Amúgy minden motornélküli kedve erre tévedő nőszemélynek üzenem - ÉN bárkit fuvarozok a túrán - csupán az alapelvemet kell teljesíteni: fifti-fifti a benyaköltség...............
Amugy javulgat......néha mikor nem figyelek oda is pl leugrok egy lépcsőről, létráról...stb akkor a JÓÉDESANYÁBATUDNÁMKIÁNNIAZTAHÜLYEBLUETAKIEKKORAMARHA
De a figyelek akkor nincs gond:-)
És váltani is tudok.....bár.....azért a Te váltótechnikádat biztos jobban élvezném:-)))))
ma beutaltak fizioterápiára, és kaptam egy tépőzáras "gipszet". kenegetni és kímélni kell, szóval, most papírom van arról, h nem motorozhatok. legalább fél éve gyulladásban van, ami nem segíti elő a gyógyulást... na mindegy. majdcsak lesz vhogy...
Egyébként kedves GS 500 F tulajok! A Louis.de honlapon tessék beírni a 10021861 cikkszámot. Volt róla szó, sokan keresték, de állítólag nem létezik. Nos, itt van!
8-ra kell majd mennem (kb 6-kor kell indulnom) - szóval éhes leszek:-)
És amugy ki tudja ez miről fog szólni?
Mindenféleképpen megyek - csak akkor pl nem készülök arra hogy a ringen is mehetek pár kört - ha nem:-(
EBBEN A PERCBEN
Az nem hiszem hogy nyomna a latba, hogy a pacik tulaja egy csodaszép hölgyemény
Részletek a könyvem 31-32. netes oldalán:-))))
http://www.freeweb.hu/bluedevi...
Amugy javulgat......néha mikor nem figyelek oda is pl leugrok egy lépcsőről, létráról...stb akkor a JÓÉDESANYÁBATUDNÁMKIÁNNIAZTAHÜLYEBLUETAKIEKKORAMARHA
De a figyelek akkor nincs gond:-)
És váltani is tudok.....bár.....azért a Te váltótechnikádat biztos jobban élvezném:-)))))
NYAM:-))))
DE sajnos vérmes nyúlakkal óvatos vagyok:-)
látom nincs unatkozás ökörködésileg.
ma beutaltak fizioterápiára, és kaptam egy tépőzáras "gipszet". kenegetni és kímélni kell, szóval, most papírom van arról, h nem motorozhatok.
pusz
Tudod!
Én mindenben azt nézem elsőre..............megcsinálható házilag, barkácsolva, vagy nem.........
ez megoldható! hiszen csak vas kell hozzá, meg max egy esztergályos ismerős......
Kár volt megcsinálnod, mert csak a fél ország tudja innen a NET-ről, hogy kamu.
Majd 25.000ft?
Azért ezek se normálisak
A láncvédő műanyag TARTÓrol van szó!
Láncvédő műanyag hajlítás?
Most szivattok?
Az meg mi a túrónak?
Elgörbölt?
Vagy túl egyenes?