Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sima tanktáska.....akár RMC-s...... és szépen béleld ki............
Én legalábbis ezt csinálnám.

Vennék egy akármilyen tanktsákát ami legalább A4 méretű.... és vennék a méteranyagosnál 2-3cm vastag szivacsot, amiből csinálnék egy rekeszt.......

http://www.uzletsor.hu/webshop...
3500ft
Jó napokat emberkék:-))) Vége a melómnak végre:-)))
Most elkezdek visszaolvasni:-))))

Hápi kacsa

Ime

Darázs
Te nem kaptál Ringes oktatást a Hollósnál?
Engem Áprilisra hívtak.....ha téged is akkor oldjuk meg egy napon....
Nem de le mertem volna fogadni, hogy ehhez is konyítasz ...
meséltem már milyen profi vagyok láncvédő műanyag hajlításban?
Kösz!

Igen a javíttatás ellenére cserélni kellene, de most nem megy. Konkrétan túrázni kellene, s hát jó magyar mentalitás szerint nem akarnám a legalját se venni, de legyen mégis minél occsóbb.Mert még kell vennem ezt-azt a mocizáshoz és közalkalmazottként a pénzmag...
Szasz

Műxik, mert ma is behozott dolgozni, de még nincs tömítés és a láncvédő műanyagot sem sikeredett puszta kézzel elhajlítanom .
Holnap hálistennek semmi dolgom, úgyhogy Pöfire fogok koncentrálni .
szia Cicc
én szoktam hurcibálni notit... hátizsák...
itt van pár fajta... nekem konkrétan ez van... 230-ig tesztelve...
Igen Axencrow, ez a triviális megoldás. Csak ha van mögötted utas ő mögötte meg box, akkor nehézkes a hátatokon akármit is szállítani Bár valószínűleg ott érné a legkevesebb rázkódás. Esetleg ha a táskát előrefelé veszem fel Csak az meg balesetveszélyes, mert mellettem hülyére röhögi magát mindenki...
Hi!
Mizu Pöfiileg? Már 2 napja nem alszom a stressztől, hogy mi van már vele!
Laptop: Én hátizsákban szállítom. A tanktáskámba nem fér bele, meg az oldaltáskáimba se. Meg nem is tenném fel őket mindennap a munkábajáráshoz... Szóval én egy alkalmas laptop-hátizsákot vennék...
Szijjasztok!
A főlényeg!

A fagyásos sérüléseket meg majd lenn ellátják az ügyeleten. Ez meg az allényeg.
De megyünk, az a lényeg!
...hullámaiddal....
Nagyon bírnám, ha menne! De azért tartok tőle, hogy nem fog. Márpediglen fagypont körüli hőmérsékletben motorozni nem nagy élvezet. Mi már megfagyunk, mire a talihelyre érünk.
Bombázol itt a negatív hullámaidal.....
Meglásd, megy az még feljebb is addig!
Majd megtudod, hogy mi a negatív, mikor reggel 6-kor elindulsz!
A másik negatív....
Én meg annak örülök, hogy nem lesz zuhé!
Sőt, szombat reggel is 1 fokban megyünk le. Szó mi szó, nem lesz melegünk!
Ha színes üvegcserepekkel vakargatnák a hátadat az se" tetszene, mi!?
A laptopnak összeraksz 1 dobozt hungarocellből(véd az ütésektől), betekered fóliával(véd az esőtől és a széltől), majd rárögzíted a motorodra. ez 1 jó ötlet nem?
hááát
én meg jöjjek fel vasárnap reggel 1 fokban?