Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

C"est la vie!- mondja a francia.
Áááá, sose fáradj, ezzel, dolgozz csak. Szívesen elhozom!
Jó estét

Jelentem motor levizsgázva, telóolaj + szimmering kicserélve (kösz Blue a tanácsot ), holnap centirozzák az első kerekemet, minden összejön.

Ja akarom mondani nem jól szoritotatok, mert kedd reggel mentem vizsgázni, persze csak abban a 15 percben szakadt az eső amig odaértem. Se előtte, meg azóta sem.
Elhozom én,holnap este 6-kor!
Szombat-vasárnap teszt!
na mizu? Elhozzam a motorkádat?
Holnap este 6.
Megvanmá"?
Remélem, eljutok vele erre a szintre!
Gerontofil
Sziasztok !

Hát tiszta rosszul érzem magam, hogy mostanság nem tudom olvasni a fórumot . De amúgy nem olyan tag vagyok aki jön, egy hétig virul, aztán eltünik mint a kámfor ...

Egy kis magyarázatként, épp egy pókerbajnokságot szervezek és a suli meg ez minden időm felemészti...
bytheway aki még az egyetem vagy a fősuli padjait nyomja és szeret pókerezni, azt várom szeretettel :)
http://poker.bmee.hu

Egyet kell értsek .
Szerintem az ilyen egyszerűen csak SZÁNALMAS.......bár az tuti hogy sok léje lehet, hiszen nekem egy luvnya ne mondja hogy azért van 20-30 évesen egy APJÁVAL (50-60 éves) mert eszement jó vele.....
Ott 99%ban a pénz dominál......
Az az 1%? Lehetnek beteg nők is:-))))
Miért nem jó a 4-es? az enyém 164?
Playboy
Vagy csak mázlista .
Esetleg Hugh Heffner, vagy hogy írja a Playbol-bácsi a nevét...
Jó, igazad van! De ebbe inkább ne menjünk bele, ki a pedofil!

És igenis rinyálok! Mert meleg van kint, én meg rohadok a suliban fél6ig...
Ne rinyálj.... a nap mellett errefelé igen fagyos a szelecske...... 8 fok........de igazán csípős.....
Nem egészen, hiszen ha pl egy 17 éves megtol egy 17 éves lányt, attól a srác még nem pedofil hiszen a saját korosztályt "lökdösi":-)))))
De ha egy 50 éves mászik rá egy 17 éves lányra az már biza pedofil:-)

Lassan megyek művészettörire... Semmi kedvem, olyan szépen süt a napocska
Majd 6után jövök, addig írjatok mááááár!
Akkor most már teljesen nyugodt vagyok!
Baby!
A pedofil nem attól pedofil, hogy öreg vagy fiatal, hanem hogy a gyerek mennyi idős, nem? Vagy rosszul tudom?
Hali!

Mivel szombaton indulunk mindenféleképpen - igy a szállás adott.....

http://www.ifjusagitabor.atw.h...

2500ft/koponya.....vagy BUKÓSISAK kinek hogy tetszik:-))))

Jelenleg van még kb 26 férőhely..... szóval ha akrnak jöhetnek.....
Ez elsődlegesen AKMT évadnyitó mert ugye sokunknak már a haveri szállak kivételével nem sok közünk van a GS500-hoz.....És ugye nem szoktunk külön GS évadnyitást rendezni.....max évvégi gurulást.
Az AKMT pedig ugye: TÖK MINDEGY MILYEN MOTOROD VAN elvet valja