Köszi szépen tényleg... Csütörtökön dolgoztam, akkor voltam gép előtt, meg vasárnap, de akkor egy szusszanásnyi időm sem volt fórumolni.
És ilyen leszidást kapok, ne igazság, ma az oktatóm is azzal kezdte, h cseszegetett, holnap vizsgázok, tiszta para vagyok ....
Szasz csúnyamacska!
Hát szabad így eltünni? Mert én egy hetet nem neveznék tünedezgetésnek. Ez kokrétan rász....ást jelent a fejünkre!
Vagy mióta korzikás lettél, nem számítunk?
Csak egy infó a használt GS árakhoz: ma kaptam értesítést, hogy a kereskedő eladta a motorkámat 800 000 Ft-ért! Ügyes volt. Ezekszerint télleg indul a szezon, és keresik a GS-eket.
Bocs, kicsit off, de...
Sziasztok!
Tud vki olyan boltot, Pesten, ahol nem egy hétre vállalnak nekem alkatrészeket? Pontosabban nemúgy mint az italiamotor.hu-n ahol a január végén megrendelt cuccomat a mai napig "a nagyker nem szállítította be"!
Szóval van egy NRG MC2-m vizes. Eddig is finoman csöpögött a víz, épp ezért rendeltem meg a lendkeréklehúzót (na ez nem jött meg). Vki esetleg tudja h 26 v28 x1-es a lehúzó? Több helyen láttam a 26-os méretet. Azt gondoltam megjön a lehúzó, megnézem mi ment el, aztán attól függően szerzek be vízpumpa felújító készletet, vagy pumpát. Igenám de ma asszem teljesen megadta magát a pumpa. Lehúzó ugye meg sehol (hála a nagykernek )!
Namostakkor:
Kéne egy bolt Pesten ahol még a héten tudok venni egy lehúzót (26 vagy 28, és tudják h ehhez ez kell), és min a vízpumpafelújító készletet! A hétvégén (legkésőbb) meggyógyítanám.
Köszi
A givi plexi ügyében szétnézek, az enyém kicsit hasonló
Amugy a gyári is jó....130-ig kényelmes....utna viszont......HASALÁS.........és akkor akár 200 is megfelel:-))) Na jó...200-ig nincs tapasztalatom:-) hiányzik még 5
Mint azt az előb írtam nem udom, mert nem tetszik formailag - de tegnap álló helyzetben is járt a plexi (ami nem is csoda hiszen egy vékony 1mm-es plekó)...szóval leszedtem egyenlőre......
Pöfi meggyógyult? Nemám, hogy nem javulgat, és nem lesz csak egy nyávogós szobatársam a LÉ NAPon!