Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor holnap megy a DRUKKhadjárat Cicek felé!

Pöfi meggyógyult? Nemám, hogy nem javulgat, és nem lesz csak egy nyávogós szobatársam a LÉ NAPon!
Mindegy, Egy a lényeg. a héten muszáj vagyok a GS-el a városban közlekedni
hát eléggé eldugott, beburkolt helyen van. De ha leveszem csinálok fényképet, és szívesen meghallgatom a "másik" módszert is. Köszi
Köszi szépen tényleg... Csütörtökön dolgoztam, akkor voltam gép előtt, meg vasárnap, de akkor egy szusszanásnyi időm sem volt fórumolni.
És ilyen leszidást kapok, ne igazság, ma az oktatóm is azzal kezdte, h cseszegetett, holnap vizsgázok, tiszta para vagyok ....
Mivaaaaan? És ezt nekem miért nem mondtd?
Infókat akarok!
Naháááááát De gyönyörűséges

Adják vissza!
Szerintem le lehet azt enélkül is szedni. Vannak módszerek.
félek tőle h nem jön be! Az ÖRDÖG beleszólt
Az időfelelős Te vagy! Azt mondtad, hogy már elintézted!
Velük vkinek tapasztalata?
Szasz csúnyamacska!
Hát szabad így eltünni? Mert én egy hetet nem neveznék tünedezgetésnek. Ez kokrétan rász....ást jelent a fejünkre!
Vagy mióta korzikás lettél, nem számítunk?
na mindjárt jön h: Mennyit buktál?
Bajára szervezz jobb időt!
Én passzolok.

De szép és jó az a jobboldali mocc!

Csak egy infó a használt GS árakhoz: ma kaptam értesítést, hogy a kereskedő eladta a motorkámat 800 000 Ft-ért! Ügyes volt. Ezekszerint télleg indul a szezon, és keresik a GS-eket.
Bocs, kicsit off, de...
Sziasztok!
Tud vki olyan boltot, Pesten, ahol nem egy hétre vállalnak nekem alkatrészeket? Pontosabban nemúgy mint az italiamotor.hu-n ahol a január végén megrendelt cuccomat a mai napig "a nagyker nem szállítította be"!
Szóval van egy NRG MC2-m vizes. Eddig is finoman csöpögött a víz, épp ezért rendeltem meg a lendkeréklehúzót (na ez nem jött meg). Vki esetleg tudja h 26 v28 x1-es a lehúzó? Több helyen láttam a 26-os méretet. Azt gondoltam megjön a lehúzó, megnézem mi ment el, aztán attól függően szerzek be vízpumpa felújító készletet, vagy pumpát. Igenám de ma asszem teljesen megadta magát a pumpa. Lehúzó ugye meg sehol (hála a nagykernek )!
Namostakkor:
Kéne egy bolt Pesten ahol még a héten tudok venni egy lehúzót (26 vagy 28, és tudják h ehhez ez kell), és min a vízpumpafelújító készletet! A hétvégén (legkésőbb) meggyógyítanám.
Köszi

A givi plexi ügyében szétnézek, az enyém kicsit hasonló
Köszi szépen Blue! Már nagyon ki van a gy*kom a plexivel, nem vót ócsó, és direkt magasabatt vettem, hogy érjen is valamit.

Ilyen:
link
ha valakinek volt kalandja pont ilyennel, akkor ne tartsa vissza!

Próbálkozok a beállítással...

Zoli
Itt az ucsó képen viszont az is látszik hogy nekem magasabb volt a plexi széle, mint az univerzális kis plekó! szóval az is számított
És egy emlék..............a 2 árulóról:-)))
Amugy láttad a Gs-em anno.....

Ebben a szögben és ekkora méretben vígan ment a 140-150 (Hátszéllel:-)
Szóval tényleg be kell lőni a megfelelő szöget

Szóval ahogy Én nézem a képeket a villával kell párhozamba hozni..........egalábbis nekem ez így volt tökéletes
Na ja 130-ig minden jó a zéro plexi is
Utánna csak a hasalás, ahogy mondod
azt megköszönöm..... Én is nézelődök hátha hoz a boltos végre
Amugy a gyári is jó....130-ig kényelmes....utna viszont......HASALÁS.........és akkor akár 200 is megfelel:-))) Na jó...200-ig nincs tapasztalatom:-) hiányzik még 5
Mint azt az előb írtam nem udom, mert nem tetszik formailag - de tegnap álló helyzetben is járt a plexi (ami nem is csoda hiszen egy vékony 1mm-es plekó)...szóval leszedtem egyenlőre......

De nem hagyom magam..........
a legjobb ha nem állsz le vele,ugyanis tudtommal az a legritkább eset,h menet közben kihuzzák alólad...