Más:
"Tapasztaltabb" fórumtársak:
régebben volt egy kabaré amiben vmi hasonló hangzott el: nem mindegy hogy felről le, vagy lelről fe...
erről vki tud esetleg bármit? előadó? esetleg hol lehet letölteni? stb...
De Te két hete ajánlottad a lidlist alig többért. Na jól belendültem, mondván nekem elég 2 személyes is, kicsivel olcsóbb is, közelebb is van... Vazze MEGVETTEM! HÉTÉRT! Sájsze
Ha kitaláltok valami számomra is életképes gurigát akkor ezeken a napokon várható hogy ott leszek.
Sértődések elkerülése miatt : ÉLETKÉPES = Én nem szeretek úgy motorozni hogy csak menjünk, mert van benzin a tankba.........
Ezalól kivételt képez a Csillagváras Gulyás, Faragott bácsis Sztrapacska, Almádis Hurkás néni
Nekem a következő itinerem NEM ISMERT......mivel a nyári lenne, de azon NAGYON vaccilálok.......mert sajna nem 2ftról van szó. A szabimat már kliiratam, szóval ha nem Grosslockner, akkor valami más....a közelbe 1-2-3 napban........
Én szóltam....ez a TI évetek......Én csak megyek a sor végén..........
Sztem Nyuszi is rajta van a gyógyulás témán, én speciel megbolondulok, ha a jövő héten nem Pöfigölhetek vagy pl a 7vgn . Szegény Nyusz meg már 1 ideje nem ülhetett a moccon, nem is tudom, hgy bírja ki... .
Ne pfújolj, hanem ne vásárolj tőlük, bojkottáld a céget! Nem a haszonkulcsuk nagy - bár sajnálni nem kell őket - hanem az üzletpolitikájuk ilyen. Belefér 1-2 tételt a beszerzési ár alatt is eladni, a beszállítónak csak 6 hónapra fizetnek. Gondold el, hányszor megforgatják ennyi idő alatt.
Mi történik itt? Kollektív kézbalhé? Ne csináljátok, mert a dolog úgy érdekes, ha Ti is a saját mocikáitokon közlekedtek a sorban! Iparkodjatok hamar meggyógyulni!
Nem tudom, kinek mi tesz jót, de akinek pihentetni kell, az pihentesse, akinek meg erősíteni, az nyomkodjon olyan gumikarikát. A lényeg, hogy minél előbb a javulás utjára lépjetek!
Igenisértettem .
Amikor még aktívan kajakoltam, akkor sikeredett néhányszor hasonlót művelnem a mancsommal, tudom, hogy pár nap kőkemény pihi kő neki. Remélem ez a hét elég lesz, úgysem jósolnak motoros időt ...
A barátom eladja suzuki Burgman 400-as robogóját. Hibátlan, nagyon szép állapotban. Kék szinű.
2005-ös. Garantáltan 5000km van benne. Az ára 1.2 millió.
Köszi, Diclac géllel ápolom, az használ, nem fáj ám, csak ha erőltetem. Úgyhogy egyenesbe van fáslizva és ez a hét nyugi lesz neki, edzőtermben is csak lábra fogok gyúrni .
Pöfi tök jól van, m1 mint állat csak klattyog, ami meglehetősen igedesít ...
Más:
"Tapasztaltabb" fórumtársak:
régebben volt egy kabaré amiben vmi hasonló hangzott el: nem mindegy hogy felről le, vagy lelről fe...
erről vki tud esetleg bármit? előadó? esetleg hol lehet letölteni? stb...
De Te két hete ajánlottad a lidlist alig többért. Na jól belendültem, mondván nekem elég 2 személyes is, kicsivel olcsóbb is, közelebb is van... Vazze MEGVETTEM! HÉTÉRT! Sájsze
Nyusz és Teddy Őrségi túrája.................
Március - kilőve
Április - a hosszú szabadomon a lakást csinálom
Ami nekem szabad:
márc. Húsvét hétfő - de ugye tavaly se tolongtunk.......
márc. 29-e szombat
ápr. 13-a vasárnap
Máj. 3. szombat
Máj. 18 vasárnap
Ha kitaláltok valami számomra is életképes gurigát akkor ezeken a napokon várható hogy ott leszek.
Sértődések elkerülése miatt : ÉLETKÉPES = Én nem szeretek úgy motorozni hogy csak menjünk, mert van benzin a tankba.........
Ezalól kivételt képez a Csillagváras Gulyás, Faragott bácsis Sztrapacska, Almádis Hurkás néni
Nekem a következő itinerem NEM ISMERT......mivel a nyári lenne, de azon NAGYON vaccilálok.......mert sajna nem 2ftról van szó. A szabimat már kliiratam, szóval ha nem Grosslockner, akkor valami más....a közelbe 1-2-3 napban........
Én szóltam....ez a TI évetek......Én csak megyek a sor végén..........
Sztem Nyuszi is rajta van a gyógyulás témán, én speciel megbolondulok, ha a jövő héten nem Pöfigölhetek vagy pl a 7vgn
Mi a következő guriga dátuma, támája, itinere?
Intézkedj, hogy menjünk minél előbb!
de van egy jó támpont.........
Mindenki regisztrál a kep.tar.hu-n vagy egy tárhelyet az EXTRÁN.......Ezek INGYENESEK
És szépen feltöltögeti oda őket ahogy Én is teszem már 5 éve
http://blue--speed.fw.hu
2 személyes gazdaságos 2 rétegű sátor (ami két hete akcióban 7e volt) 5000 pénzért akciós!
Milyen árréssel dolgoznak ezek?
Mi történik itt? Kollektív kézbalhé?
Nem tudom, kinek mi tesz jót, de akinek pihentetni kell, az pihentesse, akinek meg erősíteni, az nyomkodjon olyan gumikarikát. A lényeg, hogy minél előbb a javulás utjára lépjetek!
Szép kis szöveg van a videó végén!
Amikor még aktívan kajakoltam, akkor sikeredett néhányszor hasonlót művelnem a mancsommal, tudom, hogy pár nap kőkemény pihi kő neki. Remélem ez a hét elég lesz, úgysem jósolnak motoros időt
A barátom eladja suzuki Burgman 400-as robogóját. Hibátlan, nagyon szép állapotban. Kék szinű.
2005-ös. Garantáltan 5000km van benne. Az ára 1.2 millió.
További infó. 06 30 207 74 57
Majd tolom én is a képeket, de sztem csak hnp/hnp után este... Dógoz van, innen meg nem tudok intézkedni
Pöfi tök jól van, m1 mint állat