Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nocsak mit találtam! Szóval lagzi lesz Grat
Szép reggelt!
Boldog névnapot a Tamásoknak, a Zoltánoknak, és kellemes nőnapot a Hölgyeknek!

És hogy egy kis reggeli szösszenettel ti is érezzétek az olajos szakma szépségeit, és hogy átlássátok milyen nehéz a műanyaggyártás:

Környezetbarát műanyag (polipropilén)

Hozzávalók:
1 kg ropi

fagyasztott polip
víz
Elkészítés:

1. Végy egy kiló ropit. (A legjobb a nógrádi, de a mostanában megjelent sajtos stickletti is kifejezetten alkalmas a célra.)
2. Tegyél fel egy jó nagy lábasban vizet a tűzhelyre! Amikor forr, dobd bele a kiló ropit, és állandó keverés mellett főzd puhára.
3. Ha már biztos, hogy puha a ropi, szűrd le, a levét tedd vissza a tűzre, a ropit pedig kidobhatod, már nem lesz rá szükség.
4. Ezek után vedd elő a fagyaszott polipot a mélyhűtőből, tedd bele az előzőleg leszűrt lébe, és főzd további 15 percig.
5. Ha elkészült, szedd tányérba! A karjait rendezgesd el ízlésesen, kicsit meglocsolhatod a levével. Kész is a polip-ropilén!

mit lehet?
Attól függ mit kérsz....... persze meg mi van még készleten (ha új érdekel) hiszen a boltokban az utolsó darabok vannak
Teddy Mactó!
Küldtem Neked egy rendkívül fontos, privát mélt!

Sziasztok
Erik Zsíííííííííííííír a gép, gratulálok hozzá . Kívánom hogy nagyon sok őrőmőd teljen benne .
Nem biztos hogy fojtott. Az enyém a papirján nem az, de a forgalmiba azt kértem hogy írják. Amig a karbit szét nem szedik, addig nem lesz se ez se az bizonyitott. Meg majd ha jol meghajtom meglátjuk mi a vége, az lehet majd támpont.
Na szééép...
..."adatlapot"....
"Ki vagy Te, idegen, aki ily jártas vagy a tudományokban?"
(adatlapost tölts!)
Tényleg nagy a zűrzavar! A kereskedő szereti azt mondani, hogy nem fojtott, csak majd ő papíron elintézi!
Na, ez a kanyhalo szöveg! Az ilyen gép mind fojtott!
hát köszi
PFFFFFFFFFFF
Látod? Csak nevelés kérdése az egész!
Ez jó kérdés!
Akkora az összevisszaság, hogy lassan senki sem tudja.
Eddig a sima volt fojtott, az F-es nem, de van már fojtott F-es is, meg nem fojtott sima is.
Ezért a szivecskésért már megérte!
Nem csalódtam Benned, Drága Háp!
Várjál még 3,5 órát!
Várjááá má még egy napot, ma én vagyok
Nehogy Bajára is egy nappal előbb menj le
BOLDOG NŐŐŐŐNAPOT MINDEN ZOLTÁNNAK!
2007-es gs fojtott?
Azt hiszem el voltam varázsolva, ezért nem emlékszem rá

Hápi...: Viszünk eleget, nehogy kifoggyunk. De ígérem ha találunk valami feka nőt Neked, én átadom a helyemet, és keresek másikat , vagy leszünk a 3 ágyasban 8-10-en

Erik...: Meeeegyek, régen láttalak már Titeket

köszönöm még1x a jókivánságokat mindenkinek...
Boldog névnapot, Lichtblau Góliát Tamás !
Rég jöttél már haza!
A jelek szerint igen!
De majd vizsek mekkkfelellőőőőőőő menjiségű boritalt! ( piás smile )
Na szépen vagyunk... Ezt a luxust, hogy egyesek 10re érnek be Ráadásul azt sem tudják, merre alszanak...
Egy kis fáziskésés van nálam...