Szép reggelt!
Boldog névnapot a Tamásoknak, a Zoltánoknak, és kellemes nőnapot a Hölgyeknek!
És hogy egy kis reggeli szösszenettel ti is érezzétek az olajos szakma szépségeit, és hogy átlássátok milyen nehéz a műanyaggyártás:
Környezetbarát műanyag (polipropilén)
Hozzávalók:
1 kg ropi
fagyasztott polip
víz
Elkészítés:
1. Végy egy kiló ropit. (A legjobb a nógrádi, de a mostanában megjelent sajtos stickletti is kifejezetten alkalmas a célra.)
2. Tegyél fel egy jó nagy lábasban vizet a tűzhelyre! Amikor forr, dobd bele a kiló ropit, és állandó keverés mellett főzd puhára.
3. Ha már biztos, hogy puha a ropi, szűrd le, a levét tedd vissza a tűzre, a ropit pedig kidobhatod, már nem lesz rá szükség.
4. Ezek után vedd elő a fagyaszott polipot a mélyhűtőből, tedd bele az előzőleg leszűrt lébe, és főzd további 15 percig.
5. Ha elkészült, szedd tányérba! A karjait rendezgesd el ízlésesen, kicsit meglocsolhatod a levével. Kész is a polip-ropilén!
Nem biztos hogy fojtott. Az enyém a papirján nem az, de a forgalmiba azt kértem hogy írják. Amig a karbit szét nem szedik, addig nem lesz se ez se az bizonyitott. Meg majd ha jol meghajtom meglátjuk mi a vége, az lehet majd támpont.
Tényleg nagy a zűrzavar! A kereskedő szereti azt mondani, hogy nem fojtott, csak majd ő papíron elintézi!
Na, ez a kanyhalo szöveg! Az ilyen gép mind fojtott!
Ez jó kérdés!
Akkora az összevisszaság, hogy lassan senki sem tudja.
Eddig a sima volt fojtott, az F-es nem, de van már fojtott F-es is, meg nem fojtott sima is.
Azt hiszem el voltam varázsolva, ezért nem emlékszem rá
Hápi...: Viszünk eleget, nehogy kifoggyunk. De ígérem ha találunk valami feka nőt Neked, én átadom a helyemet, és keresek másikat , vagy leszünk a 3 ágyasban 8-10-en
Boldog névnapot a Tamásoknak, a Zoltánoknak, és kellemes nőnapot a Hölgyeknek!
És hogy egy kis reggeli szösszenettel ti is érezzétek az olajos szakma szépségeit, és hogy átlássátok milyen nehéz a műanyaggyártás:
Környezetbarát műanyag (polipropilén)
Hozzávalók:
1 kg ropi
fagyasztott polip
víz
Elkészítés:
1. Végy egy kiló ropit. (A legjobb a nógrádi, de a mostanában megjelent sajtos stickletti is kifejezetten alkalmas a célra.)
2. Tegyél fel egy jó nagy lábasban vizet a tűzhelyre! Amikor forr, dobd bele a kiló ropit, és állandó keverés mellett főzd puhára.
3. Ha már biztos, hogy puha a ropi, szűrd le, a levét tedd vissza a tűzre, a ropit pedig kidobhatod, már nem lesz rá szükség.
4. Ezek után vedd elő a fagyaszott polipot a mélyhűtőből, tedd bele az előzőleg leszűrt lébe, és főzd további 15 percig.
5. Ha elkészült, szedd tányérba! A karjait rendezgesd el ízlésesen, kicsit meglocsolhatod a levével. Kész is a polip-ropilén!
Küldtem Neked egy rendkívül fontos, privát mélt!
Erik Zsíííííííííííííír a gép, gratulálok hozzá . Kívánom hogy nagyon sok őrőmőd teljen benne .
(adatlapost tölts!)
Na, ez a kanyhalo szöveg! Az ilyen gép mind fojtott!
Akkora az összevisszaság, hogy lassan senki sem tudja.
Eddig a sima volt fojtott, az F-es nem, de van már fojtott F-es is, meg nem fojtott sima is.
Nehogy Bajára is egy nappal előbb menj le
Hápi...: Viszünk eleget, nehogy kifoggyunk. De ígérem ha találunk valami feka nőt Neked, én átadom a helyemet, és keresek másikat , vagy leszünk a 3 ágyasban 8-10-en
Erik...: Meeeegyek, régen láttalak már Titeket
köszönöm még1x a jókivánságokat mindenkinek...
Rég jöttél már haza!
De majd vizsek mekkkfelellőőőőőőő menjiségű boritalt! ( piás smile )
Egy kis fáziskésés van nálam...