Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem nem fér be a fék távtartója miatt
érdeklödnék,még új vagyok.tehát a gs500f gyári gumit érdemes eggyel szélesebre le cserélni?
Ha mindenki, akkor én is? Erre gondolok:
Szijjasztok!

Szép nagy forgalom van itt... Nemrég értem haza, gondoltam sokat tudok olvasni... Rosszul tippeltem

Erik-keresztapu! Gyünyürűűű a gépezet! Gratulálok! Aztán vigyázni egymásra nagyon-nagyon!

Nyusz! Kenegesd a mancsot, és pihentesd, amennyire lehet!

mindenki!
Bizony hogy az!
Ja szerintem se............
Ezt a sok jóindulatú motoros kollégát!
Sányííííííí, Sányikááááááámmmmm.....!
"Na akkó" legyen neked bicskád, amikor én hozok neked!"
Persze, hiszen testi fölényben vagyok! De amúgy is rendes...
Csak, általában egyszerre szükségeltetik mindig.
Allah növessze nagyra a szakálladat!
Bádogos névanpot Goliat mester
Hápi!

Jó is hogy nem küzdöttél az elemekkel:-)))))
Már második napja szopika:-)

A relé behúz, csak elfelejt elengedni, így pedig nincs kikapcsolási helyzet......ha rövidre zárom a higanykapcsolót akkor se.........
Szóval itt valami más gebasz van......ráadásul a kürt felé nem megy semmi feszkó.......
No ezért kerül a boltba annyiba, amennyibe...........
De nem adom fel:-))))
Ha majd sikerült, (egyszercsak) nézd meg a köpönyeget!
10 perce már bennt vagyok Úgyhogy mostmár húzhatom én is a gályát, vagy inkább ne?(azé mégiscsak péntek van)

Köszönöm a jókívánságokat

Hogy hol aludtam, arra nem emlékszem, de jó volt... Arra emlékszem, hogy reggel az ágyból már megnéztem a tegnapi termést...

További szép napokat...
Lécci!
Segítsek Apa?
hát nem ilyen
Ha minden igaz, ilyen:
Egy évben kell kb 2×, arra meg sztem odaadja a hugi, nem?
A Mega Cool-os lakásom az nagyon komoly. Sajnos a Hugimé... de elorozom tőle egyszer. No, az egy komoly kis átmeneti szállás, és jó nagy. Elfér benne a medvelélegzet.
Alant van leírva a sátor fő jellemvonása.
Amúgy nem túl nagy durr, de szegény ember vízzel főz. Penny Market, 7460 Ft - asszem. Valaki volt ilyennel a szlovén túrán, és nem különösen panaszkodott. De Te is gyanús vagy nekem, mert mintha az Mega Cool Party-n ilyesmivel lettél volna.