Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm az építő hozzászólást! Megyünk le vidékre és azé kell

szóval?
Zoli!
Minek laptop a motorozáshoz?
sztem csináltasd meg a gumit, elsőt nem szoktak semmiképpen, hátsót azért csakcsak, és vegyél egy újat, a csináltatott meg legyen vésztartalék, ha hirtelen baja lesz a rendes guminak. most milyen gumi kell? bemész a gumishoz és mégmondod, hogy egy túrás de még tapadó gumi kell.
Sziasztok!
Most kezdtem motorozni, így lenne egy két "amateur" kérdésem.Lehet hogy szerepeltek már a fórumban, de bogarászás közben nem sikerült rábukkannom. Szóval:Defektes lett a hátsó kerekem, meglehet valahogy menteni? Mert egyik helyen azt írják igen, máshol kuka.(Természetesen egy GS 500 hátsófeléről vagyon szó.) A másik:melyik az a gumi, amelyiket már érdemes megvenni tartósság-tapadás-ár viszonylatban. Kizárólag "szolíd" easy stílusú túra-inga használathoz.
Más: Gratulálok a honlaphoz, remek infókat ad a szereléshez!
Üdvözlettel-köszönettel:orbanyek
(válaszokat inkább emilben kérnék mert munkahelyről NET-zek, ritkábban tudok fórumozni)
orbanyek@freemail.hu
Sziasztok!
Volt itt a fórumon egy lány akinek sárga gixere van, mit tudtok róla?

Bakker tudtátok hogy az eredetvizsga 17e lett? 1 éve még csak 13
Jó Napot Mindenkinek!

!
Azé" ezek fölöttébb elszomorító hírek!
De csak nem eszik olyan forrón a kását! Meg különben is, fiatal vagyok még a reumádhoz!

Na jó, csak fel akartalak vidámítani.....
Mik az újabb hírek?

Szép jó reggeleket!

Ma mindenki alszik?
Nekem sikerült késnem legalább 1 órát m.helyről... Remélem nem tűnt fel senkinek sem itt bennt
Bár szerintem még mindig nem vagyok magamnál
Sziasztok!

Tanácsot kérnék tapasztalt 500-as fórumtársaimtól:) : indul a túraszezon (lassan...lassan) és fel kell majd málházni a lovat. Tanktáska ügyben, kinek, mi vállt be? Az arany középút érdekel, nem baj ha nem filléres, de ne kelljen minden szezonban másikat venni, ne legyen gagyi.

Egy fontos szempont, hogy egy normál méretű laptop beleférjen! Tudom kicsit erős, és a vincseszternek sem tesz jót a rázkódás... De valahogy szállítani kell vidékre. Egyéb ötlet? Talán még a tanktáskában van a legjobb és legkevésbé rázkódós helye (szemben mondjuk a hátsó dobozzal). Utas (és box) esetén hátizsák eléggé necces...

Ötleteket várok!
Üdv,
Zoli
Az nem kötelező szerviz, hanem Garanciális szerviz! És mint ilyen a fogalombol adodóan ingyenes is lehetne, hiszen a gyártó garanciája. Az más hogy sajna a gariból ki van zárva minden fogyó anyag, alkatrész, stb.
Egyébként meg abszulut nem kötelező - csak hát vannak köveztkezményei
Szétb....m ezt a rohatt internetet! Állandóan elmegy!
Holnap este!
Ja, tényleg, most az hiányozna, hogy tönkretegyem a kezem!
Jujjjjdejóóóóó!

Dokumentációt kérünk majd!

Mikor jönnek a kötelező szervízre már nem annyira, mikor fizetni kell! De hát ki szeret fizetni?
Egyébként nap mint nap átélem ezt az érzést, csak a másik oldalról. Olyan boldogok az emberek mikor jönnek az új autóért, és elégedettek!
De fejben úgy se a munkán fog járni az eszed, úgy hogy óvatosan a szerszámokkal!
Csak legyen normális idő!
Hawk Mester, remélem nem!
Dógozok mint állat, ilyenkor gyorsan telik az idő , nem úgy mint egy irodában vagy szalonban!
Sziasztok
Erik ez lesz a leghosszabb 22 órád!
nemhiszem, nem ért le a lábtartó!

Amúgy üdv mindenkinek!

Erik: grat! Ha szombaton nem akarsz egyedül tekeregni (és nem túl messzire) szólj!

Főni!: ha minden szentpéter keresztbe tesz. 15-én minimum a pólóért megyek hozzád.

Szép estét!

u.i. asszem az italiamotor.hu-val minden kapcsolatot megszakítok, és helyette eddig igen-igen pozitív a tapasztalat extremetrader.hu-val kapcsolatban. Tudom, Nyugtával a napot, és a lehúzót!
Nem vagyok negatív!
Látod, hogy nem bírtam ki szombatig.
Inkább hazahozom sötétben és hidegben, csak már itt aludjon velem!
A nevedben! A csekkek a tieid, mind!
Mé vagy ilyen negatív? Valamelyik nap írtad, hogy nincs időd elhozni. Erre én felajánlom a segítségem, ennyi a történet.
De akkor te írod alá a hitelszerződést is!