Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem számít semmi, majd megint megyünk bivalynézni, gulyástzabálni!
Üdv a Mackónak!
Rossz pénz( little horse) nem vész el,csak kicsit sok munka neki lenni.
A téli álom ideje nem járt még le mackóéknál?
á,nem érek vissza
Nyuszi neked mindig lesz egy hely fenn tartva
De azért a világbajnokunk futamára azért érj haza!
én még csak most készülök mocizni
Hát a szórakozás nyomát most érzem. Az ÖSSZES lában körüli izom belázasodott, meg a térdem is fáj.
Pia? Hát szerelés közben elment vagy két sör, aztán miután végeztem találtam még a hűtőben vmni régi házit. Na abból is 1 feles. Így hát mára maradt a kipróbálás. Reggel elmentem egy havernak segíteni a GS-el, aztán ha már úgyis rajtam a ruha megkergettem a kicsit. Tisztelettel jelentem (kopp-kopp), megint jó munkát végeztem! De a nagyról egyből (hazaértem kulcs csere, még sisak se le) a kicsire ülni?! jajjaj

Mindenkinek jó motorozást mára! Pesten jó idő van!

Én meg megyek gyömöszölök egy kis főtt tojást valami darálthúsfélébe, aztán elteszem melegebb éghajlatra, majd bezabálok, és lefekszem! Na ettől gömbölyödök! Ezért kell a sok X az esőruhára
szebb jó reggelt! jobb progit is el tudnék képzelni, mint a melóhelyen meozni a festő munkáját.
ha valaki erre motorozik, ugyan ugorjon már be egy picit!
Jó reggelt! Itt mindjárt esik.
Helló Pipppiiiiiii!

A mediterrán Baján még borult az idő, de szerintem nem bírok ma magammal!
Jó reggelt!Viszont ma szupi motoros idő van,készülődöm is.
Jó reggelt Népek!

A tegnapi napot végigaludta a medve... piszkosul jól esett! Reggel kidugtam az orrom, és látva az esőt azonnal lemondtam a gyümölcsfák metszéséről.

Utólag is szeretném köszönteni a lányainkat, őket a Nőket!

És a Zoltáncsókákat is!

Most olvasgatok visszafelé, mert érdekes dolgokat láttam... nem is értem, de majd megvilágosítom magam. Fel is hívom Góliátot, ha magamhoz térek!

Csikót is üdvözlöm, mert már régen nem hallottunk felőle, de megvan, és ez a lényeg!

Dzsokiapunak, meg köszönöm a levélzetet... erős nyomozásba kezdtem...
már megvan a láncspray
Na akkor indulok!
Pontos Cím?
ilyen hidegben megér nekem ennyit jelentem:mocim elakadt a garázs előtt,de jött segitség és kitoltuk
De így kell engem várni!
Nálam van! Kérsz?
én most keresem a láncspray-t de nem találom
Úgylegyen!
Mert mingyárt megyek a motoromért! ! !
Szép jó reggelt!Szép időnk lesz ma
D@nival már msn-n értekeztünk és pont ez volt a megoldás!
Jössza azt kész.!
Jól elszórakoztattad magad a névnapodon. Semmi piesz?
A pízikédet meg ne ilyen marhaságokra költsd, hanem szépen rakd össze. Ugyanis kiszámoltam, hogy simán benne leszünk a 8 napban Baján, Tehát a Zoltánok fizetnek! Az idő úgy látom alakul!
Szép reggelt!

A héten végre megjött a lendkeréklehúzó,. Ajánlom az extremetrader nevű boltot! Korrektek.
Ráment az egész napom, de legalább már ilyet is láttam. Szó mi szó a Taljánok eléggé eltudnak dugni egy vízpumpát! (bennt a blokkban, a főtengellyel párhuzamosan, így az egész forgattyúsházat szét kellett húzni) Ja és időközben kiderült h a hengerfejben több darabban található a termosztátom. Valszeg emiatt nem jött előre a víz. Mindegy, mert a csöpögés miatt úgyis szét kellett volna húzni a blokkot.
Szép napot!