Ha valaki elfelejtette....stb, annak van még kemény 2 napja....mivel most hétvége van.
Pólómesterrel lekonzultáltam a témát, Kedden megyek utalni a pénzt - szóval ha valakinek kell még póló az GYORSAN írja be magát, és hétfőn utalja/fizesse be a pénzt....
Kedd 0:00-kor záródik a menet.....
Szóval akinek kell GS500, AKMT vagy Banditás póló az gyorsan intézkedjen......
Az új embereknek mondom: a póló 1600/db.......
Gs500-as póló 10db-tól rendelhető - jelenleg 1db van csak.........tehát még kellene 9db hogy rendelni lehessen. Ha bárkinek kell még valami az hivjon fel hogy gyorsan ledumálhassuk a fizetést, mert kedden reggel elutalom egyben a pénzt......a pólókat pedig Baján kapjuk meg (aki nem jön annak PSTG fejében postázom)
Dooojcsi segíthet progit kitalálmányozni ám! De addig nyusszogok rajta, és lesz miből válogatni...
nem kell msn-re azt írni, hogy hívj fel, és megyek gép elé, és akkor tán nem visít a telcsid... eccerű....
Hy !
A középsztenderrel akartam én is kezdeni de a váz kialakítása miatt ez nem jöhetett szóba ezért maradtam az emelőnél. Megcsináltam volna azt is csak az volt a baj,hogy az XJR-nél a kipufogó olyan kialakításu,hogy egy része bemegy a blokk,ill a váz alá és ezért el van tolva a váz .Csak sok átalakításal lehetett volna megoldani,de a vázat ezzel nem akartam elgyengiteni és ezért lett belőle emelő.
Jóvanakkor! Majd sikoltok, hogy mikor szabadulok szerda délután!
Aztán jó kis progit kitalálni Dooorcsinak!
Hétalvó? Tudod mennyit aludtam délután? Kb 20percet, mert ordított a telefonom...
A nyúbélát aláírom...
van ilyen háromszög alakú kitámasztó amit a hátsó kerék tengelyéhez lehet bedugni, ez a gyárija. Meg van egy emelő amit alá tolok, rálépek és huppp, már fent is van. nincs rajta sok felesleges cucc
Én az egész napomat arra szánom, hogy kimenjünk. Ha szerdán van zh-d, akkor nem tudjuk úgy megoldani, h szerda este jössz? ÉS akkor nem kéne pesten kavarogni csüt délelőtt. tudnánk egyből 3-asban beautózni a kiállításhoz!
mindenképp gyere te HÉTALVÓ nyúlbéla! wehehehehehe
na jó, de én hétvégén itthon vagyok, hét közben meg Fehérváron és hát egyszerűbb az életem... kicsit fogyózok aztán kompenzálva van a súlya (na meg a tököm fogyózik amúgy )
Nem azért kell vagy nem kell mert sportmotor, hanem mert felesleges sulyt minek cipeljen az ember.
Meghát én ritkán megyek olyan sokat egyszerre, hogy ne érjek vissza az emelőhöz lánckenéshez. Igaz mindig meg kell kérni valakit segitsen ráemelni és a csajaim ezt rühelik Ez a hátránya.
Mivel is éltem vissza?
Oksa, akkor ha lehet, becsatlakoznék! Ha megmondod, hogy kb mikor tervezel kimenni, akkor megmondom, hogy hogy lesz a továbbiakban. Tehát hogy mikor érkezem, mert akkor el kell lépnem a suliból! Szóval az ottalvás esetleg aznap lehet, mert szerdán suli, és ráadásul ZH Az, hogy hogyan jutok haza, már részletkérdés, annyit buszozom mostanság, hogy akkor sem esem kétségbe, ha a kolléga nem jön felénk.
Jó lenne, ha ez összejönne
a helyzet az, hogy én ingázok motorral (Székesfehérvár-Szekszárd) is és nincs kedvem emelőből bevásárolni ahhoz, hogy normálisan tudjam ápolni a láncot... amúgy az én motorom nem kifejezetten sportmotor (vagy kifejezetten nem sportmotor)
Egy vérbeli turás nem hiszen hogy pont ktm-et venne.