A movie maker ugyebár Windows alap - vagyis WMV (videó)és WMA (audió)-ba ment (Tudomásom szerint)
A telód max MP3-at tudhat.........
WMA -t is lehet szabni-varrni csak ahoz tényleg progik kellenek...
Ha ilyen dolgokat szeretnél akkor Én ajánlom inkább a Virtual Dub nevü videószerkesztőt, mert az AVI-t és Wav-ot csinál (A wavot meg már úgy konvertálód ahogy akarod)
Baby!
Ha sürgős akkor küld el nekem a vidit (gondolom nem nagy) és visszaküldöm az MP3-at....
VAgy ha már megvan a hanganyag akkor azt küld el...és átkonvertálom neked....
akmt@freemail.hu
Ide máris jöhet
De ha megmondod a dal nevét, cimét akkor is lehet hogy tudok segíteni..........
Én azt agyaltam ki,hogy aluminiumból ami lapos (kb 4-5 mm vastag) egyszerűen hajlítok egy "V" alakot az egyik fele a gyári míg a másik fele a toldalékot rögzítené egymáshoz ennek az a hátránya amit te is mondtál,hogy ezt egyszer kell beállítani és annyi.Én úgy látom,hogy ez kb 110 120 fokos a dőlésszöge de ez csak kb -re mondom.
Továbbképzésre szorulok, de csak ha nem gáz!
Levágtam egy zenét a Movie Maker-ben-val-vel. És nemmmmtommm elmenteni őket, persze külön-külön Mert telefonra akarnám És nem megy, mert egy szerencsés és nagyon ügyes csaj vagyok
Szóval megoldható ez Dooorcsinak? Persze csak ha nem bonyolult nagyon, mert akkor inkább holnap továbbképeztetem magam a sulimban
de ugye Én nem vagyok az egyszerűségek mestere:-))))
A kollegám mondta a legtutibbat....
4db menetszár azt azt oda állítom ahova akarom.....
a gond?
És a menetszárak szárait hova vezetted? KIfelé mint egy tüske, vagy befelé amibe jó esetben felnyársalod magad?
Szóval az felejtős.
Darázs nem rég ment el....lesassoltam a Gyárit.......szóval az új elemekkel már totális siker:-)))))
A plexit is méretre vágtam már....még egy kis csiszi-miszi.......de a tetejére ugyis kap plexiszegélyt (full gasba láttam)......szóval annyira nem is kell üvegszegélyre csiszolni.
Blue! a két plexit összekötő hosszabb profilra van egy ötletem: ha középpen kettévágod és átfurod ugy hogy keresztül tudjál vezetni (mindkettőn)egy csavart akkor egy szárnyas anyával meg tudod huzni és bármely szögben tudnád állitani
Az alapok kész vannak....most jönnek a módosítások...........
Elsőre a plexit NE nézétek! rajta van még a védőfólia........ráadásul ez még a teljes mérete....ebből lesz vagdossva
Másodjára a konzol így NAGY....vagyis már készülnek a kisebb elemek.....
Harmadszorra ez a porotipus...vagyis majd ezután jönnek a szebben megmunkált holmik
Negyedszerre..... az első távtartó kisebb lesz, a hátsó (a nagy) pedig teleszkopós.....már készül a betét....
Szóval ez egy HIRTELEN vázlatszerű fényképdokumentáció.......
Esetleg egymástól függetlenül találtátok ki? Csak melyik volt elöbb?
Tudod ez olyan mint Amerika felfedezése: a Vikingek elöbb voltak ott"csak elfelejtették bejelenteni"
Ha megnézed akkor van egy db vas... és ahoz megy a 2-2 csavar ami tartja a felső részt..........
Bár Én ezt ebben az esetben már akkor 1db-ol oldottam volna meg.
Szerintem IQ szegény ez a ......szép magyar szóval: HÜLYE.....
Rendszámmos motorral akar játszani? MIt hitt? Talán hogy Ő a GHOST RIDER? Csak mellékesen megjegyzem: NEKIK SINCS RENDSZÁMA:-)))) (Mivel a GHOSTRIDER nem 1 motoros hanem egy kisebb stáb)
Bocs!
Amúgy jó estét mindenkinek!
Szal úgy tűnik h lesz "esőmentes" ruhám, hamár Blue-val tervezem a nyári túrát. Egész korrekt a bolt, meg az eladó is. Ha minden hibátlanul összejön ajánlom másoknak is. Sőt láttam egész jó bakancsokat is, persze a motoros boltok árának feléért (persze nincs rajtukprotektor, és a baloson sincs váltó"védő")
Köszi Főni h felnyitottad a szemem
No ma kiderült h miért kellenek az X-ek!
Felpróbáltam egy XXL-est. Bár már napok óta kivettem a bélést a dzsekiből, de még így is kényelmesen körbeért. Igenám de az ujjának a hossza kinyújtott kézzel elégtelennek bizonyult. Így maradt a rendelés, mert ha az ujja alá befúj a szél, akkor az kb semmit sem ér (szerintem)
Naaaa... Téélleg nem volt ma. 8ra mentem vezetni, és mivel bedugultunk a városban, épphogy hazaértem 11re, öltöztem be motoros szerkóba és jöttem délre dolgozni - f9ig itt vagyok, este nyilván nem látok semmit, úgyhogy majd holnap délelőtt, vezetés után lesz szöszölés Pöfivel .
A telód max MP3-at tudhat.........
WMA -t is lehet szabni-varrni csak ahoz tényleg progik kellenek...
Ha ilyen dolgokat szeretnél akkor Én ajánlom inkább a Virtual Dub nevü videószerkesztőt, mert az AVI-t és Wav-ot csinál (A wavot meg már úgy konvertálód ahogy akarod)
Baby!
Ha sürgős akkor küld el nekem a vidit (gondolom nem nagy) és visszaküldöm az MP3-at....
VAgy ha már megvan a hanganyag akkor azt küld el...és átkonvertálom neked....
akmt@freemail.hu
Ide máris jöhet
De ha megmondod a dal nevét, cimét akkor is lehet hogy tudok segíteni..........