Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Wartburg 353W deluxe! Így már jó? Meg volt a limusine . Jó lesz, ha nem akadékoskocc!
ÉN!
o-ó!
vmi dvd-m nekem is van, de reggel nem volt időm. keresem
Jaja, a színe nagyon szépséges. Ha veszek egy SV-t, az vagy ilyen színű lesz, vagy a fehér, pirps üléssel. Vagy a fekete piros üléssel .
Így ebben a sorrendben .
Hát, akko hajrá Maci, déelre fel !
egyetlen Wartburg sem jött ki DL névvel TE! 353W volt az. Túlságosan csavart. Nem jó!
Csak szól? Nekem kép is van!
Semmi macskáról nem szól! (pösze is vagyok). A matt meg kétté . És amúgy is túlmagas. pfúj
Szűűűűzanyááám! Akkor már legyen inkább Batár!
Tegnap azon agyaltam, hogy átkeresztelem, mivel még nem szoktam meg úgysem.
DL=dölux( a wartburg analógiájára ) - ebből levezetve: Luxi! Na?
Nemis van hülye neve, jóóó?
Ne röhögj, mert előfordulhat, hogy működne is!
Ha teccik valami, nem kell sokat tökölni, bele kell vágni! Nagyon szép színe van annak a DL-nek! Meg persze a műszaki részével se lehet gond. Ezt akár látatlanba is el lehet hozni. Kell rá egy kézvédő, esetleg egy középtámasz, és slussz!
Viszont grátiszba kérj hozzá egy sámlit is! Nekem nem ért le a lábam a "matká"-ról (de hülye neve van ), asszem te sem vagy sokkal magasabb, max mélyebb
Széééép terv!
Jó terv...
Mindent megszerveztél, ahogy elnézem

Neked elhiszem...

Na, apa! Itt a lehetőség. Koko eladja a marudert, megveszi a GS-edet, te meg a DL-t! Jól leosztottam? Max 600 kell hozzá!
Szeva Koko!

Mindenkit szeretettel várunk, aki elfogadja a "szabályokat". Szóval, jó emberek és nem eszetlenek bármikor jöhetnek. Gondolom ezt osztja a társaság is. :)
Szia leendő GS-es!
Jó választás lesz! Természetesen be lehet szállni. Tényleg nem sűrűn száguldozunk, most például volt egy 125-ös is. És bírta.
Sziasztok!
Elolvastam az utolsó párszáz bejegyzést. Szemben más fórumokkal,itt csupa kedves hozzászólást olvastam. Tervezem egy GS500 vásárlását, de előbb el kell adjam a Gizit! (GZ250 Marauder).Amíg ez nem jön össze, be lehet szállni rövidebb gurulásokba? @égignéztem a márc 15-i videótokat, nem úgy tünt, mintha 100 km/h fölött "száguldoznátok"!
Üdv mindenkinek: Koko64
Ne komolytalanul kérdezd! Kényelmes ám!

Na? Csak nem?
Hali!
Szép a moci! komolytalanul kérdezem, hogy mennyi az a Forint, amit szeretnél érte kapni?