Én is nézegettem sátortot. Mert, a klasszikus vászonsátram cipeléséhez be kellene szereznem egy Gold Winget és egy kulit mögé, a 2000 Ft-os Gazdaságos sátor pedig inkább bevásárló szatyor. Tízezeréééé láttam penge átmeneti kecót, de még nem döntöttem mellette. Viszont a nagy nyári túrára beszerzek egy összkonfortos Medvebarlangot.
Oszt milyet vetté"?
Ma vettem egy sátorot, mivel a régi közröhely címre pályázott a "vízállóságával. 3 személyes, 2 rétegű, csájníz, de azért remélem jobb lesz, mint az előző. Így mostmár van "szárazidő" sátram, meg "Blue túra" sátram!
Mehetünk a Súgó partra!
Te már megin "hunalutttááááá". Ugye, nem haragszol meg, ha nem sajnállak a késés miatt! Ha ma vagy Tamás, akkor az Isten éltessen, ha nem ma, akkor is!
Gratula a vashoz, sok balesetmentes km-t vele! Jól néz ki a kis vöröske
Na megyek, fel kellene kelni, úgy érzem ma sem érek be időben munkahelyre, és még mennem is kell 50 km-t...
Mire nem jó egy laptop.. reggel veletek, és a fórummal kelek
Most értem haza, és mit kell látnom... gyönyörű paripa Erik, gratulálok!
Van pár extra rajta (+plexi, bukócső, csomitartó,stb.), ezeket belealkudtad a késedelembe?
Előbb a cipőm ér le, utána a középsztender, és csak azután a lábtartó, legalábbis a GS- nél így volt.
Ennél meg majd meglátjuk! Remélem a bukócső sosem fog leérni!
Akkor mit csinál egy 60 ropiból élő nyugdijas? egy minimálbéres család.....sorolhatnám.
Hiszen elsődlegesen kaja, pia kell.....majd ruha.....és erre jönnek a különféle igények.....PL lakás.....
OK...ÉN se szerettem ha minden szar villog az arcomba - DE mi van ha azt mondod egyszer-----ÁÁÁ majd.....azt nincs majd mert nincs benyakút hirtelen?
Én eltudlak vinni MAGYARORSZÁGON olyan útakra ahol biza 100km-ert le tudsz úgy motorozni hogy van nincs - vagy nincs nyitva kút:-))))
Pl egy ismerős terep neked.....
Eger - Szilvásvárad..........és Szilvásvárad környéke.....éjjel SEHOL NINCS KÚT.....Én is hajlanli 2-kor mentem tankolni Egerbe:-))))
Oszt milyet vetté"?