Köszi, ez kedves tőled! Ma reggel derült ki a dolog... Most már kicsit késő szerintem más fuvar után nézni, meg motoros ruhám sincs itt Pesten. De reménykedünk, hogy esetleg később utánatok tudunk még menni Nyusziékkal, ki tudja.
Szóval csak mondom, hogy Adonyban egy pólóban rohangálok kint......
Egész pontosan 9,8 fok van kint a teraszon (árnyékba) szél semmi................
Ha ilyen marad az idő akkor QURVA jó kis napunk lesz..... Már csinálom is az itinert a GPS-be:-))))
ÉN elvinnélek - de sajnos már nincs annyi időm hogy elmenjek érted............ráadásul Pruet fuvarozom mert elsőre nem szeretné bevállalni a DRZ-vel ezt a távot, bár szerintem a NŐI összetartás miatt még ez is müködne - de ugye mint írom már nincs időm......
Amugy Tea bekészítve, 12 adag kv, és kb 15db porkávé szintén......
Addig el nem indulunk mig van:-)))))
Jó reggelt banda! Most már elárulom, én is mentem volna Nyusziékkal veletek, de sajnos Nyusziék nem tudnak menni, így én se! De nagyon jó szórakozást kívánok, drukkolok hogy jó időtök legyen...
Egy dolog nem változik.......................túráknál nem bírok aludni?
kirugott az ágy 1 órával hamarabb
A géptől Keletre látok...... kristálytiszta kék ég, nepfelkelte.........Hol egy nő? Ez már szinte romantikus
NO!
Mivel fent vagyok........most már az jön aki akar:-) Nem kell megvárni a 9:30-at:-))))
ISMÉT jelezném!
TANKOLÁS:
DUNAFÖLDVÁR - És utána 200km múlva!
Akinek a gépe elmegy 250-260-at egy tankkal Ő tankolhat Adonynál is - így Földváron nem kell ott órákat várni a kútfejre.
Ha már így magamban kell beszélgetnem, itt hagylak én is benneteket.
Előtte még adok egy időjárási helyzetképet: felettünk már kiderült. A szél még elég erős, de most arra jó lesz, hogy felszárítsa az utat.
Na jóccakát! Álmodjatok szép hoszzú cippzáralakzatot!
Ez a terv, de van még tenni való... talán az utolsó 100 km-en leszek veletek. Nem jött jókor a családos összeröfenés.
Kitalálom... ám mocizni akarok én is veletek!
Baján most 9 fok van, néha-néha lök egyet a szél a levegőn, de nem vészes! Esőfelhőnek nyoma sincs, és a nap is mozgatja lassan a sugarait!
Jó utat kívánok Népeim!