Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Addig gyűjtök némi magyarázatot a dologra
Neked elszámoltatás!
Szia Hápi !

Most akkor mi lesz Baján? (akmt fórumról) kanbuli ?
Mitől lenne jogtiszta?
Vagyis eccer valaki már biztos megvette-
IGEN!
Dobáljad azonnal!
Ha ráklikkelsz állandóan azt fogja mondani, hogy szovtverhamisítás áldozatává váltál! ( persze, ha nem jogtiszta a sw-d )
az mindegy hogy hiteles vagy kp. én hitelre vettem.és csak 28000ft átirási kölcséget fizettem
Mostmivanmáá? Én válaszoltam!
Köszönöm a gyors válaszokat!
Informatikusok!

Van nekem itt a gépen egy pajzs alakú szar, hogy frissítés jött a windowsra. De ha elkezdem, kér emil címet is, meg a jogtisztasággal nyavíkol.
Kérdés: letöltsem, vagy dobjam ki?
Ja végülis a kezed is belefér , nem kell külön kesztyű
Télleg jobb így!
Cakum-pak vagy ahhoz jön még forgalombahelyezési egyebek? Kp-és vagy hiteles ár?
Csakhogy ez is 2 rétegű, de 3 személyes, 7500-é. Uccse hoztá kesztyűt, abból megvettem.
suzuki hollos campona bev.közp.talán még van akciosan adták 1098000
Morgen:-))))
Nekem most kezdődik a nap:-(

NO!
Mondtam Én hogy fekete táskával azért jobb lesz az összhang
Már miért lenne abból baj. Lehet azért ugy hosszu távon valami fogyasztó még szivja az aksit.
Hol vetted?
Van még eladatlan a szalonkban
én minden motoromnál a gombbal állítottam, semmi baja nem lesz tőle.
Ugy tudom a piros gomb csak a gyujtást állitja le (és lejhet hogy nem áramtalanít mindent)
A kulcsnál viszont van sok állás olyan is ami mindent kikapcsol.
nana! tőlem csókot SE várj

A tekszóban 2 rétegű, bár csak 2 személyes sátor "ákcióóósan"7 e pénz
köszi az infot.ja azt monták amikor elhoztam a szalonbol hogy a kulcsal álitsam le és ne a piros gombal de ez álitolag nem igaz
Ez volt már többször téma, de mindig oda lukadtunk ki, hogy lehet, be se férne.
Engem is izgatott a dolog, mert a gyári elég vékuska. Végül annyi lett belőle, hogy a /70 helyett /80- ast vettem rá. Ez egy kicsit öblösebb, szerintem jobban mutatott.