
Naggyon sárkányos két nap volt ez!

bocs!

csak simÁn helpcsap.extra.hu
Mindent fel tudsz tölteni a tárhelyre..................

infó:
akmthelpcsap.extra.hu

a jelszót küldöm mailben

NYUSZI!
Zsé nem tudom hova küldte a névjegyet, de nem a telomra:-))))))))) Legalábbis ida nem jött semmi:-)))))
Lehet hogy valamit félrenyomot (inkább számot üssön félre mint mást:-))))))
Sziasztok!

Imádott első motoromat váltás miatt szeretném eladni. Így gondoltam köztetek, a típus elhivatott szeretői között is elhintem ezt az információt.

A paripa egy 2001. novemberi, kék, 40.000 km-t futott, garázsban tartott, karbantartott gép lenne.

Ha valakit érdekel, esetleg tud valakit, akit érdekelne keresettek bizalommal.

Üdv. mik
mvertesy@yahoo.com
Sziasztok! Köszi mindenkinek, én is nagyon jól éreztem magam! Igazán nem semmi ez a banda de nem is vártam mást! Remélem hamarosan a motorommal is csatlakozhatok!
Van pár képem nekem is, meg egy videóm a bajai búcsúzásról ma délután. Majd eljuttatom valahogy.
mindenkinek!
Nagyon köszi ezt a Szeretemhétvégét Nektek!
Annyira jó volt, már nagyon kellett egy ilyen összeröffenés!

Várom a csodás képeket!

Cicc! Remélem a csuklód nem lesz nagyon kész. Én bekötöztem a sajátomat, mert nemvan jól, de túlélem.

Szeretembanda
Sziasztok Népek!

Remélem lassacskán mindenki hazaér!
Jó volt látni benneteket, örültem, hogy ennyien jöttetek!
Apu beígért egy valódi halászlét a nyárra, ha valóban rendbe jön a keze.

Az a kevés kép majd ballag fel a netre...
Ilyen is volt!
és volt idő mikor azt se tudtad hol vagy!
azért ezt a képet megosztom veletek
és majd pakolok fel én is
Hehe, most néztem ki a konyhába... Dawntez, biztos olvasták itthon a pénteki hozzászólásod, rakottkrumpli van! Nyaminyami! Bocs azoktól, akinek most pavlovi reflexei támadtak.