Tényleg pihentetsd, nehogy úgy járj mint én. Ne is nagyon mozgasd ám, és ne emelgess, meg kíméldnagyon. Flector v Fastum minden reggel/este, és fásli mindig!
Hehehe Igen, tényleg klassz volt mögötted ülni, nagyon finoman és érzéssel vezetsz, bizony. Ajánlom a többi csajnak is az élményt! Igazából azért is voltam bizonytalan, mert először nem találtam a megfelelő pozíciót. A végén meg már szinte aludtam mögötted. Főleg a hideg miatt. A moccomat hétvégén előkapom én is!
Igazán nincs mit! Számomra volt megtiszteltetés, hogy 1 nap 3 nő kívánságait elégíthettem ki! Mégpedig azért, mert ez egy bizalmi dolog. És nálad volt a leginkább megfigyelhető! Az elején még éreztem, hogy van benned némi bizonytalanság, de a végére teljesen felengedtél. Talán még arra is jó volt az egész, hogy hamarabb elővedd a saját örömforrásod!
Így végigolvasva kissé félreérthetőnek tűnök azon egyének számára, akik nem tudják, miről van szó! Biztos, ami biztos, apának ne mutasd meg!
Na, most végeztem a videóval, naggggyon jó volt! Tisztára, mintha még mindig ott lennénk!
Az új kameraman, aki még csak tanulja a dolgokat, be fog válni.
Cicc! Pihentesd a csklód, amennyire tudod. Én is kenegetem azért, bár nekem közel sem olyan vészes a dolog.