Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs . Már késő volt. Az előzőt ne olvasd el .
7 volt most meg 5? Ejnye... Fokozzam ? A különbség egyenlő 6-7 liter benyával... Pfuj .
Az előző 2 hozzászólásomra NE reagáljatok !

Más:
"Tapasztaltabb" fórumtársak:
régebben volt egy kabaré amiben vmi hasonló hangzott el: nem mindegy hogy felről le, vagy lelről fe...
erről vki tud esetleg bármit? előadó? esetleg hol lehet letölteni? stb...
neeeeeem
Bojkottáld, bojkottáld!

De Te két hete ajánlottad a lidlist alig többért. Na jól belendültem, mondván nekem elég 2 személyes is, kicsivel olcsóbb is, közelebb is van... Vazze MEGVETTEM! HÉTÉRT! Sájsze
Május 23-24-25
Nyusz és Teddy Őrségi túrája.................

Március - kilőve
Április - a hosszú szabadomon a lakást csinálom
Ami nekem szabad:

márc. Húsvét hétfő - de ugye tavaly se tolongtunk.......
márc. 29-e szombat
ápr. 13-a vasárnap
Máj. 3. szombat
Máj. 18 vasárnap

Ha kitaláltok valami számomra is életképes gurigát akkor ezeken a napokon várható hogy ott leszek.

Sértődések elkerülése miatt : ÉLETKÉPES = Én nem szeretek úgy motorozni hogy csak menjünk, mert van benzin a tankba.........
Ezalól kivételt képez a Csillagváras Gulyás, Faragott bácsis Sztrapacska, Almádis Hurkás néni

Nekem a következő itinerem NEM ISMERT......mivel a nyári lenne, de azon NAGYON vaccilálok.......mert sajna nem 2ftról van szó. A szabimat már kliiratam, szóval ha nem Grosslockner, akkor valami más....a közelbe 1-2-3 napban........

Én szóltam....ez a TI évetek......Én csak megyek a sor végén..........

Sztem Nyuszi is rajta van a gyógyulás témán, én speciel megbolondulok, ha a jövő héten nem Pöfigölhetek vagy pl a 7vgn . Szegény Nyusz meg már 1 ideje nem ülhetett a moccon, nem is tudom, hgy bírja ki... .
Nyáron lesz az akcuióban 1990-is...... Tavaly is ez volt
Blue!
Mi a következő guriga dátuma, támája, itinere?
Intézkedj, hogy menjünk minél előbb! Akarok!
Sajnos erre még nem jöttem rá hogy lehetne....

de van egy jó támpont.........

Mindenki regisztrál a kep.tar.hu-n vagy egy tárhelyet az EXTRÁN.......Ezek INGYENESEK
És szépen feltöltögeti oda őket ahogy Én is teszem már 5 éve

http://blue--speed.fw.hu
Ne pfújolj, hanem ne vásárolj tőlük, bojkottáld a céget! Nem a haszonkulcsuk nagy - bár sajnálni nem kell őket - hanem az üzletpolitikájuk ilyen. Belefér 1-2 tételt a beszerzési ár alatt is eladni, a beszállítónak csak 6 hónapra fizetnek. Gondold el, hányszor megforgatják ennyi idő alatt.
Nyusz, ha van benn valaki, akkor elvileg ezt kellene látnod ott lenn. Remélhetőleg pont Te vagy éppen benn!
Blue! Klassz a vidi! Majdnem bőgtem a végén!
Üdv!
2 személyes gazdaságos 2 rétegű sátor (ami két hete akcióban 7e volt) 5000 pénzért akciós!
Milyen árréssel dolgoznak ezek? pfúj
Lányok! (egyem a szíveteket! )

Mi történik itt? Kollektív kézbalhé? Ne csináljátok, mert a dolog úgy érdekes, ha Ti is a saját mocikáitokon közlekedtek a sorban! Iparkodjatok hamar meggyógyulni!
Nem tudom, kinek mi tesz jót, de akinek pihentetni kell, az pihentesse, akinek meg erősíteni, az nyomkodjon olyan gumikarikát. A lényeg, hogy minél előbb a javulás utjára lépjetek!
nektek is azt írja ki az ftp, hogy "offline" és "időtullépés"?
Blue!

Szép kis szöveg van a videó végén! És az a zene! Nem kell ám azért minket utálni, jóóó?

Igenisértettem .
Amikor még aktívan kajakoltam, akkor sikeredett néhányszor hasonlót művelnem a mancsommal, tudom, hogy pár nap kőkemény pihi kő neki. Remélem ez a hét elég lesz, úgysem jósolnak motoros időt ...
egyáltalán nem kéne mozgatnod. még szatyrot sem emelgetni, megy egyáltalán semmit. nagy a tapasztalat kéremcépen!
Helló mindenki.

A barátom eladja suzuki Burgman 400-as robogóját. Hibátlan, nagyon szép állapotban. Kék szinű.
2005-ös. Garantáltan 5000km van benne. Az ára 1.2 millió.

További infó. 06 30 207 74 57
Pihi vaaan 1000-el .
Majd tolom én is a képeket, de sztem csak hnp/hnp után este... Dógoz van, innen meg nem tudok intézkedni .
Köszi, Diclac géllel ápolom, az használ, nem fáj ám, csak ha erőltetem. Úgyhogy egyenesbe van fáslizva és ez a hét nyugi lesz neki, edzőtermben is csak lábra fogok gyúrni .
Pöfi tök jól van, m1 mint állat csak klattyog, ami meglehetősen igedesít ...
Valaki akár be is linkelhetné ide őket!