Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszikösziköszi

Hálálkodom itt, és még meg sem néztem, megy-e egyáltalán
Dorcsi Baby!

1 levél - elküldtem egybe
2 levél - 46tól......
3 leél - 16tól....

csomagold ki, mert csak így tudtam küldeni....mp3-nál a rendszerem nem engedte
Én meg csináltam hátsó motor emelőt ez sem volt egyszerű ,mert mindent ki kellett találni,hogy működjön 1/2 collos vascsőből készült a váz a kerekek pedig vezérműszíj feszítő göröből .
A gyerek Yamahájához lett csinálva,mert azon nincs középállvány és ugye olajcseréhez lác meg egyéb javításokhoz kell a Banditához is biztosan jó de még nem próbáltam ,nem rég lett festve így hagyom had száradjon,majd holnap teszek fel róla képet .
esSO -Dorcsi:-)

Azt nem értem viszont, hogy mi a gondod azzal az első 16 másodperccel?:-)))))))))))))
Ne jöjjön! Mi mennyünk!
Hallgathatóban.
Jó estét

Tegnap este nyomtam egy laza 80 kilométert. Nagyon jó idő volt, és kellett is már a lelkemnek.
Minden jól müködik, megvagyok nyugodva, jöhet Baja.
nem is.... már el is küldtem mindjárt

Mlyen minőségbe kéred? 128kbps? 192?
Jah, lemaradott!
dorina0110@freemail.hu
Na ki vagyok? Kipurcant az Opera!
Ugye hogy ugye! Nagyon imádom ezt a számot. Akkor lehet, hogy mondok koordinátákat? Dejóóó! Ezerköszi

Az első: 0:00:16,08-tól tart 0:03:04,56-ig
A második: 0:00:48,72-től tart a végéig!
Ez egyáltalán nem bonyolult!
Hoppá! Egy kicsit elkéstem, mert cicca is megmondta a tutit.
És mivel gyári cucc - külön megvehető - így szerintem TUTIRA nincs megoldva a gond...........

Az tény hogy MUTATÓS......
Jelenleg egy 3M 121-el gyilkolom az idegrendszerem:-))
1-2 oldallal lejebb belinkeltem.........de a google-ba is megtalálod..........

Miért jó?
1., hajlik
2., ollóval is tudom vágni:-)))) Igaz nem körömollóval:-)))

Ha bevállik akkor kap majd egy sötét fóliát, és élvédőt........
Ha meg nem? akkor ugye kis idő múlva (no meg napsütés hatására) felveszi a formmáját......ekkor leveszem, és megcsinálom keményebből.........
dawntez!
Semmi jelentősége ebből a szempontból az F-es verziónak, mivel az a motor elejét érinti csak, ergo a hátulja ua. Ha figyelmesebben megnézed a képeket, rájöhetsz, hogy ez olyan megoldás, mint Blue-é, legfeljebb a kivitelezése profibb - ha már gyári, el is várható. Ebből következik, hogy szintén fel fog szakadni terheléskor, hacsak nincs megerősítve ott, ahol beszéltük a tiédet is, hogy szükséges lenne. Sztem. De ne legyen igazam!
A 6 csavar pediglen csak 2, mivel az egész szerkentyű 2 db-ból áll, és ezeket fogja össze az oldalt látható 4 csavar.
Van igazságod , de még agyalok egy kicsit egyelőre még csak gondolat.
egyébként milyen vastag a plexid (nem a motoré ) ?
HMMMM:-))))

Nem is olyan rossz ez a dal:-)))
Amolyan Sátorban összebújós:-))))))
Drágám:-)

Ha megmondod hogy perc-másodperc-millisec-től......perc-másodperc-millisec-ig kéred mindjárt küldöm....
Már töltöm lefelé a dalocskát...............akkor kivágom neked és már küldöm is (feltéve ha megadod a címed)
A makerre nem tudok megoldást, mivel még a gépemen sincs telepitve pont a számomra hasznavehettlensége miatt........

De ha van Néró ott már tudok ötletelni
Van a gépeden Néró?

Ha van akkor van benne NERO Wave Editor?
Most tök hülyének érzem magam!

Szóval igen, az a konkrét bajom. Van egy zeneállomány( Timbaland: Apologise ) és ezt vagdaltam 3részre. Hogy lehessen belőle szép kis csengőhang. Levágtam az elejét, mert rizsa, és elvágtam a refrént is, így lett 2 része, ami szépen csenghet a telefonomban. Vagyis csenghetne, ha nem lennék ilyen ügyes!
Baby:-)))

Cuppantom az édes kis orcádat (hadd dühöngjön minden kedves többi irigy nő:-)))

Szóval akkor most mi a konkrét gondod?
A van egy darab zeneállomány és abból szeretnél kimenteni egy darabot?
nekem is ez volt az első terv
Az OBIba lehet kapni sima frankó lapos alut is.....

a gond?
JÉG........

Vagyis a plexidet 1-1-1-1 ponton nyomod és a rá háruló feszültséget, terhelést ezek az 1-1-1-1 pontok viselik

Ennyiből jó a jelenlegi állapot, mert ott 2-2 ponton van, ráadásul végig fekszik a plexin, ami ugye plusz tartást add (a gyári is ugyan igy van ráadásul kisebb helyen is)......

Szóval ha igy is csinálod akkor Én azt javasolnám hogy ilyet csinálj:
Baby!
Nem vidi, csak hangi Szóval így akkor engem átvertek? Mert más okosok azt mondták, ezzel meg tudom oldani. Végülis megoldottam, csak nincs eredménye
És igenis, az én szuper telefonom tud WMA-t is lejátszani