Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze mert az Darázs
Vazze Erik: TE VAGY A KIRÁLY! (főhajtós smiley)
Az első képen nem nagyon hasonlítasz!
A doboztartóval jól megszívtad, arra csak a saját 60ezres dobozai mennek fel.

Azért akkor is naggggyon gratulálok hozzá!
ezt a "tejbetök" fejet
Wáááááááááááá!
Juhéééé! DE SZÉP! A vörös!
Grat!
Még mindig? ? ? ? Egyre inkább! ! ! !
Kalmopirint javaslok! Este bekapsz 2-t, oszt gyorsan bebújsz a paplan alá.
A gáz nem létszükséglet, van fa is. Cak há azzal dógozni kee!
Ha kicseréled az ablakot, nem megy a gáz ára fel?
Ezek a nyomorult olajcégek által pénzelt államok, semmilyen formában nem támogatják, így egyelőre iszonyatosan drága. Sajna. Mit gondolsz miért nincsenek tele a déli tetők napenergia gyűjtő lemezekkel (bocs a pontos nevet nem tudom).
Ez mind az olajlobbi "érdeme". pfúj. Akárki akármit is mond, a világot még mindíg a pénz irányítja
Tündéreim!
Irán a világ 4. legnagyobb kőolajkészletén és a 2. legnagyobb földgázkészletén csücsül!
Az egyetlen apró bibi, hogy kb.: 30 éve nem költöttek a finomítókra egy megveszekedett garast sem. Ennek következtében mindenféle kőolajszármazékra behozatalra szorulnak ( műanyag stb.).
Az üzemanyagot jegyrendszerben árúlják, a magánszemélyeknek 30l/ hó a kiadható mennyiség.
A leggyönyörübb az egészben , hogy 1L gázolaj ára kb.: 4 azaz nény forint! ! !
Tehát két dobozos cola árából televerhetnéd a kocsit!
Hát hol itt a kereslet - kínálat ?
Kösszike esSO!
Van itt külön topik az eladandó dobozoknak, nézz be oda.
Jelen pillanatban én nem tudok olyat, aki innen árulna.
földenergia?
Teljesen igazatok van! Sajna a benzin manapság már "létszükséglet", olyan mint a gáz .

De persze itt vagyok mint ellenpélda: Tavaly a májusban betankolt benzin végét októberben ette meg a kocsi (7-9l/100km), és ezen időszakban "csak" 4l-es fogyasztással mentem a GS-el. Idén a fenti időszakot ki szeretném bővíteni február-novemberre. Szegény kocsi .
A gázár emelkedés ellen pedig nyílászáró cserével küzdök. Ez se olcsó, de nonszensz egy ilyen kicsi lakás ekkora gázszámlával! Nemkéne venni gazprom részvényt?
Helló mindenkinek!
Abban szeretném a motoros társadalom eme remek kis csoportját kérni, hogy segítsen nekem egy picikét.
Tudni illik szeretném pici GS 500-omat meg ajándékozni egy dobozkával, és ha esetleg tudna valaki „olcsóbban” , akár használt de még használható dobozt légyszi szóljon nekem.
Mindenki szíves segítségét előre is köszönöm!
(pestij_@freemail.hu 70/612.15.94)

Joci
Ez így igaz! Mindegy, mennyibe kerül, akkor is egyre több fogy.
Blue te már egy kész közgazda leszel Az üzemanyag aránylag rugalmatlan cikk ami azt jelenti hogy akkor is megveszik ha aránylag drágább az ára (és forditva is igaz akkor se nő aránytalanul a fogyasztás ha csökken az ár) A legrugalmatlanabb pl a só- mert ha drágább a só akkor se fogod sósabban enni a levest
Sajna Magyarország abban a helyzetben van hogy a tömegközlekedés drasztikusan hanyatlik és ezért az egyéni motorizáció még növekszik, ezért az ár emelkedése ellenére több fog fogyni.
Már csak egy zizzz van:-))))

Kiválasztok egy napot.....és aznap szakad az eső?
Ez jónak tünik.....

Bexi is mesélt róla, bár neki nem a Hollós adta ezt a lehetőséget hanem a bank ahol vette a gépét......

Ha jól tudom....

Megnéztem volna Bexit a Ringen egy Intruderrel:-))))) Mert Ő is elment.......szerinte is jó volt
Az csak a Hollósosoknak jár ugye? Gondolom mert övék az a "motoros iskola"
GS-eseknek meg eleve semmit nem kapnak ugye?
van egy pár óra elmélet, ott kapsz egy füzetszerűséget A4-est, gyakrlatilag amit elmondanak közben, az le van írva, hogy wc-n is olvashasd, aztán a boxok melletti parkolóban fékezni tanultok majd. és a nap végén felvezetéssel gurulhattok pár kört a pályán is. kb ennyi. ja. oklevél, fénykép, póló.
Hiradó....

"350ig meg se áll a benzin ára"

Megint a média rémhíresztelése....................

de annyi eszük már nincs hogy kicsit belegondoljanak a jővőbe.....Ha drágul nem fog annyi fogyni........ha nem fogy akkor az nem biznic..............kereslet/kínálat piac van.........

Jönnek a holland 400ft-os benzinnel...........csak azt elfelejtik hogy a hollnadok 5-6x keresnek többet..........
Mikor jöttünk haza az Osztrák vár túráról akkor 318-ért tankoltam a határon..... (Adonyba ekkor volt 323ft)
jelenleg hol van az még?
Szia!
Rád voltam kíváncsi, régebben láttalak a fórumon és hirtelen beugrott... Jól áll neked a gixer