Igen a javíttatás ellenére cserélni kellene, de most nem megy. Konkrétan túrázni kellene, s hát jó magyar mentalitás szerint nem akarnám a legalját se venni, de legyen mégis minél occsóbb.Mert még kell vennem ezt-azt a mocizáshoz és közalkalmazottként a pénzmag...
Műxik, mert ma is behozott dolgozni, de még nincs tömítés és a láncvédő műanyagot sem sikeredett puszta kézzel elhajlítanom .
Holnap hálistennek semmi dolgom, úgyhogy Pöfire fogok koncentrálni .
Igen Axencrow, ez a triviális megoldás. Csak ha van mögötted utas ő mögötte meg box, akkor nehézkes a hátatokon akármit is szállítani Bár valószínűleg ott érné a legkevesebb rázkódás. Esetleg ha a táskát előrefelé veszem fel Csak az meg balesetveszélyes, mert mellettem hülyére röhögi magát mindenki...
Laptop: Én hátizsákban szállítom. A tanktáskámba nem fér bele, meg az oldaltáskáimba se. Meg nem is tenném fel őket mindennap a munkábajáráshoz... Szóval én egy alkalmas laptop-hátizsákot vennék...
Nagyon bírnám, ha menne! De azért tartok tőle, hogy nem fog. Márpediglen fagypont körüli hőmérsékletben motorozni nem nagy élvezet. Mi már megfagyunk, mire a talihelyre érünk.
A laptopnak összeraksz 1 dobozt hungarocellből(véd az ütésektől), betekered fóliával(véd az esőtől és a széltől), majd rárögzíted a motorodra. ez 1 jó ötlet nem?
Én legalábbis ezt csinálnám.
Vennék egy akármilyen tanktsákát ami legalább A4 méretű.... és vennék a méteranyagosnál 2-3cm vastag szivacsot, amiből csinálnék egy rekeszt.......
http://www.uzletsor.hu/webshop...
3500ft
Most elkezdek visszaolvasni:-))))
Hápi kacsa
Ime
Darázs
Te nem kaptál Ringes oktatást a Hollósnál?
Engem Áprilisra hívtak.....ha téged is akkor oldjuk meg egy napon....
Igen a javíttatás ellenére cserélni kellene, de most nem megy. Konkrétan túrázni kellene, s hát jó magyar mentalitás szerint nem akarnám a legalját se venni, de legyen mégis minél occsóbb.Mert még kell vennem ezt-azt a mocizáshoz és közalkalmazottként a pénzmag...
Műxik, mert ma is behozott dolgozni, de még nincs tömítés
Holnap hálistennek semmi dolgom, úgyhogy Pöfire fogok koncentrálni
itt van pár fajta... nekem konkrétan ez van... 230-ig tesztelve...
Mizu Pöfiileg? Már 2 napja nem alszom a stressztől, hogy mi van már vele!
A fagyásos sérüléseket meg majd lenn ellátják az ügyeleten.
Meglásd, megy az még feljebb is addig!
Én meg annak örülök, hogy nem lesz zuhé!
én meg jöjjek fel vasárnap reggel 1 fokban?