Jó is hogy nem küzdöttél az elemekkel:-)))))
Már második napja szopika:-)
A relé behúz, csak elfelejt elengedni, így pedig nincs kikapcsolási helyzet......ha rövidre zárom a higanykapcsolót akkor se.........
Szóval itt valami más gebasz van......ráadásul a kürt felé nem megy semmi feszkó.......
No ezért kerül a boltba annyiba, amennyibe...........
De nem adom fel:-))))
A Mega Cool-os lakásom az nagyon komoly. Sajnos a Hugimé... de elorozom tőle egyszer. No, az egy komoly kis átmeneti szállás, és jó nagy. Elfér benne a medvelélegzet.
Alant van leírva a sátor fő jellemvonása.
Amúgy nem túl nagy durr, de szegény ember vízzel főz. Penny Market, 7460 Ft - asszem. Valaki volt ilyennel a szlovén túrán, és nem különösen panaszkodott. De Te is gyanús vagy nekem, mert mintha az Mega Cool Party-n ilyesmivel lettél volna.
Szép nagy forgalom van itt... Nemrég értem haza, gondoltam sokat tudok olvasni... Rosszul tippeltem
Erik-keresztapu! Gyünyürűűű a gépezet! Gratulálok! Aztán vigyázni egymásra nagyon-nagyon!
Nyusz! Kenegesd a mancsot, és pihentesd, amennyire lehet!
mindenki!
Csak, általában egyszerre szükségeltetik mindig.
Jó is hogy nem küzdöttél az elemekkel:-)))))
Már második napja szopika:-)
A relé behúz, csak elfelejt elengedni, így pedig nincs kikapcsolási helyzet......ha rövidre zárom a higanykapcsolót akkor se.........
Szóval itt valami más gebasz van......ráadásul a kürt felé nem megy semmi feszkó.......
No ezért kerül a boltba annyiba, amennyibe...........
De nem adom fel:-))))
Köszönöm a jókívánságokat
Hogy hol aludtam, arra nem emlékszem, de jó volt... Arra emlékszem, hogy reggel az ágyból már megnéztem a tegnapi termést...
További szép napokat...
Amúgy nem túl nagy durr, de szegény ember vízzel főz. Penny Market, 7460 Ft - asszem. Valaki volt ilyennel a szlovén túrán, és nem különösen panaszkodott. De Te is gyanús vagy nekem, mert mintha az Mega Cool Party-n ilyesmivel lettél volna.