Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Grat! Nájsz bájk.
Sziasztok !

ERIK !
Pontosan nem mértem, de egy egységél kb. nekem is 10 lityi megy bele.
Szerintem villogásnál is legalább 7-8 L van még benne. Meglepett.....
Mindegy, úgyis inkább gyakrabban tankolok.
Gratulálunk Erik!
Gyöngyörűséges az új paripa! Mindenféle jókat hozzá, de főként balesetmentességet!

dzsoki-zsuzsi
Oké, megteszem!
Szia!

Nagyon szép gép, sok BALESETMENTES kilométert vele!

nyusz-Zs
T.ERIK 64
Gratulálok az uj pacidhoz,/erre mán tesék vigyázni/.............................................
Ne haragudj hogy belepofázok, de nem kellene frissiteni az oldalad?
Jó....lehet hogy a kút csalt...............hiszen elméletileg 18L-nél már az első egység üresen kellene hogy villágítson................
A tank az 19L.............
Én kereken 18l-t tankoltam bele!
Nyalom a szádat vazze:-)))

Már fent is vagy mint ÁRULÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

0km-es óra? ElKÉNYEZTETTNEK VAZZE:-)))))))
De legalább a sok negativum: ÜRES VOLT A TANKOD MAJDNEM:-))))))

ERIK
Egy gyors tipp!
ELsőre azt vizsgáld meg hogy mikor kint van a kútjel, és az 1 egység elkezd villogni akkor gyorsan tankold tele.......és nézd meg mennyi

INDOKLÁS:
GYári könyv szerint itt 13,5 L-ert tudsz beleteni................vagyis van még 5,5L-ered
Mikor a kocka üresen villog már csak 1,5L-ed van..........

Ellenben ELBANDI az 1 egységnél 10L-ert tud csak tankolni bele - ergo neki se jó a szivócsonkja..........

Ez így bagatel dolognak tünhet - egész addig mig valaki nem tolja km-eken át a motorját az első kútig:-)))))))
Az emberek racionálisan ghondolkodnak, autozni, motorozni kell (munka ügyintézés, szállitás stb) és ha drágább kényelmetlen vonaton buszon, akkor marad az auto/motor.
Mi itt nagy arányban szorakozásból motorozunk (én mondjuk 50-50%, mert valamivel ugy is el kéne menni a-b-be)és nem biztos hogy más "szorakozás" olcsobb ill jobban rajongunk érte.
Kettönkre?

Vazz..........
Itt eme fórumban 2 tényező van....
a., a munka/család miatt nem tud menni az emberke
b., a pénz miatt.........

Én tavaly 13.000km-ert mentem....mert nem volt rá időm.
2006-ban 26.000km-ert..............
És nekem NINCS PÉNZEM! Hitelkártyát gyilkolok - télen meg töltöm vissza.............

Akkor más ? Neki van pénze?
Jó persze!
Valaki lemegy 10.000-ret meg kocsival 30.000-ret...........ez is igaz, de pl a saját apósom, akinek 130%-a a nyugdija az Én fizumnak - még Ő se megy semerre CSAK ÚGY......
Akkor mit csinál egy 60 ropiból élő nyugdijas? egy minimálbéres család.....sorolhatnám.
Hiszen elsődlegesen kaja, pia kell.....majd ruha.....és erre jönnek a különféle igények.....PL lakás.....

No meg ugye azt is nézzük meg akkor hogy mennyi hitel dől be, mennyi autót-motort vesz vissza a bank, mert az ipse nem tudja fizetni......

Hidd el SZARBA VAGYUNK ugy cuzzame

Szóval Én amondó vagyok hogy aki teheti úgy gondolkodik mint én....vagyius CSAK HA "muszáj"......
Aki megteheti annak meg tök mindegy............
De ennyi.........hiszen pl egy fuvaros kamionja nem fog többet enni, se kevesebbet......ellenben Ő biza rád kurelja a benzinnövekedést............szóval neki ebbe nincs bukta (egy ideig)

Összegezve: EZ ÖRÖK BESZÉD TÉMA
Miért, mit szeretnél Ritától?
Köszönöm mindenkinek, tündérek vagytok!
Kettőnkre vonatkoztatva teljesen igazad van. Viszont a statisztikai-eladási adatok nem ezt támasztják alá. Hanem pont az ellentétét. Én lehet, hogynem motorozok majd, de más igen.
Grat Erik! Nagyon szép a vasad!
Aztán nem eldobni
Milyen és mekkora doboz kellene?

a teszveszen lehet kapni már 5000-ért is 30L-est.....
esSO

azért kiváncsi lennék hogy 350-400f-os árakat hol fog tudni megfizetni a sok fiatal, vagy a mégtöbb nyugdijas?
Hidd el.....csökken az a menyiség ha eléri a kritikus szintet.

Csak indulj ki magadból..........extra durva áraknál azért megfontolod hogy elmenj CSAK ÚGY gurulni 300kmert vagy inkább nem mész.....vársz 3 hetet....és eljössz pl. Bajára.............

Mert Én így gondolkodok - és épp ezért "rinyálok" a saját oldalamon, hogy lehetséges hogy lemondom a nyári túrámat (nem kell félni, Tompi áteszi az első ember szerepét ebben az esetben).....
Miért?
Mert közel 100.000ft 1 hétre......vagy ennyiből lehet motorozni jópár napig...........
Neked hogy áll a moci?
Ez már lassan politika, ami nem ide tartozik, meg agyilag tönkretesz, csak annyit, hogy ez szerinted Magyarország! Sok minden egyéb neve lehetne, talán magyar a legkevésbé.
ERIK a király! Szarj az energiára!
Szép vas! Gratula!
Hamáán energia!
Mééég egy érdekesség!
AUSZTRÁLIA!
Ha van otthon szél, nap, vagy valamilyen alternatív energiaforrásod akkor köthetsz egy szerződést az ottani "elmü"-vel, hogy ha nem vagy otthon akkor az általad termelt energiát betáplálod a rendszerbe, a legszebb az egészben, hogy mikor otthon vagy és energiát használsz akkor az általad termelt és betáplált energiát visszakapod! ingyé! Vagyis, ha többet termelsz, mint fogyasztasz akkor nem számlát kapzs, hanem csekket! HÁT NEM GYÖNYÖRŰ ? És működik egy pár ezer kilométerrel arréb:(

A Sogorommal akartunk csinálni egy szélerőművet ,5-6éve. Olyat ami a határ ÖSSTEREICH oldalán látható vagy ezer darab! Ennek a megtérülése kb: 10-15 év ( Mint zöld energia, hurrá biztosan támogatott beruházás) Az ELMŰ közölte, mindenféle jogszabályra hivatkozva, hogy: hülyék vagytok gyerekek! Külömben is max 5 évig tudjuk garantálni a felvásárlást!

MAGYAROOOOORSZÁÁÁÁG! :)