Jaja, a színe nagyon szépséges. Ha veszek egy SV-t, az vagy ilyen színű lesz, vagy a fehér, pirps üléssel. Vagy a fekete piros üléssel .
Így ebben a sorrendben .
Hát, akko hajrá Maci, déelre fel !
Ha teccik valami, nem kell sokat tökölni, bele kell vágni! Nagyon szép színe van annak a DL-nek! Meg persze a műszaki részével se lehet gond. Ezt akár látatlanba is el lehet hozni. Kell rá egy kézvédő, esetleg egy középtámasz, és slussz!
Viszont grátiszba kérj hozzá egy sámlit is! Nekem nem ért le a lábam a "matká"-ról (de hülye neve van ), asszem te sem vagy sokkal magasabb, max mélyebb
Mindenkit szeretettel várunk, aki elfogadja a "szabályokat". Szóval, jó emberek és nem eszetlenek bármikor jöhetnek. Gondolom ezt osztja a társaság is. :)
Sziasztok!
Elolvastam az utolsó párszáz bejegyzést. Szemben más fórumokkal,itt csupa kedves hozzászólást olvastam. Tervezem egy GS500 vásárlását, de előbb el kell adjam a Gizit! (GZ250 Marauder).Amíg ez nem jön össze, be lehet szállni rövidebb gurulásokba? @égignéztem a márc 15-i videótokat, nem úgy tünt, mintha 100 km/h fölött "száguldoznátok"!
Üdv mindenkinek: Koko64
vmi dvd-m nekem is van, de reggel nem volt időm. keresem
Így ebben a sorrendben
Hát, akko hajrá Maci, déelre fel
DL=dölux( a wartburg analógiájára
Neked elhiszem...
Mindenkit szeretettel várunk, aki elfogadja a "szabályokat". Szóval, jó emberek és nem eszetlenek bármikor jöhetnek. Gondolom ezt osztja a társaság is. :)
Jó választás lesz! Természetesen be lehet szállni.
Elolvastam az utolsó párszáz bejegyzést. Szemben más fórumokkal,itt csupa kedves hozzászólást olvastam.
Üdv mindenkinek: Koko64
Szép a moci! komolytalanul kérdezem, hogy mennyi az a Forint, amit szeretnél érte kapni?